Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > Affiliates > MSI AfterBurner Overclock Application Discussion forum
MSI AfterBurner Overclock Application Discussion forum This forum is intended for MSI customers for questions on the AfterBurner Overclock Utility based off Rivatuner. In this section the users help each other out with answers as well as support staff from MSI.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Enable low-level hardware acces interface HELP
Old
  (#1)
BenchAndGames
Master Guru
 
BenchAndGames's Avatar
 
Videocard: ASUS GTX 780
Processor: i7-4770K @ 4.1 Ghz
Mainboard: GIGABYTE G1 Sniper 5
Memory: 16GB GSkill @ 2400 MHz
Soundcard: Tritton Pro+ 5.1
PSU: Corsair HX850W
Default Enable low-level hardware acces interface HELP - 02-24-2013, 22:45 | posts: 153 | Location: Madrid

What is this ?

" Enable low-level hardware acces interface "

I have to enble it, or disable ?
   
Reply With Quote
 
Old
  (#2)
Unwinder
Moderator
 
Videocard:
Processor:
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU:
Default 02-25-2013, 05:43 | posts: 11,465 | Location: Taganrog, Russia

Quote:
Originally Posted by BenchAndGames View Post
I have to enble it, or disable ?
You have to read the context help for it. Help system is provided not just for fun.


Alexey Nicolaychuk aka Unwinder, RivaTuner creator
   
Reply With Quote
Old
  (#3)
BenchAndGames
Master Guru
 
BenchAndGames's Avatar
 
Videocard: ASUS GTX 780
Processor: i7-4770K @ 4.1 Ghz
Mainboard: GIGABYTE G1 Sniper 5
Memory: 16GB GSkill @ 2400 MHz
Soundcard: Tritton Pro+ 5.1
PSU: Corsair HX850W
Default 02-25-2013, 15:11 | posts: 153 | Location: Madrid

Yeah, I had thought before, but I do not understand English, to speak to you am using google translate, and would be nice if any of you can translate what the context indicates.

I ask this question because two days ago, I had enabled this option, and have suffered bad results, as FPS drop and artifacts.
Now I disabled this option, and so far it works well,for now, no FPS drops and no artifacts.

I could tell if these poor results have been caused by having that option enabled?
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
Unwinder
Moderator
 
Videocard:
Processor:
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU:
Default 02-26-2013, 10:47 | posts: 11,465 | Location: Taganrog, Russia

Quote:
Originally Posted by BenchAndGames View Post
Yeah, I had thought before, but I do not understand English, to speak to you am using google translate, and would be nice if any of you can translate what the context indicates.

I ask this question because two days ago, I had enabled this option, and have suffered bad results, as FPS drop and artifacts.
Now I disabled this option, and so far it works well,for now, no FPS drops and no artifacts.

I could tell if these poor results have been caused by having that option enabled?
Placebo. Low-level hardware interface is not supported at all for Keplers.


Alexey Nicolaychuk aka Unwinder, RivaTuner creator
   
Reply With Quote
 
Old
  (#5)
EdKiefer
Master Guru
 
Videocard: MSI 660ti PE
Processor: 3570k
Mainboard: Asus P8Z77V pro
Memory: DDR3 1600
Soundcard:
PSU: Corsair XT650
Default 02-26-2013, 14:20 | posts: 492

Quote:
Originally Posted by Unwinder View Post
Placebo. Low-level hardware interface is not supported at all for Keplers.
If that is so maybe it be good to say that or gray out the option for 6xx series .
or little note in readme
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
Unwinder
Moderator
 
Videocard:
Processor:
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU:
Default 02-26-2013, 14:23 | posts: 11,465 | Location: Taganrog, Russia

Quote:
Originally Posted by EdKiefer View Post
If that is so maybe it be good to say that or gray out the option for 6xx series .
or little note in readme
No. There won't be basics explained in readme.


Alexey Nicolaychuk aka Unwinder, RivaTuner creator
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
EdKiefer
Master Guru
 
Videocard: MSI 660ti PE
Processor: 3570k
Mainboard: Asus P8Z77V pro
Memory: DDR3 1600
Soundcard:
PSU: Corsair XT650
Default 02-26-2013, 18:27 | posts: 492

Quote:
Originally Posted by Unwinder View Post
No. There won't be basics explained in readme.
I agree on readme, nobody ever reads them .

I DL AB user manual, maybe that should be updated as its old AB (/o power slider ) and update for few card info . I image new Titan would have new features of 3.0 .
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
BenchAndGames
Master Guru
 
BenchAndGames's Avatar
 
Videocard: ASUS GTX 780
Processor: i7-4770K @ 4.1 Ghz
Mainboard: GIGABYTE G1 Sniper 5
Memory: 16GB GSkill @ 2400 MHz
Soundcard: Tritton Pro+ 5.1
PSU: Corsair HX850W
Default 02-27-2013, 23:34 | posts: 153 | Location: Madrid

OK, thank you very much for the reply.

Then I can rest easy knowing that these artifacts have been produced by having this option ENABLE.
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.