Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > General > Game Tweaks and Modifications
Game Tweaks and Modifications This forum is dedicated to game modifications and tweaks. Here you can discuss performance and image quality modifications.



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old
  (#101)
TheCrasher
Master Guru
 
TheCrasher's Avatar
 
Videocard: MSI GTX970 Gaming 4g SLI
Processor: i7 4790k
Mainboard: MSI Z97 Gaming 5
Memory: HyperX Fury 1600MHz 32GB
Soundcard: Onboard
PSU: EVGA Supernova 1000 G2
Default 01-08-2016, 23:00 | posts: 427 | Location: Manitoba, Canada

It seems the animation glitch I found, was just a very, very rare bug.

When taking out a pistol, and trying to head left/right while also pressing the toggle walk/run key, you can get the lower half the body to go into the running animation, while the upper half thinks you are walking still.

This also causes the movement to lock, and you end up strafing to the right/left.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#102)
The Silver
Master Guru
 
The Silver's Avatar
 
Videocard: GTX 770 2GB
Processor: i5-3450 3,1GHz
Mainboard: AsRock H77
Memory: Corsair 8GB
Soundcard:
PSU: XFX Pro 550W Core
Default 01-08-2016, 23:35 | posts: 413

Quote:
Originally Posted by TheCrasher View Post
It seems the animation glitch I found, was just a very, very rare bug.

When taking out a pistol, and trying to head left/right while also pressing the toggle walk/run key, you can get the lower half the body to go into the running animation, while the upper half thinks you are walking still.

This also causes the movement to lock, and you end up strafing to the right/left.
Ah interesting, thanks for testing. Anyway, have you tested it also with the clean vanilla game? Could you confirm that it never happen without mods?
   
Reply With Quote
Old
  (#103)
mlleemiles
Master Guru
 
Videocard: Intel HD Graphics 4400
Processor: Intel Core i5-4300U
Mainboard: Microsoft Surface Pro 3
Memory: LPDDR3 4G
Soundcard: Onboard
PSU: Onboard
Default 01-09-2016, 04:04 | posts: 251

Quote:
Originally Posted by Whieheit View Post
versions 2.1, I expect to have to correct, Lights for motorcycle that is unusually large, As a result of the file dynamiclightprefab.lib.

Thanks if you can help to resolve this issue.

I believe this wont be fixed. The headlight of motorcycle use the same dynamiclight probe as the helicopter's. Ever since the helicopter's one is edited to look more of E3 style, it has some impact on the motorcycle's too.
   
Reply With Quote
Old
  (#104)
txgt
Master Guru
 
txgt's Avatar
 
Videocard: Gigabyte GTX 770 OC 4GB
Processor: Intel Core i7-3770K
Mainboard: ASUS MAXIMUS V EXTREME
Memory: Team Xtreem 2600MHz 16GB
Soundcard: GTX 770 HDMI
PSU: Cooler Master SPG 1200W
Default 01-09-2016, 14:05 | posts: 790 | Location: Russia

Quote:
Originally Posted by Whieheit View Post
versions 2.1, I expect to have to correct, Lights for motorcycle that is unusually large, As a result of the file dynamiclightprefab.lib.

Thanks if you can help to resolve this issue.
In ReadMe.txt file I wrote about this issue. Scroll down till you find "KNOWN BUGS/ISSUES AND POSSIBLE FIXES", there are some other bugs regarding E3 L-Train Light Mod that can be fixed by adding standard vehicle lighting which I will release later as a part of Vehicle Lighting v3 Full Edition.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#105)
TheCrasher
Master Guru
 
TheCrasher's Avatar
 
Videocard: MSI GTX970 Gaming 4g SLI
Processor: i7 4790k
Mainboard: MSI Z97 Gaming 5
Memory: HyperX Fury 1600MHz 32GB
Soundcard: Onboard
PSU: EVGA Supernova 1000 G2
Default 01-10-2016, 00:34 | posts: 427 | Location: Manitoba, Canada

Quote:
Originally Posted by The Silver View Post
Ah interesting, thanks for testing. Anyway, have you tested it also with the clean vanilla game? Could you confirm that it never happen without mods?
I encountered it while using This mod, and the Definitive 3.0 mod (The versions including the E3 walk cycle).

I used the vanilla patch for quite some time without resorting to mods (2-3 months), so in that time it should have risen...

That being said, I also encountered something similar on the PS4 version, where the movement controls lock up, but that's probably something seperate.
   
Reply With Quote
Old
  (#106)
The Silver
Master Guru
 
The Silver's Avatar
 
Videocard: GTX 770 2GB
Processor: i5-3450 3,1GHz
Mainboard: AsRock H77
Memory: Corsair 8GB
Soundcard:
PSU: XFX Pro 550W Core
Default 01-10-2016, 17:52 | posts: 413

Quote:
Originally Posted by TheCrasher View Post
I encountered it while using This mod, and the Definitive 3.0 mod (The versions including the E3 walk cycle).

I used the vanilla patch for quite some time without resorting to mods (2-3 months), so in that time it should have risen...

That being said, I also encountered something similar on the PS4 version, where the movement controls lock up, but that's probably something seperate.
I've encountered some animation bugs in the vanilla game too, it's rare but sometimes the animation system just goes crazy for a moment or locks to some wrong state. Actually this whole engine have some rare crazy moments regardless (I've seen a npc car trying to ride up a rocky hill one time...), so your bug could have been caused by the headbobbing fix but I think it can be safely archived in the rare weirdness of the WD engine.
   
Reply With Quote
Old
  (#107)
txgt
Master Guru
 
txgt's Avatar
 
Videocard: Gigabyte GTX 770 OC 4GB
Processor: Intel Core i7-3770K
Mainboard: ASUS MAXIMUS V EXTREME
Memory: Team Xtreem 2600MHz 16GB
Soundcard: GTX 770 HDMI
PSU: Cooler Master SPG 1200W
Default 01-10-2016, 20:23 | posts: 790 | Location: Russia

The update delayed by 5 hours. Gotta test new textures and other stuff + upload will take time.
   
Reply With Quote
Old
  (#108)
puredorian
Master Guru
 
puredorian's Avatar
 
Videocard: AMD MSI R9 280X
Processor: AMD FX-4300
Mainboard: MSI 970A-G46
Memory: Kingston 4x2 1600Mhz DDR3
Soundcard:
PSU: Thermaltake 650W
Default 01-10-2016, 21:25 | posts: 171 | Location: Russia

Quote:
Originally Posted by TheCrasher View Post
I encountered it while using This mod, and the Definitive 3.0 mod (The versions including the E3 walk cycle).

I used the vanilla patch for quite some time without resorting to mods (2-3 months), so in that time it should have risen...

That being said, I also encountered something similar on the PS4 version, where the movement controls lock up, but that's probably something seperate.
Animation system is quite buggy in WD, what you encountered is completely normal and I had same issues during heavy testing. This is caused by game itself, not animation-swap.

There's also some problems with mask sometimes, Aiden will not pull it down, ect. Just so you know
   
Reply With Quote
Old
  (#109)
The Silver
Master Guru
 
The Silver's Avatar
 
Videocard: GTX 770 2GB
Processor: i5-3450 3,1GHz
Mainboard: AsRock H77
Memory: Corsair 8GB
Soundcard:
PSU: XFX Pro 550W Core
Default 01-10-2016, 21:29 | posts: 413

Quote:
Originally Posted by puredorian View Post
Animation system is quite buggy in WD, what you encountered is completely normal and I had same issues during heavy testing. This is caused by game itself, not animation-swap.

There's also some problems with mask sometimes, Aiden will not pull it down, ect. Just so you know
This, I had it happen multiple times. Same for another one: Aiden's phone was always out, he never put it back and I moved around with the phone out all the time, often clipping through his closed hand...

@txgt: Can't wait for the release mate!
   
Reply With Quote
Old
  (#110)
txgt
Master Guru
 
txgt's Avatar
 
Videocard: Gigabyte GTX 770 OC 4GB
Processor: Intel Core i7-3770K
Mainboard: ASUS MAXIMUS V EXTREME
Memory: Team Xtreem 2600MHz 16GB
Soundcard: GTX 770 HDMI
PSU: Cooler Master SPG 1200W
Default 01-11-2016, 02:22 | posts: 790 | Location: Russia

Sorry guys but I have some problems with textures. I need more time to sort this out. This could take a couple of days.
   
Reply With Quote
Old
  (#111)
txgt
Master Guru
 
txgt's Avatar
 
Videocard: Gigabyte GTX 770 OC 4GB
Processor: Intel Core i7-3770K
Mainboard: ASUS MAXIMUS V EXTREME
Memory: Team Xtreem 2600MHz 16GB
Soundcard: GTX 770 HDMI
PSU: Cooler Master SPG 1200W
Default 01-13-2016, 12:14 | posts: 790 | Location: Russia

v2.1 is out! Check the first post!

Very Frequent Rain mod is delayed.
   
Reply With Quote
Old
  (#112)
hishamerrish
Member Guru
 
Videocard: GTX 980 TI
Processor: i7 3770k
Mainboard: G1-SNIPER 3
Memory: CORSE AIR 1800HZ 8GB
Soundcard: X-FI + BR HOME THEATER
PSU: GIGABYTE 750
Default 01-13-2016, 13:33 | posts: 106 | Location: LIBYA

DOWNLOADING
thank you...
   
Reply With Quote
Old
  (#113)
The Silver
Master Guru
 
The Silver's Avatar
 
Videocard: GTX 770 2GB
Processor: i5-3450 3,1GHz
Mainboard: AsRock H77
Memory: Corsair 8GB
Soundcard:
PSU: XFX Pro 550W Core
Default 01-13-2016, 13:44 | posts: 413

Quote:
Originally Posted by txgt View Post
v2.1 is out! Check the first post!

Very Frequent Rain mod is delayed.
Yeah! Thank you very much!
   
Reply With Quote
Old
  (#114)
RaphaelJr
Newbie
 
Videocard: Titan Black
Processor: Intel Core i7
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU: Antec 620
Default 01-13-2016, 13:45 | posts: 12

Thank you very much, txgt!
(May I suggest updating the topic of this thread?)
   
Reply With Quote
Old
  (#115)
The Silver
Master Guru
 
The Silver's Avatar
 
Videocard: GTX 770 2GB
Processor: i5-3450 3,1GHz
Mainboard: AsRock H77
Memory: Corsair 8GB
Soundcard:
PSU: XFX Pro 550W Core
Default 01-13-2016, 13:50 | posts: 413

Quote:
Originally Posted by RaphaelJr View Post
Thank you very much, txgt!
(May I suggest updating the topic of this thread?)
Well the first post is already updated, obviously... and the title of the thread can't be edited by users even if the Edit page suggests the opposite, the shown title will be always the original one, so probably only the admins can really edit thread titles.
   
Reply With Quote
Old
  (#116)
RaphaelJr
Newbie
 
Videocard: Titan Black
Processor: Intel Core i7
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU: Antec 620
Default 01-13-2016, 13:54 | posts: 12

Quote:
Originally Posted by The Silver View Post
Well the first post is already updated, obviously... and the title of the thread can't be edited by users even if the Edit page suggests the opposite, the shown title will be always the original one, so probably only the admins can really edit thread titles.
Oh! I thought it could be edited.... My mistake
   
Reply With Quote
Old
  (#117)
KuroTenshi
Master Guru
 
KuroTenshi's Avatar
 
Videocard: GTX 970 4gb @ 1177/1402
Processor: Intel Core i5 @ 4100mhz
Mainboard: ASUS P8Z77-V
Memory: G-Skill F3-2400C10 16gb
Soundcard: Onkyo TX-SR508 (HDMI 1.4)
PSU: Corsair 650W
Default 01-13-2016, 15:46 | posts: 488 | Location: France

For E3 Lite 2.1, I suggest you to enable RenderRain. It's visible.

For example in slowmotion :

   
Reply With Quote
Old
  (#118)
txgt
Master Guru
 
txgt's Avatar
 
Videocard: Gigabyte GTX 770 OC 4GB
Processor: Intel Core i7-3770K
Mainboard: ASUS MAXIMUS V EXTREME
Memory: Team Xtreem 2600MHz 16GB
Soundcard: GTX 770 HDMI
PSU: Cooler Master SPG 1200W
Default 01-13-2016, 16:45 | posts: 790 | Location: Russia

Quote:
Originally Posted by KuroTenshi View Post
For E3 Lite 2.1, I suggest you to enable RenderRain. It's visible.

For example in slowmotion :
"RenderRain" only enables light cones from Headlights. The Rain becomes less visible because of DOF and Anti-Aliasing (especially TXAA).
Also in slow motion the rain becomes even less visible because of Vanilla Focus mode blurry effect. But this can be fixed by using E3 2012 Focus mod.

Last edited by txgt; 01-13-2016 at 17:09.
   
Reply With Quote
Old
  (#119)
RaphaelJr
Newbie
 
Videocard: Titan Black
Processor: Intel Core i7
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU: Antec 620
Default 01-13-2016, 17:15 | posts: 12

(Sorry, I've got a stupid question)
When I tried to download the E3 bundle, I was brought to a page with various ads (fake "download" buttons)......
I tried every button but none of them was the right one...... may I have a little help?
   
Reply With Quote
Old
  (#120)
The Silver
Master Guru
 
The Silver's Avatar
 
Videocard: GTX 770 2GB
Processor: i5-3450 3,1GHz
Mainboard: AsRock H77
Memory: Corsair 8GB
Soundcard:
PSU: XFX Pro 550W Core
Default 01-13-2016, 17:32 | posts: 413

Quote:
Originally Posted by RaphaelJr View Post
(Sorry, I've got a stupid question)
When I tried to download the E3 bundle, I was brought to a page with various ads (fake "download" buttons)......
I tried every button but none of them was the right one...... may I have a little help?
Yep 4shared is pretty bad, not only it have all these ads etc, it also have some very long waiting times for downloading. Mediafire is waaaay better, for example.
   
Reply With Quote
Old
  (#121)
txgt
Master Guru
 
txgt's Avatar
 
Videocard: Gigabyte GTX 770 OC 4GB
Processor: Intel Core i7-3770K
Mainboard: ASUS MAXIMUS V EXTREME
Memory: Team Xtreem 2600MHz 16GB
Soundcard: GTX 770 HDMI
PSU: Cooler Master SPG 1200W
Default 01-13-2016, 17:38 | posts: 790 | Location: Russia

Quote:
Originally Posted by RaphaelJr View Post
(Sorry, I've got a stupid question)
When I tried to download the E3 bundle, I was brought to a page with various ads (fake "download" buttons)......
I tried every button but none of them was the right one...... may I have a little help?
I know it's confusing sometimes. I wanted to upload to MediaFire but my ISP blocked it's homepage, though I still can download files from it.
So I uploaded to 4shared because it have download counters and keeps my files forever as long as I keep login in every 6 months

Anyways, I marked the legit Download button here:



After that click on "Free Download":



Then I think you'll have to sign in with your social account or register at 4shared. After that no more download link waiting.

Last edited by txgt; 01-13-2016 at 17:57.
   
Reply With Quote
Old
  (#122)
The Silver
Master Guru
 
The Silver's Avatar
 
Videocard: GTX 770 2GB
Processor: i5-3450 3,1GHz
Mainboard: AsRock H77
Memory: Corsair 8GB
Soundcard:
PSU: XFX Pro 550W Core
Default 01-13-2016, 17:47 | posts: 413

Quote:
Originally Posted by txgt View Post
I know it's confusing sometimes. I wanted to upload to MediaFire but my ISP blocked it's homepage, though I still can download files from it.
So I uploaded to 4shared because it have download counters and keeps my files forever as long as I keep login in every 6 months

Anyways, I marked the legit Download button here:

http://nimga.com/f/MT0MX.jpg
Ah ok I totally understand, I have a lot of "blacklisted" sites too, but you can just switch your DNS for the Google DNS for example and legally bypass all the ISP blocks. Try it, it's easy, fast and quickly reversible.

Last edited by The Silver; 01-13-2016 at 18:05.
   
Reply With Quote
Old
  (#123)
RaphaelJr
Newbie
 
Videocard: Titan Black
Processor: Intel Core i7
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU: Antec 620
Default 01-13-2016, 17:57 | posts: 12

Quote:
Originally Posted by txgt View Post
I know it's confusing sometimes. I wanted to upload to MediaFire but my ISP blocked it's homepage, though I still can download files from it.
So I uploaded to 4shared because it have download counters and keeps my files forever as long as I keep login in every 6 months

Anyways, I marked the legit Download button here:
Thank you very much, txgt
Unfortunately, still unable to download it (my antivirus keeps stopping me).
Guess I will just give up for the time being...

But still, really appreciated for you great mod! I will keep enjoying the game with V2.0~ Thanks again!
   
Reply With Quote
Old
  (#124)
txgt
Master Guru
 
txgt's Avatar
 
Videocard: Gigabyte GTX 770 OC 4GB
Processor: Intel Core i7-3770K
Mainboard: ASUS MAXIMUS V EXTREME
Memory: Team Xtreem 2600MHz 16GB
Soundcard: GTX 770 HDMI
PSU: Cooler Master SPG 1200W
Default 01-13-2016, 18:18 | posts: 790 | Location: Russia

Quote:
Originally Posted by The Silver View Post
Ah ok I totally understand, I have a lot of "blacklisted" sites too, but you can just switch your DNS for the Google DNS for example and legally bypass all the ISP blocks. Try it, it's easy, fast and quickly reversible.
I tried, it doesn't work
   
Reply With Quote
Old
  (#125)
txgt
Master Guru
 
txgt's Avatar
 
Videocard: Gigabyte GTX 770 OC 4GB
Processor: Intel Core i7-3770K
Mainboard: ASUS MAXIMUS V EXTREME
Memory: Team Xtreem 2600MHz 16GB
Soundcard: GTX 770 HDMI
PSU: Cooler Master SPG 1200W
Default 01-13-2016, 18:20 | posts: 790 | Location: Russia

Quote:
Originally Posted by RaphaelJr View Post
Thank you very much, txgt
Unfortunately, still unable to download it (my antivirus keeps stopping me).
Guess I will just give up for the time being...

But still, really appreciated for you great mod! I will keep enjoying the game with V2.0~ Thanks again!
Ok I will upload somewhere else. Check in in half an hour.
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.