Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > General > Games, Gaming & Game-demos
Games, Gaming & Game-demos You can talk about the latest games here and more ..


Reply
 
Thread Tools Display Modes
DayZ
Old
  (#1)
korn666
Master Guru
 
korn666's Avatar
 
Videocard: GTX 295
Processor: Intel Core i5-2500K @4.3
Mainboard: ASUS P8P67 (REV 3.0)
Memory: G.SKILL RipjawsX 8GB1648
Soundcard: Creative X-fi Titanium
PSU: corsair620HX
Default DayZ - 05-16-2012, 17:49 | posts: 649

any 1 here plays this mod? its awesome!!!!!!!!!!!

http://www.dayzmod.com/
   
Reply With Quote
 
Old
  (#2)
MarkyG
Master Guru
 
MarkyG's Avatar
 
Videocard: Geforce GTX 680 x2 SLI
Processor: Intel Core i7 960 @3.2ghz
Mainboard: EVGA X58 SLI-3
Memory: Corsair Vengeance 12GB
Soundcard: Auzen X-Fi Prelude 7.1
PSU: Corsair TX 850W
Default 05-16-2012, 18:34 | posts: 441 | Location: Leeds, United Kingdom

Yeah, i'm in the process of re-installing my Arma2 + OA expansion. Can't wait to try this out. Us Guru3D peeps should hop in one day.
   
Reply With Quote
Old
  (#3)
The Michael
Maha Guru
 
The Michael's Avatar
 
Videocard: MSI GTX 680 Lightning
Processor: Intel i7 860 @3.6
Mainboard: Gigabyte GA-P55-UD5
Memory: 8GB DDR3 1600
Soundcard: Realtek HD Audio / G35
PSU: Coolermaster 750W
Default 05-16-2012, 20:41 | posts: 1,458

Heard and seen a lot of it.
Sadly i dont own ARMA2, but the mod seems quite interesting!

I plan on getting ARMA3 after release, i really hope that mod will be remade or continued for it.
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
])rStrangelove
Ancient Guru
 
])rStrangelove's Avatar
 
Videocard: MSI GTX770 TwinFrozr
Processor: Intel i7-2600k@4.3
Mainboard: Gigabyte GA-P67A-UD3-B3
Memory: Corsair 16GB DDR3-1600
Soundcard: AsusXonar D2X
PSU: BeQuiet! DarkPowerPro750W
Default 05-17-2012, 09:02 | posts: 3,373 | Location: Northcoast of Germany

Quote:
Originally Posted by The Michael View Post
I plan on getting ARMA3 after release, i really hope that mod will be remade or continued for it.
Marek (BIS official) says DayZ will be included into the ArmA2 patches and they're planning something similar for ArmA3, but not on release day. I'd say chances are good we'll have DayZ for ArmA3 in 1,5 years.

ArmA2: CO is quite cheap and can be played without DVD in drive after patching. Although maybe DayZ shouldnt be the reason one gets ArmA, i hear all the Zombie servers are bursting with ppl wanna have a go at this social experiment - cause thats what it is. It's not a fun mission, its a 'no-rules-survival-horror' experience and ppl will scream at their monitors.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#5)
harkinsteven
Maha Guru
 
harkinsteven's Avatar
 
Videocard: GTX 680 4GB SLI
Processor: I5 3570k @ 4.8Ghz
Mainboard: MSI Z77 MPOWER
Memory: 32gb Kingston Beast 2400
Soundcard: SoundBlasterZxR/EdifierC6
PSU: XFX PRO 750W
Default 05-17-2012, 12:08 | posts: 1,984 | Location: Ireland

Arma 2 : Combined Ops for $14.99 on Amazon.com.

http://www.amazon.com/Meridian4-4036...NYHJ502NCVWDWM

There's no reason for anyone not to buy this and try the mod.
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
Deathspank
Maha Guru
 
Deathspank's Avatar
 
Videocard: Gainward GTX570 1280mb
Processor: Intel i7 @3.8GHz
Mainboard: Asus P6T Deluxe
Memory: 6GB 1603MHz Samsung 1T
Soundcard: Onboard Soundmax HD
PSU: OCZ StealthXstream 600w
Default 05-17-2012, 13:31 | posts: 1,300 | Location: Wolverhampton/England

i'm playing this at the moment, its not as great as it sounds. firstly you on get a pistol (which is usless if you on your own with loads of them coming at you). then theres no map, so you dont even know where your going and lastly ive been in servers with 50 peps and i have still never found anyone lol. its very lonely on your own.

imo to make it better all you need is a better starting gun and a map or just somewhere to head to. i suppose its still in alpha so they may change some stuff.
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
Xendance
Ancient Guru
 
Videocard: Nvidia Geforce 570
Processor: Intel i7 2600k
Mainboard: Asus P8P67
Memory: 16 GB 1600 MHz DDR3
Soundcard: X-FI Platinum+7.1 system
PSU: Thermaltake Toughpower
Default 05-17-2012, 17:00 | posts: 5,439 | Location: Funland aka Happycamp aka Finland

Quote:
Originally Posted by Deathspank View Post
i'm playing this at the moment, its not as great as it sounds. firstly you on get a pistol (which is usless if you on your own with loads of them coming at you). then theres no map, so you dont even know where your going and lastly ive been in servers with 50 peps and i have still never found anyone lol. its very lonely on your own.

imo to make it better all you need is a better starting gun and a map or just somewhere to head to. i suppose its still in alpha so they may change some stuff.
That's the whole point of it. It's not survival if you get good stuff in the beginning. The whole point of the mod is to be "anti-game" as the mod author said
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
The Michael
Maha Guru
 
The Michael's Avatar
 
Videocard: MSI GTX 680 Lightning
Processor: Intel i7 860 @3.6
Mainboard: Gigabyte GA-P55-UD5
Memory: 8GB DDR3 1600
Soundcard: Realtek HD Audio / G35
PSU: Coolermaster 750W
Default 05-17-2012, 18:08 | posts: 1,458

Quote:
Originally Posted by ])rStrangelove View Post
Marek (BIS official) says DayZ will be included into the ArmA2 patches and they're planning something similar for ArmA3, but not on release day. I'd say chances are good we'll have DayZ for ArmA3 in 1,5 years.
I love you.
No seriously, that's great news!

Quote:
Originally Posted by Deathspank View Post
i'm playing this at the moment, its not as great as it sounds. firstly you on get a pistol (which is usless if you on your own with loads of them coming at you). then theres no map, so you dont even know where your going and lastly ive been in servers with 50 peps and i have still never found anyone lol. its very lonely on your own.
You've just defined the word "survival".
   
Reply With Quote
Old
  (#9)
MarkyG
Master Guru
 
MarkyG's Avatar
 
Videocard: Geforce GTX 680 x2 SLI
Processor: Intel Core i7 960 @3.2ghz
Mainboard: EVGA X58 SLI-3
Memory: Corsair Vengeance 12GB
Soundcard: Auzen X-Fi Prelude 7.1
PSU: Corsair TX 850W
Default 05-17-2012, 19:46 | posts: 441 | Location: Leeds, United Kingdom

Holy crap this is terrifying! Just jumped on a 50 slot server. Could hear my fellow newbies firing off their precious ammo on zombies. The feeling of openness, dread, loneliness and atmosphere is superb. This is when the sun is shining too, god knows how scared I'll be when it's pitch black (yes, I scare easy!). Now to wrestle with the rest of these key binds....
   
Reply With Quote
Old
  (#10)
])rStrangelove
Ancient Guru
 
])rStrangelove's Avatar
 
Videocard: MSI GTX770 TwinFrozr
Processor: Intel i7-2600k@4.3
Mainboard: Gigabyte GA-P67A-UD3-B3
Memory: Corsair 16GB DDR3-1600
Soundcard: AsusXonar D2X
PSU: BeQuiet! DarkPowerPro750W
Default 05-18-2012, 07:39 | posts: 3,373 | Location: Northcoast of Germany

For all you survivors, here is a huge map of the area: http://www.arma2base.de/content/images/southzagoria.jpg

Try to get on a high place and recognize any coastlines or other things sticking out. When going to a village stay near the road so you can read the name of the village sign.

Easier said than done, but this is survival after all.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#11)
kareldsouza
Newbie
 
Videocard: Model
Processor: Intel Core 2 Duo
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU: intel core
Default 05-18-2012, 08:11 | posts: 1

Quote:
Originally Posted by korn666 View Post
any 1 here plays this mod? its awesome!!!!!!!!!!!

http://www.dayzmod.com/
Thanx for sharing the link. I have watch this site. Really It is a great site....i have played so many game.
   
Reply With Quote
Old
  (#12)
Deathspank
Maha Guru
 
Deathspank's Avatar
 
Videocard: Gainward GTX570 1280mb
Processor: Intel i7 @3.8GHz
Mainboard: Asus P6T Deluxe
Memory: 6GB 1603MHz Samsung 1T
Soundcard: Onboard Soundmax HD
PSU: OCZ StealthXstream 600w
Default 05-18-2012, 13:34 | posts: 1,300 | Location: Wolverhampton/England

i was just saying when your on your own is all. when theres a group of people its a peace of piss.

anyway had a better play last night, kill 10 zombies in the first 3 miles. found a power station and thought if i follow the pilons it should lead me to a big city but the server crash in the process.

is there much loot in the citys? all i want is a better gun with ammo. all ive found so far is a can of pop on a zombie i killed lol.
   
Reply With Quote
Old
  (#13)
Xendance
Ancient Guru
 
Videocard: Nvidia Geforce 570
Processor: Intel i7 2600k
Mainboard: Asus P8P67
Memory: 16 GB 1600 MHz DDR3
Soundcard: X-FI Platinum+7.1 system
PSU: Thermaltake Toughpower
Default 05-18-2012, 13:45 | posts: 5,439 | Location: Funland aka Happycamp aka Finland

Quote:
Originally Posted by Deathspank View Post
i was just saying when your on your own is all. when theres a group of people its a peace of piss.

anyway had a better play last night, kill 10 zombies in the first 3 miles. found a power station and thought if i follow the pilons it should lead me to a big city but the server crash in the process.

is there much loot in the citys? all i want is a better gun with ammo. all ive found so far is a can of pop on a zombie i killed lol.
Cities have a ****ton of loot, but also a ****ton of zombies. You're better off sneaking into barns first. They tend to have shotguns in them and shotgun ammo is the most common ammo there is.
   
Reply With Quote
Old
  (#14)
Amaze
Maha Guru
 
Amaze's Avatar
 
Videocard: Gigabyte 670 WF3
Processor: Intel 2500K @4.5
Mainboard: Gigabyte Z68XP-UD3P
Memory: 8GB Corsair Vengeance LP
Soundcard: Asus Xonar DX
PSU: Coolermaster v700
Default 05-18-2012, 15:00 | posts: 1,412 | Location: Norway

I just heard about this day and it sounds really cool. Something a little different.

Is it true that you can play this mod with just the arma demo and expansion pack?
   
Reply With Quote
Old
  (#15)
harkinsteven
Maha Guru
 
harkinsteven's Avatar
 
Videocard: GTX 680 4GB SLI
Processor: I5 3570k @ 4.8Ghz
Mainboard: MSI Z77 MPOWER
Memory: 32gb Kingston Beast 2400
Soundcard: SoundBlasterZxR/EdifierC6
PSU: XFX PRO 750W
Default 05-18-2012, 15:33 | posts: 1,984 | Location: Ireland

Arma 2 + Expac is only $15 on Amazon.com

http://www.amazon.com/Meridian4-4036...NYHJ502NCVWDWM
   
Reply With Quote
Old
  (#16)
gridiron whirlw
Ancient Guru
 
gridiron whirlw's Avatar
 
Videocard: GTX 570 SLI
Processor: Intel i5-2500K
Mainboard: Asus P8Z68-V Pro/Gen 3
Memory: 8GB G-Skill DDR 3 1600
Soundcard: MAD Ear+HD & Grado RS1i
PSU: Corsair 850 Watt
Default 05-21-2012, 16:42 | posts: 3,521 | Location: Ohio

Will Amazon download activate on steam?
   
Reply With Quote
Old
  (#17)
MarkyG
Master Guru
 
MarkyG's Avatar
 
Videocard: Geforce GTX 680 x2 SLI
Processor: Intel Core i7 960 @3.2ghz
Mainboard: EVGA X58 SLI-3
Memory: Corsair Vengeance 12GB
Soundcard: Auzen X-Fi Prelude 7.1
PSU: Corsair TX 850W
Default 05-21-2012, 16:45 | posts: 441 | Location: Leeds, United Kingdom

Doubt it, unless it specifies it's a Steam CD key. I got Operation Arrowhead on Gamer's Gate and it only works on the actual game installer, not a Steam key.
   
Reply With Quote
Old
  (#18)
gridiron whirlw
Ancient Guru
 
gridiron whirlw's Avatar
 
Videocard: GTX 570 SLI
Processor: Intel i5-2500K
Mainboard: Asus P8Z68-V Pro/Gen 3
Memory: 8GB G-Skill DDR 3 1600
Soundcard: MAD Ear+HD & Grado RS1i
PSU: Corsair 850 Watt
Default 05-21-2012, 19:20 | posts: 3,521 | Location: Ohio

Heck with it.

Just bought Combined Ops & Private Military Company DLC, so I would have better texture models.

Downloading now

This actually looks like a STALKER type atmosphere to me.
   
Reply With Quote
Old
  (#19)
GiNaJuIcE
Master Guru
 
Videocard: evga TITAN
Processor: i7-3770k @4.6ghz
Mainboard: EVGA z77 FTW
Memory: 16gb corsair
Soundcard: CreativeX-FI/Z5500
PSU: enermax revolution87+
Default 05-21-2012, 23:08 | posts: 364 | Location: san antonio

this mod is pretty fun. Haven't come across a single bad player yet. All have been very helpful and played as a team. But dang... can't see anything at night and if you use any sort of light you will be chased for a very long time without being able to see. Great mod!
   
Reply With Quote
Old
  (#20)
Uncle Dude
Maha Guru
 
Uncle Dude's Avatar
 
Videocard: EVGA GTX680 SLI
Processor: 2600k/H100i @ 4.8
Mainboard: ASUS P8Z68 Deluxe
Memory: Vengeance 16GB@1866
Soundcard: Avid Eleven Rack
PSU: Corsair AX860i
Default 05-22-2012, 00:11 | posts: 2,226 | Location: USA

I've been watching the PCGamer magazine ustream of this mod and it looks amazing. The "who do you trust?" player dynamic is really interesting and mirror how I imagine a real-life scenario would play out.
   
Reply With Quote
Old
  (#21)
Uncle Dude
Maha Guru
 
Uncle Dude's Avatar
 
Videocard: EVGA GTX680 SLI
Processor: 2600k/H100i @ 4.8
Mainboard: ASUS P8Z68 Deluxe
Memory: Vengeance 16GB@1866
Soundcard: Avid Eleven Rack
PSU: Corsair AX860i
Default 05-22-2012, 00:33 | posts: 2,226 | Location: USA

This mod is getting some mainstream attention. Media Cows is doing a livestream any minute now:

http://www.youtube.com/watch?v=6IuzZH_ZcX0
   
Reply With Quote
Old
  (#22)
KissSh0t
Maha Guru
 
KissSh0t's Avatar
 
Videocard: XFX AMD R9 270 DD 2GB
Processor: Phenom 955 @3.8GHz 1.380v
Mainboard: ASUS M5A97 R2.0
Memory: 8GB 1333 CL7 Ripjaws X
Soundcard: X-Fi XtremeMusic
PSU: Corsair HX650W
Default 05-22-2012, 01:11 | posts: 1,842 | Location: Deep Dark Dungeon

This mod looks really cool.
   
Reply With Quote
Old
  (#23)
volkov956
Ancient Guru
 
volkov956's Avatar
 
Videocard: 7970 HD GHZ
Processor: ES 4GHZ Six Core 12MB
Mainboard:
Memory: 16GB DDR3 1600
Soundcard: SB XFI Elite Custom
PSU: 750 EPS
Default 05-22-2012, 01:29 | posts: 5,976 | Location: Канад

I play it usually after our CRCTI lan which is happening in an HR.. I go by Volkov956 or Redhammer in Arma
   
Reply With Quote
Old
  (#24)
gridiron whirlw
Ancient Guru
 
gridiron whirlw's Avatar
 
Videocard: GTX 570 SLI
Processor: Intel i5-2500K
Mainboard: Asus P8Z68-V Pro/Gen 3
Memory: 8GB G-Skill DDR 3 1600
Soundcard: MAD Ear+HD & Grado RS1i
PSU: Corsair 850 Watt
Default 05-22-2012, 05:02 | posts: 3,521 | Location: Ohio

I have the mod installed, but I get this when trying to join a server

   
Reply With Quote
Old
  (#25)
Xendance
Ancient Guru
 
Videocard: Nvidia Geforce 570
Processor: Intel i7 2600k
Mainboard: Asus P8P67
Memory: 16 GB 1600 MHz DDR3
Soundcard: X-FI Platinum+7.1 system
PSU: Thermaltake Toughpower
Default 05-22-2012, 07:24 | posts: 5,439 | Location: Funland aka Happycamp aka Finland

Quote:
Originally Posted by gridiron whirlw View Post
I have the mod installed, but I get this when trying to join a server

The mod was just updated. Might be that you're still running the old 1.5.7 version or that the server is running the old one and you're running the new one.

Edit, seems that there is a 1.5.8.2 hotfix too: http://dayzmod.com/forum/showthread.php?tid=4952
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.