Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > Hardware > General Hardware
General Hardware Want to talk about anything Hardware related? This is the place, you can discuss it here.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
i just plugged new GPU and my os wont boot pls help giving me MBR error
Old
  (#1)
Mr.Bigtime
Ancient Guru
 
Mr.Bigtime's Avatar
 
Videocard: ZOTAC GTX 680 @ 27" SA950
Processor: I7 4770K @ 3.5 GHZ
Mainboard: ASUS Z87 PRO
Memory: 16GB DDR3 1600 MHZ
Soundcard: ONBOARD & LOGITECH Z906
PSU: Coolermaster something
Default i just plugged new GPU and my os wont boot pls help giving me MBR error - 11-30-2012, 16:55 | posts: 18,364 | Location: Turkey

God damn. i accidentally booted my pc while my primary HDD(OS) power cable off. i saw that MBR ERROR 3 and MBR ERROR 1 screen. that realised power cable is off so i plugged it..but still same. in BIOS HDD appears.

what can i do pls help
   
Reply With Quote
 
Old
  (#2)
Mr.Bigtime
Ancient Guru
 
Mr.Bigtime's Avatar
 
Videocard: ZOTAC GTX 680 @ 27" SA950
Processor: I7 4770K @ 3.5 GHZ
Mainboard: ASUS Z87 PRO
Memory: 16GB DDR3 1600 MHZ
Soundcard: ONBOARD & LOGITECH Z906
PSU: Coolermaster something
Default 11-30-2012, 17:00 | posts: 18,364 | Location: Turkey

LAME. i changed boot priority. becasue it was plugged off, the next HDD went above. so i changed it and now booted well. thanx.
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.