Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > General > General Software and Applications
General Software and Applications Trouble with software/DirectX or other programs like Detonator Destroyer.



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Guru3D constantly logging out in Chrome?
Old
  (#1)
PhantomGamers
Member Guru
 
PhantomGamers's Avatar
 
Videocard: NVIDIA GTX 1080 EVGA FTW
Processor: AMD R7 1800X
Mainboard: ASRock Fatal1ty X370 Prof
Memory: DDR4 2x16GB @ 3200MHz
Soundcard: Realtek / Samson SR950
PSU: EVGA P2 1200W Platinum
Default Guru3D constantly logging out in Chrome? - 03-21-2017, 06:41 | posts: 74 | Location: New York, USA

Sometimes it gets so bad that it will log me in and then when it redirects me to the page I was on before it just asks me to log in again, and then my only way to fix it is to clear my cookies for the site which only alleviates the problem for a short time.

Anyone else having a similar problem? Only happens on this site from what I can tell.

Sorry if this isn't the right place for this, couldn't find a better section.

Might be extension related but I'm having trouble pinpointing it if it is, and I'm not sure why only this site would be affected.

I'm currently in the Chrome beta channel running version 58 64-bit.

I'll list out my extensions if needed, but the main point of this post was to confirm that the problem is isolated to me and not a site wide issue.

Last edited by PhantomGamers; 03-21-2017 at 06:44.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#2)
Hilbert Hagedoorn
Don Vito Corleone
 
Hilbert Hagedoorn's Avatar
 
Videocard: AMD | NVIDIA
Processor: Core i7 5960K
Mainboard: X99
Memory: 16GB
Soundcard: X-Fi - GigaWorks 7.1
PSU: 1200 Watt
Default 03-21-2017, 06:55 | posts: 28,929 | Location: Guru3D testlab

Actually I am running the exact build as you are, no problems here.


Follow Guru3D on twitter - facebook and Youtube.
   
Reply With Quote
Old
  (#3)
KevRichards
Newbie
 
KevRichards's Avatar
 
Videocard: MSI R9 390 / 8GB
Processor: AMD FX-8320E
Mainboard: MSI 970 Gaming
Memory: G.Skill Ripjaws Series 8G
Soundcard: XFI Titanium f4tality pro
PSU: Thermaltake Smart 650W
Default 04-29-2017, 08:13 | posts: 24

it's also happening on opera build (44.0.2510.1449) is anyone having the same?
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
primetime^
Maha Guru
 
primetime^'s Avatar
 
Videocard: XFX Radeon RX580
Processor: X5670@4.2Ghz Ultra-120Ext
Mainboard: Asus P6T Delux v1
Memory: 12gb Patriot ddr3 1600
Soundcard: Creative Sound Blaster Z
PSU: Black Widow 850
Default 05-17-2017, 02:31 | posts: 801 | Location: SC

Version 60.0.3101.0 here and no problems at all.....KevRichards your issue is most likely unrelated to the op's issue.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#5)
Knox
Maha Guru
 
Knox's Avatar
 
Videocard: Red Devil RX580 8GB
Processor: AMD R7 1700
Mainboard: ASRock Fatal1ty AB350
Memory: Ballistix Elite 16GB
Soundcard: FX Audio DAC-X6/ATH-M40x
PSU: Thermaltake SMART 700w
Default 05-17-2017, 08:32 | posts: 1,567 | Location: Oz, across from the Wizard

I'm having the same issue in chrome. It's like it doesn't want to stay logged in.
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
RandomDriverDev
Banned
 
Videocard: 1080 / 8GB and 1060 / 6GB
Processor: Xeon
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU: SeaSonic
Default 05-17-2017, 10:25 | posts: 111

purge all the sites cookies, and re sync your clocks with the time server
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.