Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > Hardware > General Hardware
General Hardware Want to talk about anything Hardware related? This is the place, you can discuss it here.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Ahh man what the hell!?
Old
  (#1)
Jw_Leonhart
Ancient Guru
 
Videocard: GeforceGTX 550Ti
Processor: AMD FX 4100+ @ 4.6GHz
Mainboard: Asus Crosshair V
Memory: 8GB DDR3 1800MHz
Soundcard: HK Rec. with Klipsch Ref.
PSU: Antec 600watt
Default Ahh man what the hell!? - 03-18-2013, 13:45 | posts: 4,137 | Location: New Jersey

Ok so I was having the USB problem. Must have been something to due with windows or something because i had tried everything to boot up from the usb. When I finally did manage to get it it had erased the hard drive without me doing anything...

So I said to hell with it and just re-installed from Windows 7 32-bit to the copy of 64-bit I have had lying around i've been meaning to use....

Well now I have latency like a frog. My ping is everywhere, one second it's 20 then next it's 200.....

I have an Alfa AWUS036NHR adapter, but I also tried the linksys one I had to the same avail. I re-installed windows again and it's still doing it.

This is also a legit copy of windows not pirated... are there any programs or anything out there to help with the latency? It was fine right before all this happened....
   
Reply With Quote
 
Old
  (#2)
lmimmfn
Ancient Guru
 
lmimmfn's Avatar
 
Videocard: 780 Ti
Processor: i7 920@4.05Ghz/Noctua D12
Mainboard: Gigabyte X58 UD5
Memory: 9Gig XMS3 1600 C8
Soundcard: Asus Xonar DGX
PSU: OCZ 1250
Default 03-18-2013, 14:08 | posts: 9,580 | Location: Ireland

is windows update downloading loads of crap?
   
Reply With Quote
Old
  (#3)
Mufflore
Ancient Guru
 
Mufflore's Avatar
 
Videocard: KFA2 Anarchy 580@930/4650
Processor: 2500K @ 4.5GHz - blew it!
Mainboard: Gigabyte P67 UD4 B3
Memory: 8G Kngston 2.2GHz CL11 1T
Soundcard: Minimax+ & Dexa Opamps !!
PSU: Corsair Pro AX750
Default 03-18-2013, 14:25 | posts: 9,769 | Location: UK

Sounds like the hard drive or the USB controller in the caddy failed.
Check the event log for errors, this may indicate why your PC is having issues now.
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
Pill Monster
Ancient Guru
 
Pill Monster's Avatar
 
Videocard: 7950 Vapor-X 1175/1550
Processor: AMD FX-8320 @4.8
Mainboard: ASUS Sabertooth 990FX R2
Memory: 8GB Kingston HyperX 2400
Soundcard: X-Fi Fatal1ty
PSU: AcBel M8 750
Default 03-18-2013, 16:01 | posts: 24,014 | Location: NZ

Quote:
Originally Posted by lmimmfn View Post
is windows update downloading loads of crap?
Same question....
   
Reply With Quote
 
Old
  (#5)
Jw_Leonhart
Ancient Guru
 
Videocard: GeforceGTX 550Ti
Processor: AMD FX 4100+ @ 4.6GHz
Mainboard: Asus Crosshair V
Memory: 8GB DDR3 1800MHz
Soundcard: HK Rec. with Klipsch Ref.
PSU: Antec 600watt
Default 03-19-2013, 01:36 | posts: 4,137 | Location: New Jersey

hell no i shut that stuff off. 3 clean installs, my downloads are dropping all the time etc.... def is something to do with this pc... I hate the internet, i want donkeys and telegraphs
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
Mufflore
Ancient Guru
 
Mufflore's Avatar
 
Videocard: KFA2 Anarchy 580@930/4650
Processor: 2500K @ 4.5GHz - blew it!
Mainboard: Gigabyte P67 UD4 B3
Memory: 8G Kngston 2.2GHz CL11 1T
Soundcard: Minimax+ & Dexa Opamps !!
PSU: Corsair Pro AX750
Default 03-19-2013, 01:39 | posts: 9,769 | Location: UK

Did you check the event log?
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.