Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > General Chat > Frontpage news
Frontpage news Perhaps you have some news to report or want to check out the latest Guru3D headlines and comment ? Check it in here.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Battlefield 3: Aftermath Gameplay Footage
Old
  (#1)
Hilbert Hagedoorn
Don Vito Corleone
 
Hilbert Hagedoorn's Avatar
 
Videocard: AMD | NVIDIA
Processor: Core i7 4770K
Mainboard: Z77
Memory: 8GB
Soundcard: X-Fi - GigaWorks 7.1
PSU: 1200 Watt
Default Battlefield 3: Aftermath Gameplay Footage - 10-21-2012, 08:10 | posts: 21,306 | Location: Guru3D testlab

At this year's EA Winter Showcase, VG247 got a chance to see Battlefield 3 Aftermath in action.* ...

Battlefield 3: Aftermath Gameplay Footage
   
Reply With Quote
 
Old
  (#2)
Mikedogg
Banned
 
Videocard: Radeon HD 4650M 1GB
Processor: Intel Core i7 720QM
Mainboard: Dell studio 1747
Memory: 4GB DDR3
Soundcard: IDT JBL SRS Premium Sound
PSU: 130Watt Adapter
Default 10-21-2012, 08:28 | posts: 2,865 | Location: The Freak Show - Earth.

Looks really good. But am I the only one who is getting really tired of the whole human killing human concept.

Rage, Doom, Crysis, etc were the very few FPS games that really held my attention and felt fresh.
   
Reply With Quote
Old
  (#3)
SLI-756
I have restricted access
 
Videocard: 760 SLI 4gb 1215/ 7000
Processor: Devil's Canyon i5 @4.8
Mainboard: gigabyte z97 G1 Sniper
Memory: 8gb dominator gt @2400
Soundcard: asus xonar dx
PSU: EVGA SuperNova 1200 P2
Default 10-21-2012, 17:51 | posts: 7,534 | Location: Sunny Scotland

BF3 same as cash cow COD confirmed.
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
DesGaizu
Ancient Guru
 
DesGaizu's Avatar
 
Videocard: TWIN FROZR IV R9 290
Processor: i5-2500K 4.4 GHz
Mainboard: Gigabyte Z68XP-UD4
Memory: 16GB DDR3 2133MHz
Soundcard: D1+A2+/990pro
PSU: Seasonic X-850 Gold
Default 10-21-2012, 18:13 | posts: 3,035 | Location: UK

Quote:
Originally Posted by SLI-756 View Post
BF3 same as cash cow COD confirmed.
Yeah you are so right while 1 year after release DICE still continue to support bf3 with awesome new game modes, maps , weapons and patches ect.

activision are set to **** out their "new" cod for another 40 quid barely a year after the last pile of **** they puked out onto pc players.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#5)
Black_ice_Spain
Ancient Guru
 
Black_ice_Spain's Avatar
 
Videocard: 7850 1gb @ 1120mhz
Processor: 2500K @ 4.4 / 1.28v
Mainboard: Z77P-D3
Memory: 8gb 1600 CL9
Soundcard: Xonar DG
PSU: AC Strike-X 600W
Default 10-21-2012, 18:20 | posts: 4,385 | Location: Spain

Quote:
Originally Posted by DesGaizu View Post
Yeah you are so right while 1 year after release DICE still continue to support bf3 with awesome new game modes, maps , weapons and patches ect.

activision are set to **** out their "new" cod for another 40 quid barely a year after the last pile of **** they puked out onto pc players.
aka they do the same, but DICE calls it expansions, instead of new game .

Premium = 40 or even 60 i think.

It was only 20 in ruppees tho
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
The Laughing Ma
Maha Guru
 
The Laughing Ma's Avatar
 
Videocard: Gigabyte 670GTX
Processor: I5 4690K @ 3.5Ghz
Mainboard: Asus Maximus Formula VII
Memory: 8Gb Crucial Ballistix
Soundcard:
PSU: Corsair 650W
Default 10-21-2012, 18:55 | posts: 2,226

Quote:
aka they do the same, but DICE calls it expansions, instead of new game .

Premium = 40 or even 60 i think.

It was only 20 in ruppees tho
Exactly throwing more DLC that you have to pay for is not support especially when the core game breaking issues are still present and chances are will never be fixed.

Also anyone else think the XBow looks like an insta win weapon, one shot kills all the way in that demo.
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
aayman_farzand
Master Guru
 
aayman_farzand's Avatar
 
Videocard: 2xASUS DC2 GTX670 TOP
Processor: 3770K @4.5 | Kuhler 620
Mainboard: MSI Z68 GD65-G3
Memory: Corsair Vengeance 4x4GB
Soundcard: ASUS Essence STX
PSU: Corsair AX850
Default 10-21-2012, 18:58 | posts: 782

It might be a cash cow but it definitely gives huge value to its buyers. I paid $26 for Premium in the Indian store but I wouldn't have even minded paying $50 for it.

Well worth it. If you don't want to buy and support devs that are actually working to give PC users value then don't expect quality titles on the PC either.
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
DesGaizu
Ancient Guru
 
DesGaizu's Avatar
 
Videocard: TWIN FROZR IV R9 290
Processor: i5-2500K 4.4 GHz
Mainboard: Gigabyte Z68XP-UD4
Memory: 16GB DDR3 2133MHz
Soundcard: D1+A2+/990pro
PSU: Seasonic X-850 Gold
Default 10-21-2012, 19:35 | posts: 3,035 | Location: UK

Quote:
Originally Posted by Black_ice_Spain View Post
aka they do the same, but DICE calls it expansions, instead of new game .

Premium = 40 or even 60 i think.

It was only 20 in ruppees tho
Premium costs 40 pound here all together it has 20 maps 20+ weapons 4+ new game modes new vehicles ect

That's more stuff than what the new cod will have for the same price so no its not "aka the same" and even though bf3 is now 1 year old it's still way more advance than the "new" cod.

also they did release map packs for cod too its just that they put the new game out before even finishing putting out the dlc :s
   
Reply With Quote
Old
  (#9)
dcx_badass
Ancient Guru
 
dcx_badass's Avatar
 
Videocard: Gigabyte GTX570 1280mb
Processor: I5 4670k
Mainboard: Gigabyte GA-Z87X-D3H
Memory: 8GB DDR3 1333mhz
Soundcard: Realtek ALC892
PSU: 600w OCZ StealthXstream
Default 10-21-2012, 20:33 | posts: 9,869 | Location: Yorkshire [UK]

Quote:
Originally Posted by DesGaizu View Post
Premium costs 40 pound here all together it has 20 maps 20+ weapons 4+ new game modes new vehicles ect

That's more stuff than what the new cod will have for the same price so no its not "aka the same" and even though bf3 is now 1 year old it's still way more advance than the "new" cod.

also they did release map packs for cod too its just that they put the new game out before even finishing putting out the dlc :s
BF3 main game AND Premium is only 35 in the UK from Amazon.
   
Reply With Quote
Old
  (#10)
SLI-756
I have restricted access
 
Videocard: 760 SLI 4gb 1215/ 7000
Processor: Devil's Canyon i5 @4.8
Mainboard: gigabyte z97 G1 Sniper
Memory: 8gb dominator gt @2400
Soundcard: asus xonar dx
PSU: EVGA SuperNova 1200 P2
Default 10-21-2012, 22:23 | posts: 7,534 | Location: Sunny Scotland

Quote:
Originally Posted by aayman_farzand View Post
It might be a cash cow but it definitely gives huge value to its buyers. I paid $26 for Premium in the Indian store but I wouldn't have even minded paying $50 for it.

Well worth it. If you don't want to buy and support devs that are actually working to give PC users value then don't expect quality titles on the PC either.
I think of DICE as cigar smokin' gangsters, the game's been out a year and they just now decide to let us play without the blue filter?
How come they added the blurry suppression patch? - they'll take that away for us too, if we buy bf4 that is, piss off ea & piss off DICE you bunch of trolls.
   
Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.