Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > Affiliates > Rivatuner Generic Discussion forum > RivaTuner Advanced Discussion forum
RivaTuner Advanced Discussion forum This forum is intended for advanced comments, ideas and general discussion of the RivaTuner Utility which is hosted here at the Guru of 3D. This forum is visited by programmer himself - you can only post in this area with a minimum of 10 posts and 7 days forum membership.



Reply
 
Thread Tools Display Modes
How to use rivatuner?
Old
  (#1)
jamsbong
Member Guru
 
Videocard: EVGA GF560Ti 1Gb
Processor: Core i5-2500K @4.6Ghz
Mainboard: Asrock Z68 Extreme4
Memory: 8Gb DDR3
Soundcard: Altec Lancing 2.1
PSU: Zalman 600HP
Default How to use rivatuner? - 11-19-2011, 11:51 | posts: 49 | Location: Australia

I've used ATI tray tool for my 4890. It was really fantastic, very easy to use and really customisable. I was able to make custom under/overclock profile with proper voltage control, monitor everything like Voltage, CPU, GPU and memory Mhz, CPU/GPU/Mem usage, fps. Moreover, It is possible to have all these OSD.

When I upgraded to a 560 TI, I first installed the EVGA precision. To my disappointment, there is no CPU monitoring at all! only GPU.

Then I tried installing rivatuner, I can't get anything to work? See screenshot:


Uploaded with ImageShack.us


I'm not able to access anything like:
http://www.guru3d.com/article/rivatu...rclock-guide/3

Can someone help? Please...??
   
Reply With Quote
 
Old
  (#2)
XBEAST
Maha Guru
 
Videocard: MSI GTX 770 Gaming
Processor: Intel Core i5 2500K
Mainboard: Gigabyte Z68A-D3
Memory: Patriot 12GB 1600MHz CL9
Soundcard: Realtek On-Board
PSU: Seasonic S12II-620 Bronze
Default 11-19-2011, 12:32 | posts: 1,600 | Location: Unknown

Sorry to tell you that, but RT has been discontinued a long time ago. It's not compatible with newer hardware and drivers.

It's been replaced by MSI Afterburner, which supports some of RT features.

Last edited by XBEAST; 11-19-2011 at 12:34.
   
Reply With Quote
Old
  (#3)
jamsbong
Member Guru
 
Videocard: EVGA GF560Ti 1Gb
Processor: Core i5-2500K @4.6Ghz
Mainboard: Asrock Z68 Extreme4
Memory: 8Gb DDR3
Soundcard: Altec Lancing 2.1
PSU: Zalman 600HP
Default 11-19-2011, 13:34 | posts: 49 | Location: Australia

Oh really? I didn't know that.
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.