Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > Affiliates > Rivatuner Generic Discussion forum
Rivatuner Generic Discussion forum This forum is intended for generic questions and discussion of the RivaTuner Utility. In this section the users help each other out with answers.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Fan stops for no apparent reason
Old
  (#1)
McVicar
Newbie
 
Videocard: Asus EN 7900
Processor: 64
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU: No clue
Default Fan stops for no apparent reason - 12-15-2008, 16:45 | posts: 2

Asus EN 7900 GT/GTO.

I have setup different fan speeds in launcher and added some to scheduler.

Startup fan 55%
On hardware monitoring range event 0 - 65; 55%
On hardware monitoring range event 66 - 70; 75%
On hardware monitoring threshold event 71 - upward; 100%

Data sampling and task freezing 1000ms everywhere.

Works when I start, but after like 10-30 minutes the fan stops and temperature rises (to approx 64 degrees)

Suggestions?
   
Reply With Quote
 
Old
  (#2)
McVicar
Newbie
 
Videocard: Asus EN 7900
Processor: 64
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU: No clue
Default 12-15-2008, 19:28 | posts: 2

Hm. Seems to work now though. Keeps temperature at 60-61 and that's OK!
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.