Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > Videocards > Videocards - NVIDIA Drivers Section
Videocards - NVIDIA Drivers Section In this section you can discuss everything ForceWare driver related. ForceWare (Detonator) drivers are for NVIDIA TNT, Quadro and all GeForce based videocards.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Forceware 190.15 OUT!!!
Old
  (#1)
Francko1979
Newbie
 
Videocard: EVGA GTX 680 SC SLIŽed
Processor: Core I7 2600K D1@5.0 Ghz
Mainboard: ASUS P8Z77 WS
Memory: DDR3 Corsair Vengeance 8G
Soundcard: XFi F1 pro PCI-E & Z5500
PSU: Corsair HX1050
Default Forceware 190.15 OUT!!! - 06-16-2009, 16:22 | posts: 40 | Location: Argentina

Windows 7/Vista x32

Windows 7/Vista x64

Windows XP x32

Windows XP x64

Sorry Fellas, edit, grab them at laptopvideo2go.com

Update: here are some fast Guru3D.com download mirrors, the Guru3D binaries already have the modded .inf included :

GeForce ForceWare 190.15 Win 7 | Vista (64-bit)
GeForce ForceWare 190.15 Win 7 | Vista (32-bit)
GeForce ForceWare 190.15 XP (32-bit)
   
Reply With Quote
 
Old
  (#2)
volkov956
Ancient Guru
 
volkov956's Avatar
 
Videocard: 7970 HD GHZ
Processor: ES 4GHZ Six Core 12MB
Mainboard:
Memory: 16GB DDR3 1600
Soundcard: SB XFI Elite Custom
PSU: 750 EPS
Default 06-16-2009, 16:23 | posts: 5,995 | Location: Канад

no links? Edit?

Oh Nm they are at "Laptop video 2 go .com"

Seems to be quadro drivers as well
   
Reply With Quote
Old
  (#3)
scandalous
Master Guru
 
Videocard: eVGA GTX 670 FTW
Processor: Intel I7 2600K @ 4.4GHZ
Mainboard: Asrock Z68 Extreme 3 Gen3
Memory: 8GB DDR3 Vengeance 1866
Soundcard: Creative X-Fi Titanium HD
PSU: Corsair HX 650W
Default 06-16-2009, 16:24 | posts: 678 | Location: The far side of the moon

Quote:
Originally Posted by Francko1979 View Post
Windows 7/Vista x32

Windows 7/Vista x64

Windows XP x32

Windows XP x64


Ehm.... shouting what windows versions are out isn't really helpful. More helpful would've been to tell us where we can find the drivers and providing a link would've been even better... I can't find them on the nvidia site so....


EDIT:!

Windows xp 32bit:
http://laptopvideo2go.com/forum/inde...howtopic=24288

Windows xp 64bit:
http://www.laptopvideo2go.com/nvidia...15_winxp64.exe

Windows 7 64 bit:
http://laptopvideo2go.com/forum/inde...howtopic=24289

windows 7 32bit:
http://laptopvideo2go.com/forum/inde...howtopic=24287

Last edited by scandalous; 06-16-2009 at 16:32.
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
alanm
Ancient Guru
 
alanm's Avatar
 
Videocard: Asus Strix 970
Processor: i5-3570k
Mainboard: Asrock Z77 Pro4
Memory: 8gb G.Skill DDR3 1600
Soundcard: SB Zx
PSU: XFX Pro 750w
Default 06-16-2009, 16:36 | posts: 5,634

I've seen these earlier but didnt want to post them. Seem very beta at this stage and only for quadros, although I've had good experience with quadro drivers before.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#5)
ethne
Maha Guru
 
Videocard: 3xEVGA 980 SC/U28D590Dx2
Processor: Intel i7 5960X @ 4.4/H110
Mainboard: EVGA X99 Classified
Memory: 32GB GSKILL DDR4 @ 2666
Soundcard: SB ZxR
PSU: Antec HCP-1300 PSU
Default 06-16-2009, 16:47 | posts: 1,609 | Location: US

Quote:
Originally Posted by alanm View Post
I've seen these earlier but didnt want to post them. Seem very beta at this stage and only for quadros, although I've had good experience with quadro drivers before.
Won't install here. Im guessing these are "Quadro only" drivers.

Eth
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
alanm
Ancient Guru
 
alanm's Avatar
 
Videocard: Asus Strix 970
Processor: i5-3570k
Mainboard: Asrock Z77 Pro4
Memory: 8gb G.Skill DDR3 1600
Soundcard: SB Zx
PSU: XFX Pro 750w
Default 06-16-2009, 16:51 | posts: 5,634

Well we've had quadro drivers before with modded infs that many had good experiences with.
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
SoLoR
Master Guru
 
Videocard: Zotac nVidia GTX295
Processor: Intel Q9450 @ 3.6ghz
Mainboard: Asus Rampage Formula
Memory: 4xCorsair DominatorCM2X10
Soundcard: Creative X-Fi Fatal1ty
PSU: Thermaltake Toughpower 75
Default 06-16-2009, 17:01 | posts: 211 | Location: Slovenia

They are working fine for me on 9800GX2 win7 build 7232 x64. With working fine i mean, that they install without problems (with moded inf) and World of Warcraft is working (dont play any other games).

edit: there is new tab for changing resoluton in NVCP.

edit2: this drivers already have opengl 3.1 as well.

Last edited by SoLoR; 06-16-2009 at 17:11.
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
oatey4519
Member Guru
 
oatey4519's Avatar
 
Videocard: 2 x EVGA GTX470 SLi WC
Processor: i7920 D0 @ 3.8Ghz
Mainboard: EVGA x58 Sli 3
Memory: 6GB Corsair XMS1600
Soundcard: ASUS Xonar Dx
PSU: Coolermaster SP 1000w
Default 06-16-2009, 17:19 | posts: 132 | Location: Cambs, Uk

might wait on these..
   
Reply With Quote
Old
  (#9)
ati666
Master Guru
 
Videocard: Gigabyte GTX 470
Processor: e8500
Mainboard: abit aw9d-max (i975x)
Memory: 8 GB ram 800mhz(2gbx4)
Soundcard: X-Fi Xtreme
PSU: Corsair HX1000W
Default 06-16-2009, 17:22 | posts: 463

quadro drivers r really good for quality..

but r these drivers for real..wat if only the version was modified thats it and nothing else

why jump from 186.xx to 190.xx?
   
Reply With Quote
Old
  (#10)
YetYhunter
Maha Guru
 
YetYhunter's Avatar
 
Videocard: Windorce GTX670 1280Boost
Processor: Intel i5 2500k@4.8 GHZ
Mainboard: Asrock P67 Extreme 4
Memory: 4 GB DDR3 1600mhz
Soundcard: integrated REALTEK
PSU: Corsair 550W VX
Default 06-16-2009, 17:27 | posts: 1,064 | Location: Romania

OMG!!!!!!!!!
   
Reply With Quote
 
Old
  (#11)
GenClaymore
Ancient Guru
 
GenClaymore's Avatar
 
Videocard: GTX970 FTW + Asus VG248QE
Processor: I5 3570k @4.5Ghz SA SB-E
Mainboard: Gigabyte Z77X-UD3H
Memory: 30nm 2x 4GB DDR3-1600
Soundcard: X1>Frost Uber>LDMKII>T90
PSU: Cosair RM850
Default 06-16-2009, 17:27 | posts: 5,455 | Location: Michigan,usa

For the fixes or improvements that may come with them.Me I like seeing if they work better then the last and have working AA for certain games I play.

Wheres a couple of drivers I Had installed didnt let AA work in a couple of games. But worked in other games.
   
Reply With Quote
Old
  (#12)
kenjishinoda
Member Guru
 
kenjishinoda's Avatar
 
Videocard: SAPPHIRE 6870
Processor: AMD PHENOM II X4 955 BE
Mainboard: ASUS M4A88T-M LE
Memory: G.SKILL 4GB DDR3 1333
Soundcard:
PSU: HEC RAPTER II 500W
Default 06-16-2009, 17:33 | posts: 92 | Location: Philippines

why can't I install this driver? it says "cannot find drivers that match your hardware" or something like that. i'm using vista 32, so I downloaded the win7 32 version because it says "win7/vista 32". when I click on setup.exe, it says "cannot find drivers that match your hardware" even though I see "NVIDIA display driver.... Vista 32..." in the background
   
Reply With Quote
Old
  (#13)
YetYhunter
Maha Guru
 
YetYhunter's Avatar
 
Videocard: Windorce GTX670 1280Boost
Processor: Intel i5 2500k@4.8 GHZ
Mainboard: Asrock P67 Extreme 4
Memory: 4 GB DDR3 1600mhz
Soundcard: integrated REALTEK
PSU: Corsair 550W VX
Default 06-16-2009, 17:35 | posts: 1,064 | Location: Romania

You also need to install the moded inf. file

Edit
I also have a question.

Can I install the new drivers without loosing all my saved profiles.And btw I always use driver sweeper.Maybe I have to unchecked a file that contains the saved settings?

Last edited by YetYhunter; 06-16-2009 at 17:38.
   
Reply With Quote
Old
  (#14)
BaneComes
Banned
 
Videocard: 580GTX Twin Frozr II/OC
Processor: i7-990X 4.0Ghz
Mainboard: MSI Big Bang-XPower II
Memory: Patriot Extreme 16GB
Soundcard: Ausus Xonar 7.1
PSU: COOLER MASTER 850 Watt
Wink 06-16-2009, 17:45 | posts: 462 | Location: Earth

L4D,seems to run pretty good AA,and AS are working with this driver image qaulity is great you need to use the modded inf for them to install for those who can't get them to.edit: for flukster they are quadro drivers

Last edited by BaneComes; 06-16-2009 at 17:52.
   
Reply With Quote
Old
  (#15)
Flukester
Banned
 
Videocard: eVga GTX 260 Core216 896M
Processor: Intel Quad Q9400
Mainboard: EVGA 750i SLI FTW
Memory: 8GB Mushkin XP Redline
Soundcard: XFi Fatal1ty Pro + 5.1
PSU: eXtreme Power Plus 600W
Default 06-16-2009, 17:49 | posts: 1,505 | Location: Ottawa, Ontario

Update you thread title please and include the fact these are for Quadro.
   
Reply With Quote
Old
  (#16)
Ti3Kob
Master Guru
 
Ti3Kob's Avatar
 
Videocard: GTX680 SLI@1398/7800 H2O
Processor: i7 2700K @ 5.26Ghz HT H2O
Mainboard: ASUS Maximus V GENE
Memory: 16GB G-Skill @2.2GHz CAS9
Soundcard: Asus Xonar crap
PSU: Corsair AX860
Default 06-16-2009, 17:52 | posts: 638 | Location: France

Great drivers. Performances are equal to 186.08 (best performances ever with these on my 8800 GTX), but more stable and colder GPU, IQ is great too. Keepers

Tested so far: prototype, Crysis/WH, GriD, Bioshock, DMC4, LostPlanet Colonies, UT3, World in Conflict, Mirror's Edge, CS Source.

Everything is stable and fast. (Windows 7 Ultimate build 7229 x64)

Last edited by Ti3Kob; 06-16-2009 at 18:39.
   
Reply With Quote
Old
  (#17)
EpicLoss
Maha Guru
 
Videocard: ASUS GTX560Ti DirectCU II
Processor: FX6300@4.5Ghz 1.4375v
Mainboard: ASUS M5A97 EVO R2.0
Memory: 8gb Team Vulcan 2400Mhz
Soundcard: Onboard Realtek ALC887
PSU: Cooler master GX 550
Default 06-16-2009, 18:01 | posts: 1,126 | Location: Midlands/UK

slow loading textures on prototype going back to 185.68. best for me
   
Reply With Quote
Old
  (#18)
kenjishinoda
Member Guru
 
kenjishinoda's Avatar
 
Videocard: SAPPHIRE 6870
Processor: AMD PHENOM II X4 955 BE
Mainboard: ASUS M4A88T-M LE
Memory: G.SKILL 4GB DDR3 1333
Soundcard:
PSU: HEC RAPTER II 500W
Default 06-16-2009, 18:06 | posts: 92 | Location: Philippines

Quote:
Originally Posted by BaneComes View Post
L4D,seems to run pretty good AA,and AS are working with this driver image qaulity is great you need to use the modded inf for them to install for those who can't get them to.edit: for flukster they are quadro drivers
I see thanks Bane sorry this is the first time I knew how to use modded inf files
   
Reply With Quote
Old
  (#19)
EpicLoss
Maha Guru
 
Videocard: ASUS GTX560Ti DirectCU II
Processor: FX6300@4.5Ghz 1.4375v
Mainboard: ASUS M5A97 EVO R2.0
Memory: 8gb Team Vulcan 2400Mhz
Soundcard: Onboard Realtek ALC887
PSU: Cooler master GX 550
Default 06-16-2009, 18:24 | posts: 1,126 | Location: Midlands/UK

stay away from these guys .. corrupted my registry somehow and now my previous drivers run like crap .. gonna have to do a formatt
   
Reply With Quote
Old
  (#20)
sykozis
Ancient Guru
 
sykozis's Avatar
 
Videocard: Radeon R7 240
Processor: AMD Athlon 5350
Mainboard: Asus AM1M-A
Memory: 8gb G.Skill DDR3-1866
Soundcard: Creative SB X-Fi Go!
PSU: Unk 300watt
Default 06-16-2009, 18:38 | posts: 16,763 | Location: US East Coast

Quote:
Originally Posted by SoLoR View Post
They are working fine for me on 9800GX2 win7 build 7232 x64. With working fine i mean, that they install without problems (with moded inf) and World of Warcraft is working (dont play any other games).

edit: there is new tab for changing resoluton in NVCP.

edit2: this drivers already have opengl 3.1 as well.
If all you play is WoW...why'd you buy a 9800GX2? WoW doesn't support SLI at all...
   
Reply With Quote
Old
  (#21)
TheAgeOfMen
Master Guru
 
TheAgeOfMen's Avatar
 
Videocard: 750M
Processor: Core i7
Mainboard: MSI GE60
Memory: 6GB 1600
Soundcard: GameCom 780
PSU: Adapter
Default 06-16-2009, 18:38 | posts: 317 | Location: ***herlands

Quote:
Originally Posted by AlcapwN View Post
stay away from these guys .. corrupted my registry somehow and now my previous drivers run like crap .. gonna have to do a formatt
If you have to format after a driver install, u are doing something rly wrong
   
Reply With Quote
Old
  (#22)
YetYhunter
Maha Guru
 
YetYhunter's Avatar
 
Videocard: Windorce GTX670 1280Boost
Processor: Intel i5 2500k@4.8 GHZ
Mainboard: Asrock P67 Extreme 4
Memory: 4 GB DDR3 1600mhz
Soundcard: integrated REALTEK
PSU: Corsair 550W VX
Default 06-16-2009, 18:41 | posts: 1,064 | Location: Romania


This is new...
   
Reply With Quote
Old
  (#23)
EpicLoss
Maha Guru
 
Videocard: ASUS GTX560Ti DirectCU II
Processor: FX6300@4.5Ghz 1.4375v
Mainboard: ASUS M5A97 EVO R2.0
Memory: 8gb Team Vulcan 2400Mhz
Soundcard: Onboard Realtek ALC887
PSU: Cooler master GX 550
Default 06-16-2009, 18:49 | posts: 1,126 | Location: Midlands/UK

Quote:
Originally Posted by TheAgeOfMen View Post
If you have to format after a driver install, u are doing something rly wrong

there is no freakin uninstaller and i had to use ds beta in safe mode. i never had any probs installing/uninstalling anything so this defo is the drivers fault or driver sweepers because wen i reinstalled 185.85 it gave a nvlcpl.dll loading error
   
Reply With Quote
Old
  (#24)
GenClaymore
Ancient Guru
 
GenClaymore's Avatar
 
Videocard: GTX970 FTW + Asus VG248QE
Processor: I5 3570k @4.5Ghz SA SB-E
Mainboard: Gigabyte Z77X-UD3H
Memory: 30nm 2x 4GB DDR3-1600
Soundcard: X1>Frost Uber>LDMKII>T90
PSU: Cosair RM850
Default 06-16-2009, 19:08 | posts: 5,455 | Location: Michigan,usa

Well just because you have problems, do not mean another person will have your same problems. Because I had to reinstall them as I didnt put the override Edid for my montior right in the ini.Which I have to for every driver, because of my montior not liking pure HDMI mode to force it in DVI coming out of my computer.

And my registy didnt get corrupted. If you can do a roll back that if you have windows recovery enabled still.
   
Reply With Quote
Old
  (#25)
bummerman
Master Guru
 
bummerman's Avatar
 
Videocard: 7970 tri-crossfire
Processor: I7-3770k-4.7
Mainboard: aSUS z77Asus-WS
Memory: 8 gb DDR 3-1600
Soundcard:
PSU: Rosewill HERCULES-1600 Co
Default 06-16-2009, 19:10 | posts: 328 | Location: down the way

driver sweeper only cleans the registry and delete the nvidia folder, it does nt uninstall the driver. If it is not in the normal uninstall list, simply uninstall thru device manager. If you wish to keep yor previous settings, you have to install over the otherm driver
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.