Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > Videocards > Benchmark Mayhem
Benchmark Mayhem This section is for you benchmark freaks. Wanna show off your 3D Mark Vantage scores with your brand new GTX 295 SLI or Radeon HD 4870 X2 Crossfire in that Intel Core 2 rig? Then this is your section!


Reply
 
Thread Tools Display Modes
pcgameshardware.com Crysis Warhead Benchmark is a scam
Old
  (#1)
TDurden
Maha Guru
 
Videocard: Gigabyte HD7870 2GB
Processor: Core 2 Quad Q9550@3.4GHz
Mainboard: Asus P5E X38(X48)
Memory: 8GB A-DATA DDR2 800
Soundcard: X-Fi Xtreme Gamer
PSU: CM Real Power Pro m520
Default pcgameshardware.com Crysis Warhead Benchmark is a scam - 09-21-2008, 15:34 | posts: 1,799 | Location: LT

pcgameshardware.com does it again.
Their new Crysis Warhead benchmark it's full of nonsense crap, it's just completely wrong. It's the only benchmark at this time that shows up on google with "crysis warhead benchmark" typed in search box.
http://www.pcgameshardware.com/aid,6...e_game/?page=1

It's just random nonsense, look for yourself.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#2)
Anarion
Ancient Guru
 
Anarion's Avatar
 
Videocard: Gigabyte GeForce GTX 970
Processor: Intel Core i7 3770K
Mainboard: ASUS P8Z77-V
Memory: G.SKILL RipjawsX 16 GB
Soundcard: Sound Blaster Zx + HD 595
PSU: Corsair AX760
Default 09-21-2008, 16:53 | posts: 11,098 | Location: Finland

Yeah. Their results are really, it's nothing like the performance I am getting.
   
Reply With Quote
Old
  (#3)
F1refly
Ancient Guru
 
F1refly's Avatar
 
Videocard: Intel Iris Pro
Processor: Core i7
Mainboard: Apple
Memory: 8 gigs
Soundcard: Apple
PSU: Apple
Default 09-21-2008, 17:21 | posts: 8,836 | Location: Indiana

you guys are on Vista...the used XP x86 and thats just for starters...so how on earth you guys think you can replicate their specific test on their specific hardware with another OS i'll never know.
Quote:
Contrary to what the legend says, all benchmarks were made on Windows XP x86.
but Mr. Obvious told me along time ago that any benchmark is to be looked at as a general idea on similar hardware, not an exact science on similar hardware.
some of you read way too much into that stuff. wait for some drivers or patches and be happy your not having some kind of DRM or some other issue preventing it from even running.
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
TDurden
Maha Guru
 
Videocard: Gigabyte HD7870 2GB
Processor: Core 2 Quad Q9550@3.4GHz
Mainboard: Asus P5E X38(X48)
Memory: 8GB A-DATA DDR2 800
Soundcard: X-Fi Xtreme Gamer
PSU: CM Real Power Pro m520
Default 09-21-2008, 19:06 | posts: 1,799 | Location: LT

They not only used XP x86 with 2GB of RAM instead of the mentioned Vista x64, but look at the second page (CPU and RAM) and compare it to the third (GPU).
   
Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.