Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > General > General Software and Applications
General Software and Applications Trouble with software/DirectX or other programs like Detonator Destroyer.



Reply
 
Thread Tools Display Modes
sigverif sees unsigned files, but they're missing?
Old
  (#1)
Danny_G13
Master Guru
 
Videocard: MSI 1080Ti FE @ 2GHz
Processor: 4790K
Mainboard: Asus Z97-A
Memory: Corsair 32GB @ 1866 C9
Soundcard: On-board Realtek HD
PSU: Corsair 1000W
Default sigverif sees unsigned files, but they're missing? - 06-13-2017, 14:02 | posts: 214 | Location: Glasgow

Most boringly titled thread ever, but my OCD is being bugged by this.

Basically trying to do a bit of spring cleaning on the system, and ran sigverif to identify any non-signed files.

It found a few. The problem is they're all references to files I manually erased - I was unable to properly uninstall Asus AI Suite III and it's now left traces all over the place.

I used the cleaner.exe thing from Asus but that hasn't got rid of those sigverif references.

I saw this once before with an emulation driver called tapp.sys I think, but I was able to rectify it by uninstalling the (hidden) device from device manager.

But I have no idea where these 'devices' are for AI Suite. Things like atkex.dll etc.

sigverif thinks they're all there (17 of them) but they're not. How do I get rid of the references so sigverif doesn't 'see' them in error?

PS used ccleaner but it didn't work.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#2)
mbk1969
Ancient Guru
 
mbk1969's Avatar
 
Videocard: GeForce GTX 970
Processor: I7-4930
Mainboard: Asus p9x79
Memory: G Skill RipjawZ, 16GB
Soundcard: Onboard + FiiO E17
PSU: 1000 W
Default 06-13-2017, 14:54 | posts: 3,438 | Location: Moscow, Russia

It is not clear what exactly do you call "references".
   
Reply With Quote
Old
  (#3)
Danny_G13
Master Guru
 
Videocard: MSI 1080Ti FE @ 2GHz
Processor: 4790K
Mainboard: Asus Z97-A
Memory: Corsair 32GB @ 1866 C9
Soundcard: On-board Realtek HD
PSU: Corsair 1000W
Default 06-13-2017, 21:55 | posts: 214 | Location: Glasgow

Quote:
Originally Posted by mbk1969 View Post
It is not clear what exactly do you call "references".
The fact they're appearing in sigverif as 'unsigned' yet the files themselves are gone from the disk.
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
Danny_G13
Master Guru
 
Videocard: MSI 1080Ti FE @ 2GHz
Processor: 4790K
Mainboard: Asus Z97-A
Memory: Corsair 32GB @ 1866 C9
Soundcard: On-board Realtek HD
PSU: Corsair 1000W
Default 06-14-2017, 01:10 | posts: 214 | Location: Glasgow

Fixed. They were hiding in the repository. As opposed to where sigverif reported them as being.
   
Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.