Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > General > General Software and Applications
General Software and Applications Trouble with software/DirectX or other programs like Detonator Destroyer.



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Windows DVD Player - Change Audio Tracks
Old
  (#1)
CrazyIvan
Member Guru
 
Videocard: Gigabyte R9 280X 3GB REV3
Processor: i7-4790K
Mainboard: Asus Z97-A
Memory: G.SKILL Sniper 16Gb 2133
Soundcard:
PSU: Thermaltake 850w 80+ Modu
Default Windows DVD Player - Change Audio Tracks - 06-09-2017, 01:39 | posts: 62 | Location: Denver

I have some DVDs that are PAL Format, but have English Audio Tracks. I am using Windows DVD Player, but I can't figure out how to change the audio track.

If another free software is better that offers this option from the Windows Store, that would be fine with me. As long as I can watch the DVD's in English.

I know it works, because I watched these DVDs back in Windows Vista with Windows Media Center.

I don't even see the option on this software though.

Thanks.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#2)
Darkest
Ancient Guru
 
Darkest's Avatar
 
Videocard: HD7950
Processor: i5 3570k @ 4.4GHz
Mainboard: Gigabyte Z77 D3H
Memory: HyperX Beast 16GB 2133
Soundcard: Aune T1 + HD650/DT990 Pro
PSU: XFX 750w Silver
Default 06-09-2017, 01:43 | posts: 9,999

I use VLC for most things, switching audio/sub tracks is pretty simple.
   
Reply With Quote
Old
  (#3)
CrazyIvan
Member Guru
 
Videocard: Gigabyte R9 280X 3GB REV3
Processor: i7-4790K
Mainboard: Asus Z97-A
Memory: G.SKILL Sniper 16Gb 2133
Soundcard:
PSU: Thermaltake 850w 80+ Modu
Default 06-09-2017, 01:54 | posts: 62 | Location: Denver

Quote:
Originally Posted by Darkest View Post
I use VLC for most things, switching audio/sub tracks is pretty simple.
Can't seem to get the DVD to launch with VLC. There is no autoplay on the DVD in File Explorer, but I can run the Autoplay via right click (this doesn't give me the option to play with VLC doing this). I've unhidden all files.
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
lucidus
Ancient Guru
 
lucidus's Avatar
 
Videocard: MSI Gaming X GTX 1070
Processor: i7 6700K 4.5Ghz 1.28v
Mainboard: Asus Maximus 8 Hero
Memory: Vengeance 32GB 3000Mhz
Soundcard: Onboard + H/K Soundsticks
PSU: 850W EVGA Supernova
Default 06-09-2017, 02:18 | posts: 9,932 | Location: Republic of Kekistan

Try Kodi. It's also available for download via the store if you want to use that.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#5)
CrazyIvan
Member Guru
 
Videocard: Gigabyte R9 280X 3GB REV3
Processor: i7-4790K
Mainboard: Asus Z97-A
Memory: G.SKILL Sniper 16Gb 2133
Soundcard:
PSU: Thermaltake 850w 80+ Modu
Default 06-09-2017, 02:30 | posts: 62 | Location: Denver

Quote:
Originally Posted by lucidus View Post
Try Kodi. It's also available for download via the store if you want to use that.
That one worked. Thank You.
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
mbk1969
Ancient Guru
 
mbk1969's Avatar
 
Videocard: GeForce GTX 970
Processor: I7-4930
Mainboard: Asus p9x79
Memory: G Skill RipjawZ, 16GB
Soundcard: Onboard + FiiO E17
PSU: 1000 W
Default 06-09-2017, 13:00 | posts: 3,439 | Location: Moscow, Russia

PotPlayer
https://www.videohelp.com/software/PotPlayer
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.