Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > General Chat > Frontpage news
Frontpage news Perhaps you have some news to report or want to check out the latest Guru3D headlines and comment ? Check it in here.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Nvidia Lifelike Human Face Rendering Tech Demo Download
Old
  (#1)
Hilbert Hagedoorn
Don Vito Corleone
 
Hilbert Hagedoorn's Avatar
 
Videocard: AMD | NVIDIA
Processor: Core i7 4770K
Mainboard: Z77
Memory: 8GB
Soundcard: X-Fi - GigaWorks 7.1
PSU: 1200 Watt
Default Nvidia Lifelike Human Face Rendering Tech Demo Download - 05-11-2013, 14:30 | posts: 20,524 | Location: Guru3D testlab

Download Nvidia Lifelike Human Face Rendering Tech Demo.Meet Digital Ira represents a big leap forward in capturing and rendering human facial expression in real time, and gives us...

Nvidia Lifelike Human Face Rendering Tech Demo Download
   
Reply With Quote
 
Old
  (#2)
cowie
Ancient Guru
 
cowie's Avatar
 
Videocard: GTX
Processor: 2600k
Mainboard: gigabyte p67 UD7
Memory: 2x4g 1600 ddr3
Soundcard:
PSU: pcp&c 1200 watt
Default 05-11-2013, 14:34 | posts: 11,866 | Location: new jersey

They made it too creepy.... like the little girl in the ring creepy.

Big boobed elf's are not creepy
   
Reply With Quote
Old
  (#3)
---TK---
Ancient Guru
 
---TK---'s Avatar
 
Videocard: 780Ti SLI/Qnix 2710 100Hz
Processor: 2600k 4.5Ghz HT On
Mainboard: Asus P8P67 Deluxe
Memory: RipJaws X 2x8GB 2133Mhz
Soundcard: Phoebus + DT880 Pro 250
PSU: Corsair AX 1200
Default 05-11-2013, 14:46 | posts: 17,889 | Location: New Jersey, USA

I am just getting a download button in firefox and ie that I cannot click on on both mirrors
same galaxy note 2

Last edited by ---TK---; 05-11-2013 at 14:48.
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
Hilbert Hagedoorn
Don Vito Corleone
 
Hilbert Hagedoorn's Avatar
 
Videocard: AMD | NVIDIA
Processor: Core i7 4770K
Mainboard: Z77
Memory: 8GB
Soundcard: X-Fi - GigaWorks 7.1
PSU: 1200 Watt
Default 05-11-2013, 14:51 | posts: 20,524 | Location: Guru3D testlab

Quote:
Originally Posted by ---TK--- View Post
I am just getting a download button in firefox and ie that I cannot click on on both mirrors
same galaxy note 2
Whoops! try again, it should work fine now.


Follow Guru3D on twitter.
Follow Guru3D on facebook.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#5)
---TK---
Ancient Guru
 
---TK---'s Avatar
 
Videocard: 780Ti SLI/Qnix 2710 100Hz
Processor: 2600k 4.5Ghz HT On
Mainboard: Asus P8P67 Deluxe
Memory: RipJaws X 2x8GB 2133Mhz
Soundcard: Phoebus + DT880 Pro 250
PSU: Corsair AX 1200
Default 05-11-2013, 14:52 | posts: 17,889 | Location: New Jersey, USA

yep worked, the first time I saw a png pic of a download button
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
panogr
Newbie
 
panogr's Avatar
 
Videocard: MSI AMD R9 290 Gaming
Processor: Intel Core i5 4570
Mainboard: MSI Z87 G45 Gaming
Memory: 16GB DDR3
Soundcard: SB Recon3D
PSU: Antec Signature 850W
Default 05-11-2013, 14:54 | posts: 8 | Location: EU

Quote:
Originally Posted by cowie View Post
They made it too creepy.... like the little girl in the ring creepy.

Big boobed elf's are not creepy
i couldn't say it better
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
---TK---
Ancient Guru
 
---TK---'s Avatar
 
Videocard: 780Ti SLI/Qnix 2710 100Hz
Processor: 2600k 4.5Ghz HT On
Mainboard: Asus P8P67 Deluxe
Memory: RipJaws X 2x8GB 2133Mhz
Soundcard: Phoebus + DT880 Pro 250
PSU: Corsair AX 1200
Default 05-11-2013, 15:07 | posts: 17,889 | Location: New Jersey, USA

50fps 680 sli
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
Nuwidol
Newbie
 
Videocard: Titan SLI
Processor: 3930k @ 4800MHZ
Mainboard: Rampage IV Formula
Memory: 16GB Corsair Red 2133MHZ
Soundcard: ASUS Xonar D2X
PSU: Corsair AX1200
Default 05-11-2013, 16:46 | posts: 20 | Location: UK

On the 314.22 drivers I'm not getting SLI by default. One Titan is giving me 39fps@1080p or 28fps@1600p

If the 320.00 drivers weren't so buggy I'd try those to see what I'd get with them.

Edit: Forcing AFR2 in control panel gives perfect SLI scaling

Last edited by Nuwidol; 05-11-2013 at 16:52.
   
Reply With Quote
Old
  (#9)
ricardonuno1980
Ancient Guru
 
ricardonuno1980's Avatar
 
Videocard: EVGA GTX 580 3GB :D
Processor: i5-2500K@4.5GHz CM212EVO
Mainboard: ASUS P8P67 REV 3.0
Memory: HyperX 2x4GB DDR3-1600
Soundcard: onboard
PSU: NOX 1000W
Default 05-11-2013, 16:50 | posts: 4,029 | Location: Carvalhos (Gaia)

Quote:
Originally Posted by ---TK--- View Post
50fps 680 sli
At 1920x1080?

I got at default (camera and head settings) running GTX 480@stock-reference (314.22WHQL-HQ):
1024x768 - 19-20 fps
1920x1080 - 13-14 fps

NOTE: I ignored what's my CPU because my GTX 480 got always 99% GPU usage.

Last edited by ricardonuno1980; 05-11-2013 at 16:53.
   
Reply With Quote
Old
  (#10)
tsunami231
Ancient Guru
 
tsunami231's Avatar
 
Videocard: EVGA 660gtx sig2
Processor: i7 920 CNPS10X Quiet
Mainboard: Evga x58 SLI LE
Memory: 3x2gb Dominator@1600 6Gb
Soundcard: Realtek HD Audio
PSU: Antec Truepower 750
Default 05-11-2013, 17:15 | posts: 3,209 | Location: USA

i dont think i even wana try that on my card, but then we wont see such things in games for good while
   
Reply With Quote
 
Old
  (#11)
BetA
Ancient Guru
 
BetA's Avatar
 
Videocard: MSI GTX670 PEOC@1350Mhz
Processor: Q9550@3,8Ghz@Vendetta2
Mainboard: Asus P5Q Ketīs mBIOS :)
Memory: 4x2048 OCZ-REAPER 1080Mhz
Soundcard: CreativeX-FI X-tremeGamer
PSU: Corsair VX550W 550 Watt
Default 05-11-2013, 17:22 | posts: 3,725 | Location: outside the Box...

Downloading now...

Burn my little gtx 460, burn baby burn......haha.
Lets see if this is even running here.
   
Reply With Quote
Old
  (#12)
LuckyNumber8
Master Guru
 
LuckyNumber8's Avatar
 
Videocard: 680GTX 2GB (1200@7000)
Processor: i5 3570K @ 4.4 GHz
Mainboard: ASROCK Z77pro4
Memory: 8GB
Soundcard: Audigy2 + JBL soundstick
PSU: Corsair 700W
Default 05-11-2013, 17:23 | posts: 246 | Location: Poland

That skin shader makes a big difference, when you lower quality of it to "0", that face will no longer look life like.

Performance at 1920x1200 on single 680GTX OC:
32 fps with paused facial expressions
23-25 fps with facial expressions

1280x720p:
53-56 with paused facial expressions
38-42 with facial expressions

10 years from now, and we will see faces like that in games

Last edited by LuckyNumber8; 05-11-2013 at 18:00.
   
Reply With Quote
Old
  (#13)
Extraordinary
Ancient Guru
 
Extraordinary's Avatar
 
Videocard: MSI R9 290 GAMING TF 4GB
Processor: FX-8350 @ 4.9GHz / H100i
Mainboard: ASUS Crosshair V Formula
Memory: 12GB 2133 G.Skill
Soundcard: 5.1 Surround
PSU: Corsair TX950
Default 05-11-2013, 17:26 | posts: 5,823 | Location: 127.0.0.1

Any hacks to get this running on AMD ? I remember the Pixie demo had an AMD workaround
   
Reply With Quote
Old
  (#14)
dark_surge
Master Guru
 
dark_surge's Avatar
 
Videocard: EVGA GTX 780 SC 3GB
Processor: Intel i7 3820 @4.0
Mainboard: Asus Rampage IV Extreme
Memory: G.SKILL DDR3 1600 16GB
Soundcard: X-FI Fatal1ty PCI-E
PSU: Corsair TX750
Default 05-11-2013, 17:26 | posts: 795 | Location: ND - US

I love GPU tech demos. They're so much fun to play around with. And it's cool to see how it works with the different underlays/overlays.

Can't wait until we see this tech in games.
   
Reply With Quote
Old
  (#15)
tsunami231
Ancient Guru
 
tsunami231's Avatar
 
Videocard: EVGA 660gtx sig2
Processor: i7 920 CNPS10X Quiet
Mainboard: Evga x58 SLI LE
Memory: 3x2gb Dominator@1600 6Gb
Soundcard: Realtek HD Audio
PSU: Antec Truepower 750
Default 05-11-2013, 17:32 | posts: 3,209 | Location: USA

I tried it any way

1080p Vysnc

12-14fps 89-99% gpu load
Uses singe core on a cpu which was pegged @ around 90% every other core was less then 3%

Pretty realisticly no card is powerfull enough to do this or will before for few years
   
Reply With Quote
Old
  (#16)
HonoredShadow
Ancient Guru
 
HonoredShadow's Avatar
 
Videocard: GTX 670 SLI+Qnix2710
Processor: 2700k@4.8 Noctua NH-U12P
Mainboard: AsRock P67 Extreme6
Memory: 16GB Corsair 1866mhz
Soundcard: ASUS Xonar DX PCI-E
PSU: 1300W EVGA SuperNOVA
Default 05-11-2013, 17:49 | posts: 3,424 | Location: UK

Quote:
Originally Posted by ---TK--- View Post
50fps 680 sli


Quote:
Originally Posted by Nuwidol View Post
On the 314.22 drivers I'm not getting SLI by default. One Titan is giving me 39fps@1080p or 28fps@1600p

If the 320.00 drivers weren't so buggy I'd try those to see what I'd get with them.

Edit: Forcing AFR2 in control panel gives perfect SLI scaling
How did you know that SLI was working? I can't get Afterburner to work with this so I have no clue of frame rate and if SLI is working/maxing out cards.

I ticked the option in the Nvidia drivers to show SLI indicator but again saw nothing.

EDIT: Just realised their are 2 .exe's. DOHH. Thats why Afterburner is not working.

Last edited by HonoredShadow; 05-11-2013 at 17:56.
   
Reply With Quote
Old
  (#17)
PhoBos82
Newbie
 
PhoBos82's Avatar
 
Videocard: EVGA GTX 670 FTW
Processor: Intel i5 2500k @ 4.8ghz
Mainboard: ASrock Gen3
Memory: Corsair Vengence, 2x 4gig
Soundcard: Soundblaster Audigy
PSU: Enermax 750
Default 05-11-2013, 17:57 | posts: 33 | Location: San Diego

How are u guys checking frame rate?? mine is running silky smooth and im getting screen tearing with v-sync off on a 60hz monitor
   
Reply With Quote
Old
  (#18)
HonoredShadow
Ancient Guru
 
HonoredShadow's Avatar
 
Videocard: GTX 670 SLI+Qnix2710
Processor: 2700k@4.8 Noctua NH-U12P
Mainboard: AsRock P67 Extreme6
Memory: 16GB Corsair 1866mhz
Soundcard: ASUS Xonar DX PCI-E
PSU: 1300W EVGA SuperNOVA
Default 05-11-2013, 18:01 | posts: 3,424 | Location: UK

See above. Use 32bit .exe and Afterburner software.
   
Reply With Quote
Old
  (#19)
Extraordinary
Ancient Guru
 
Extraordinary's Avatar
 
Videocard: MSI R9 290 GAMING TF 4GB
Processor: FX-8350 @ 4.9GHz / H100i
Mainboard: ASUS Crosshair V Formula
Memory: 12GB 2133 G.Skill
Soundcard: 5.1 Surround
PSU: Corsair TX950
Default 05-11-2013, 18:01 | posts: 5,823 | Location: 127.0.0.1

Quote:
Originally Posted by PhoBos82 View Post
How are u guys checking frame rate?? mine is running silky smooth and im getting screen tearing with v-sync off on a 60hz monitor
MSI Afterburner or FRAPS I'd imagine, unless the demo has its own OSD
   
Reply With Quote
Old
  (#20)
---TK---
Ancient Guru
 
---TK---'s Avatar
 
Videocard: 780Ti SLI/Qnix 2710 100Hz
Processor: 2600k 4.5Ghz HT On
Mainboard: Asus P8P67 Deluxe
Memory: RipJaws X 2x8GB 2133Mhz
Soundcard: Phoebus + DT880 Pro 250
PSU: Corsair AX 1200
Default 05-11-2013, 18:02 | posts: 17,889 | Location: New Jersey, USA

Quote:
Originally Posted by HonoredShadow View Post
How did you know that SLI was working? I can't get Afterburner to work with this so I have no clue of frame rate and if SLI is working/maxing out cards.

I ticked the option in the Nvidia drivers to show SLI indicator but again saw nothing.

EDIT: Just realised their are 2 .exe's. DOHH. Thats why Afterburner is not working.
32bit binary will allow OSD, afr2 works fine
   
Reply With Quote
Old
  (#21)
mbk1969
Maha Guru
 
Videocard: GeForce 780 GTX
Processor: I7-4930
Mainboard: Asus p9x79
Memory: G Skill RipjawZ, 16GB
Soundcard: Onboard+NuForce Icon HDP
PSU: 1000 W
Default 05-11-2013, 18:05 | posts: 1,312 | Location: Moscow, Russia

I still think that for games the level of realism is not important. The more realism the less imagination, imo.
For education, for training, for video-conferencing, for movie industry - yes, can be important.
   
Reply With Quote
Old
  (#22)
HonoredShadow
Ancient Guru
 
HonoredShadow's Avatar
 
Videocard: GTX 670 SLI+Qnix2710
Processor: 2700k@4.8 Noctua NH-U12P
Mainboard: AsRock P67 Extreme6
Memory: 16GB Corsair 1866mhz
Soundcard: ASUS Xonar DX PCI-E
PSU: 1300W EVGA SuperNOVA
Default 05-11-2013, 18:12 | posts: 3,424 | Location: UK

Off topic I know but... I was just wondering why Afterburner can't currently do the OSD with 64bit software? Surely that's the first thing you would start working on? Just curious...
   
Reply With Quote
Old
  (#23)
WINTENDO
Newbie
 
WINTENDO's Avatar
 
Videocard: Msi GTX 680 Twin Frozr3
Processor: Intel i5 2500k OC+ttfrio
Mainboard: MSI P67A-GD65 B3
Memory: ddr3 8gb 1600mhz gskill
Soundcard: integrate
PSU: antec gamer current 750 w
Default 05-11-2013, 18:14 | posts: 41 | Location: Chile

God thx
   
Reply With Quote
Old
  (#24)
cowie
Ancient Guru
 
cowie's Avatar
 
Videocard: GTX
Processor: 2600k
Mainboard: gigabyte p67 UD7
Memory: 2x4g 1600 ddr3
Soundcard:
PSU: pcp&c 1200 watt
Default 05-11-2013, 19:28 | posts: 11,866 | Location: new jersey

boogy boogy



Runs my bf3 clocks np
But from 1150 to 1230 only 3-4 fps increase.
   
Reply With Quote
Old
  (#25)
Nuwidol
Newbie
 
Videocard: Titan SLI
Processor: 3930k @ 4800MHZ
Mainboard: Rampage IV Formula
Memory: 16GB Corsair Red 2133MHZ
Soundcard: ASUS Xonar D2X
PSU: Corsair AX1200
Default 05-11-2013, 22:09 | posts: 20 | Location: UK

Quote:
Originally Posted by HonoredShadow View Post
How did you know that SLI was working? I can't get Afterburner to work with this so I have no clue of frame rate and if SLI is working/maxing out cards.

I ticked the option in the Nvidia drivers to show SLI indicator but again saw nothing.

EDIT: Just realised their are 2 .exe's. DOHH. Thats why Afterburner is not working.
Got the info from my Keyboard. Logitech G15 can display the same info as the Afterburner/Precision X OSD.
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.