Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > Videocards > Videocards - NVIDIA Drivers Section
Videocards - NVIDIA Drivers Section In this section you can discuss everything ForceWare driver related. ForceWare (Detonator) drivers are for NVIDIA TNT, Quadro and all GeForce based videocards.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old
  (#476)
aayman_farzand
Master Guru
 
aayman_farzand's Avatar
 
Videocard: 2xASUS DC2 GTX670 TOP
Processor: 3770K @4.5 | Kuhler 620
Mainboard: MSI Z68 GD65-G3
Memory: Corsair Vengeance 4x4GB
Soundcard: ASUS Essence STX
PSU: Corsair AX850
Default 06-01-2011, 10:17 | posts: 782

No BSODs or anything, running perfectly fine

Any idea what will be different in the WHQL? I don't think it'll be much different from this one.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#477)
Thunder
Newbie
 
Videocard: GTX 680
Processor: I7-2600
Mainboard: P67A-D3-B3
Memory: 16GB DDR3
Soundcard:
PSU: 700W
Default 06-01-2011, 16:30 | posts: 4 | Location: Denmark

Quote:
Originally Posted by DJ_Casper View Post
early first week of June or next week we will see the WHQL drivers!
The WHQL is OUT

http://www.nvidia.com/object/win7-wi...ql-driver.html
   
Reply With Quote
Old
  (#478)
intellimoo
Master Guru
 
intellimoo's Avatar
 
Videocard: XFX 8800 GTS 512 G92 SLI
Processor: Intel QX9650 - Win7 x64
Mainboard: Asus P5N-T Deluxe 780i
Memory: OCZ Reaper HPC CL4 800
Soundcard: Creative X-Fi XtremeGamer
PSU: Seasonic 700W Modular
Default 06-02-2011, 06:21 | posts: 195 | Location: US

275.33 WHQL out yesterday on nvidia!

Win7x64, thought I'd try the nvidia updater part (haven't before), but it would fail to install (and caused the physx to not install since that is last). Otherwise the nv updater did install on an xp32 system just fine.


4PM ET: Wow! Still no news on guru3d downloads page about it! Guess wasting too much time on computex. lol

Last edited by intellimoo; 06-02-2011 at 21:28.
   
Reply With Quote
Old
  (#479)
eddieveenstra
Member Guru
 
Videocard: GB770gtx Windforce
Processor: core i5 2500K@3.33GHz
Mainboard: Asus P67 Sabretooth
Memory: 8GB Gskill@1600MHz
Soundcard: onboard soundmax
PSU: coolermaster1000Wattgold
Smile 06-03-2011, 03:25 | posts: 69 | Location: Holland

The new 275.33 driver has support for sli in Assassins creed brotherhood. Have played metro 2033, F1 2010, Crysis 2 and dirt 3 and they all played without issues on my 580gtx sli system. Keepers for me..
   
Reply With Quote
 
Old
  (#480)
andersondiaz
Master Guru
 
andersondiaz's Avatar
 
Videocard: gigabyte r9 290X
Processor: i73930k@4,6ghz Raystorm
Mainboard: sabertooth x79
Memory: 16gb quadchannel corsair
Soundcard: halo claro
PSU: TT 1475watts gold
Default 06-03-2011, 12:28 | posts: 398 | Location: venezuela

this Drivers is 175.33 http://www.nvidia.com/content/Driver...s&type=GeForce
   
Reply With Quote
Old
  (#481)
eddieveenstra
Member Guru
 
Videocard: GB770gtx Windforce
Processor: core i5 2500K@3.33GHz
Mainboard: Asus P67 Sabretooth
Memory: 8GB Gskill@1600MHz
Soundcard: onboard soundmax
PSU: coolermaster1000Wattgold
Default 06-04-2011, 08:12 | posts: 69 | Location: Holland

You mean 275.33
   
Reply With Quote
Old
  (#482)
Mtrush
Newbie
 
Videocard: EVGA 680gtx 2gb
Processor: intel I7 3820 @4.8ghz
Mainboard: asus p9x79 pro
Memory: ddr3 2133 16gb
Soundcard: X-fi pci-e Titanium
PSU: ZALMAN ZM750-HP 750W
Default 06-05-2011, 02:39 | posts: 10 | Location: gr, mi

can someone make a 275.33 thread??
wondering if it works better with gtaIV.
   
Reply With Quote
Old
  (#483)
duffy74
Newbie
 
Videocard: GTX690 +asus gtx480 physx
Processor: intel i7 980x 4.2ghz
Mainboard: asus rampage 3 extreme
Memory: ddr3 extreem 2000 12gb
Soundcard: home theater
PSU: corsair hx1000
Default 06-08-2011, 13:21 | posts: 2 | Location: udine

Quote:
Originally Posted by eddieveenstra View Post
The new 275.33 driver has support for sli in Assassins creed brotherhood. Have played metro 2033, F1 2010, Crysis 2 and dirt 3 and they all played without issues on my 580gtx sli system. Keepers for me..
crysis 2 "seat of power" is unplayable. returned to 266.58 and I it's all ok in that level
   
Reply With Quote
why is one english and the other polish?
Old
  (#484)
rgnuyda
Master Guru
 
Videocard: MSI560GTX Ti Twin Frzr2OC
Processor: Phenom II X4
Mainboard: MSI NF520t-c35
Memory: DDR2800 OCZ-titanium/4gb
Soundcard: Onboard Realtek HD
PSU: Corsair TX 750w
Default why is one english and the other polish? - 06-11-2011, 16:00 | posts: 163

Makes me wonder, it must another computer?
   
Reply With Quote
Old
  (#485)
Mufflore
Ancient Guru
 
Mufflore's Avatar
 
Videocard: KFA2 Anarchy 580@930/4650
Processor: 2500K @ 4.5GHz - blew it!
Mainboard: Gigabyte P67 UD4 B3
Memory: 8G Kngston 2.2GHz CL11 1T
Soundcard: Minimax+ & Dexa Opamps !!
PSU: Corsair Pro AX750
Default 06-11-2011, 16:29 | posts: 9,775 | Location: UK

Polish and the must computer !

Actually I'm not sure I understood the question, can you say it again?
   
Reply With Quote
 
Old
  (#486)
TheHunter
Banned
 
Videocard: MSi N570GTX TFIII [OC|PE]
Processor: Intel C2Q 9450 @ 3.576GHZ
Mainboard: Gigabyte GA-X48-DS5 [F8H]
Memory: Corsair D. 2x2GB @1073MHZ
Soundcard: XFi Fatality Pro [SB046A]
PSU: Tagan Piperock 600W [48A]
Default 06-11-2011, 17:42 | posts: 13,439 | Location: √╥˛

^
looks like he DL'ed international version of the drivers > making nvcpl in Polish (Poland).


When i DL'ed international (UK) driver its still in English despite having my locale language set to Slo.
   
Reply With Quote
Old
  (#487)
maleficarus™
Banned
 
Videocard: ASUS GTX460 800/1600/4000
Processor: Core™ i5-2500K@4.0GHz
Mainboard: ASUS P8Z68-VPRO
Memory: 8GB Vengeance 1600
Soundcard: ASUS Xonar DS + Bose®
PSU: Antec EA500W
Default 06-11-2011, 19:21 | posts: 3,587 | Location: Toronto, Canada

Quote:
Originally Posted by Mufflore View Post
No, thats what LGA 2011 is about, most P67 boards are x8 x8.
As I said before, Z68 is the same silicon as P67, just better binned.
It has no extra features other than iGPU support.

Adding a chip to support x16 x16 (ie NF200) is exactly what has to be done on P67 to get x16 x16.
Wrong! It also has SSD caching as well as Virtu graphics switching. And it also has onboard HDMI, DVI, and VGA ports.

Nice to see your still Z68 biased and still spreading crap about the chipset...
   
Reply With Quote
Old
  (#488)
Mufflore
Ancient Guru
 
Mufflore's Avatar
 
Videocard: KFA2 Anarchy 580@930/4650
Processor: 2500K @ 4.5GHz - blew it!
Mainboard: Gigabyte P67 UD4 B3
Memory: 8G Kngston 2.2GHz CL11 1T
Soundcard: Minimax+ & Dexa Opamps !!
PSU: Corsair Pro AX750
Default 06-11-2011, 20:19 | posts: 9,775 | Location: UK

Quote:
Originally Posted by maleficarus™ View Post
Wrong! It also has SSD caching as well as Virtu graphics switching. And it also has onboard HDMI, DVI, and VGA ports.

Nice to see your still Z68 biased and still spreading crap about the chipset...
Wrong!

It is the same silicon but with graphics support enabled.

SSD caching is a software solution, its not built into chipset.

Virtu graphics switching support is vendor/model specific, it isnt part of the chipset.

Nice to see you're still Z68 biased and still spreading crap about the chipset...
lol
   
Reply With Quote
Old
  (#489)
maleficarus™
Banned
 
Videocard: ASUS GTX460 800/1600/4000
Processor: Core™ i5-2500K@4.0GHz
Mainboard: ASUS P8Z68-VPRO
Memory: 8GB Vengeance 1600
Soundcard: ASUS Xonar DS + Bose®
PSU: Antec EA500W
Default 06-11-2011, 23:55 | posts: 3,587 | Location: Toronto, Canada

Quote:
Originally Posted by Mufflore View Post
Wrong!

It is the same silicon but with graphics support enabled.

SSD caching is a software solution, its not built into chipset.

Virtu graphics switching support is vendor/model specific, it isnt part of the chipset.

Nice to see you're still Z68 biased and still spreading crap about the chipset...
lol
Wrong again!!

If it was just software why it is a BIOS enabled option? Sounds like hardware to me now dosen't it? And again Virtu is BIOS enabled...where you get your information from anyways? Oh wait, you don't have a Z68 so how would you have any clue what is in the BIOS?

Stop spreading FUD kid...
nuff said!
   
Reply With Quote
Old
  (#490)
Mufflore
Ancient Guru
 
Mufflore's Avatar
 
Videocard: KFA2 Anarchy 580@930/4650
Processor: 2500K @ 4.5GHz - blew it!
Mainboard: Gigabyte P67 UD4 B3
Memory: 8G Kngston 2.2GHz CL11 1T
Soundcard: Minimax+ & Dexa Opamps !!
PSU: Corsair Pro AX750
Default 06-12-2011, 00:24 | posts: 9,775 | Location: UK

Man, its like trying to debate with a child.

Have you seen the BIOS options for the onboard sound, or maybe the second network card, perhaps the USB 3.0 controller?
None of those are included in the Z68 chipset yet you can configure them in the BIOS.

http://www.anandtech.com/show/4329/i...ching-review/2
Quote:
Originally called SSD Caching, Intel is introducing a feature called Smart Response Technology (SRT) alongside Z68. Make no mistake, this isn't a hardware feature but it's something that Intel is only enabling on Z68.
Its not a hardware feature

Last edited by Mufflore; 06-12-2011 at 00:27.
   
Reply With Quote
Old
  (#491)
maleficarus™
Banned
 
Videocard: ASUS GTX460 800/1600/4000
Processor: Core™ i5-2500K@4.0GHz
Mainboard: ASUS P8Z68-VPRO
Memory: 8GB Vengeance 1600
Soundcard: ASUS Xonar DS + Bose®
PSU: Antec EA500W
Default 06-12-2011, 01:03 | posts: 3,587 | Location: Toronto, Canada

Quote:
Originally Posted by Mufflore View Post
Man, its like trying to debate with a child.

Have you seen the BIOS options for the onboard sound, or maybe the second network card, perhaps the USB 3.0 controller?
None of those are included in the Z68 chipset yet you can configure them in the BIOS.

http://www.anandtech.com/show/4329/i...ching-review/2


Its not a hardware feature
That is what I meant all along "FEATURE" something you claimed Z68 dosen't have new oh smart one. Do I need to cut and paste your FUD?
   
Reply With Quote
Old
  (#492)
maleficarus™
Banned
 
Videocard: ASUS GTX460 800/1600/4000
Processor: Core™ i5-2500K@4.0GHz
Mainboard: ASUS P8Z68-VPRO
Memory: 8GB Vengeance 1600
Soundcard: ASUS Xonar DS + Bose®
PSU: Antec EA500W
Default 06-12-2011, 01:06 | posts: 3,587 | Location: Toronto, Canada

Quote:
Originally Posted by Mufflore View Post
Wrong!

It is the same silicon but with graphics support enabled.

SSD caching is a software solution, its not built into chipset.

Virtu graphics switching support is vendor/model specific, it isnt part of the chipset.

Nice to see you're still Z68 biased and still spreading crap about the chipset...
lol
This is your exact rubbish:

"No, thats what LGA 2011 is about, most P67 boards are x8 x8.
As I said before, Z68 is the same silicon as P67, just better binned.
It has no extra features other than iGPU support."

Notice the part at the very end where you claim no new features other then IGPU support?

Let me remind you "It has no extra features other than iGPU support"

Now stop playing with split hairs and stop down playing Z68 because it came out right after you bought the now outdated P67...
   
Reply With Quote
Old
  (#493)
Mufflore
Ancient Guru
 
Mufflore's Avatar
 
Videocard: KFA2 Anarchy 580@930/4650
Processor: 2500K @ 4.5GHz - blew it!
Mainboard: Gigabyte P67 UD4 B3
Memory: 8G Kngston 2.2GHz CL11 1T
Soundcard: Minimax+ & Dexa Opamps !!
PSU: Corsair Pro AX750
Default 06-12-2011, 01:21 | posts: 9,775 | Location: UK

Its amazing how long you can remain so ignorant.
Theres a whole internet for researching so you can find this out for yourself y'know

Z68 doesnt have any extra features other than iGPU.
Intel added them afterwards, they are optional.
http://www.anandtech.com/show/4329/i...caching-review
Note the Purple blocks, labelled Optional.




How am I downplaying Z68, I'm reporting what it is.
I have nothing against it at all.
You are mad.

Last edited by Mufflore; 06-12-2011 at 01:28.
   
Reply With Quote
Old
  (#494)
maleficarus™
Banned
 
Videocard: ASUS GTX460 800/1600/4000
Processor: Core™ i5-2500K@4.0GHz
Mainboard: ASUS P8Z68-VPRO
Memory: 8GB Vengeance 1600
Soundcard: ASUS Xonar DS + Bose®
PSU: Antec EA500W
Default 06-12-2011, 02:52 | posts: 3,587 | Location: Toronto, Canada

It doesn’t matter if it was added after or before. It is added and therefore extra which kills your statement!

Enough of side-stepping the main issue. You keep spreading the false information that there is nothing different or extra feature wise from P67, but obviously, and it doesn’t take a rocket scientist to see this, there is differences and extra features. Now it doesn’t matter how you spin this, you're 100% spreading bogus false information on this tech forum!
   
Reply With Quote
Old
  (#495)
Mufflore
Ancient Guru
 
Mufflore's Avatar
 
Videocard: KFA2 Anarchy 580@930/4650
Processor: 2500K @ 4.5GHz - blew it!
Mainboard: Gigabyte P67 UD4 B3
Memory: 8G Kngston 2.2GHz CL11 1T
Soundcard: Minimax+ & Dexa Opamps !!
PSU: Corsair Pro AX750
Default 06-12-2011, 03:00 | posts: 9,775 | Location: UK

You struggle with diagrams too.

Z68 is in the middle.
The whole diagram is the Chipset 'Platform' Block diagram, not the chipset block diagram.
Z68 includes support only for those blocks directly connected to it.

If you wish to join in a conversation, at least stay on the topic.
The topic was the Z68 chipset, not the motherboards.

Last edited by Mufflore; 06-12-2011 at 03:02.
   
Reply With Quote
Old
  (#496)
Bukkake
Member Guru
 
Videocard: EVGA SC GTX 780Ti OC
Processor: i7 940 @ 3.7hz
Mainboard: dx58so
Memory: 8GB DDR3-2133
Soundcard: Onboard
PSU: 650 watt
Default 06-12-2011, 05:09 | posts: 79 | Location: in the Kingdom

still using this driver not gonna get the 275.33 or quads 275.36. I finally got everything stable with these drivers i dont want to fudge it up!
   
Reply With Quote
Old
  (#497)
eddieveenstra
Member Guru
 
Videocard: GB770gtx Windforce
Processor: core i5 2500K@3.33GHz
Mainboard: Asus P67 Sabretooth
Memory: 8GB Gskill@1600MHz
Soundcard: onboard soundmax
PSU: coolermaster1000Wattgold
Default 06-12-2011, 10:55 | posts: 69 | Location: Holland

Quote:
Originally Posted by duffy74 View Post
crysis 2 "seat of power" is unplayable. returned to 266.58 and I it's all ok in that level
You're right. Also F1 2010 windows live bug (text corruption) still there with sli on.
   
Reply With Quote
Old
  (#498)
eddieveenstra
Member Guru
 
Videocard: GB770gtx Windforce
Processor: core i5 2500K@3.33GHz
Mainboard: Asus P67 Sabretooth
Memory: 8GB Gskill@1600MHz
Soundcard: onboard soundmax
PSU: coolermaster1000Wattgold
Default 06-14-2011, 08:52 | posts: 69 | Location: Holland

It seems a lot of people are having issue with this driver. Reverting to 270.61 seems to work for some. Crysis 2 weapon bug is supposed to be solved with the new 280. driver coming mid july.

Last edited by eddieveenstra; 06-16-2011 at 01:59.
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.