Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > General Chat > Folding@Home - Join Team Guru3D !
Folding@Home - Join Team Guru3D ! Please join the Folding@Home Research Program, join team Guru3D. Let's rank the charts high and fight disease !



Reply
 
Thread Tools Display Modes
GPU not detected...
Old
  (#1)
sverek
Maha Guru
 
sverek's Avatar
 
Videocard: MSI GTX970 4G
Processor: i5 2500k
Mainboard: P8Z68-V
Memory: Corsair Ven. 8GB
Soundcard: XonarDG+HD595
PSU: Corsair HX850
Default GPU not detected... - 08-12-2015, 17:39 | posts: 2,736 | Location: Ibaraki, Japan

Got weird problem with FAH.

Whenever I try to setup GPU slot it gives me error:
On client "local" 127.0.0.1:36330: No available GPUs

970 fold just fine till today. No system changes were made at all.
I did some search on google, but nothing worthy came up.
Anyone had similar problem?

Games and other programs detect GPU and work just fine.


   
Reply With Quote
 
Old
  (#2)
sykozis
Ancient Guru
 
sykozis's Avatar
 
Videocard: XFX RX 470
Processor: AMD Ryzen 5 1600
Mainboard: MSI B350 Tomahawk
Memory: Corsair DDR4-2666
Soundcard: Realtek....
PSU: Corsair CX750M
Default 08-12-2015, 19:02 | posts: 19,858 | Location: US East Coast

reinstall F@H. That usually fixes it for me. If that doesn't work, reinstall drivers.


   
Reply With Quote
Old
  (#3)
sverek
Maha Guru
 
sverek's Avatar
 
Videocard: MSI GTX970 4G
Processor: i5 2500k
Mainboard: P8Z68-V
Memory: Corsair Ven. 8GB
Soundcard: XonarDG+HD595
PSU: Corsair HX850
Default 08-13-2015, 06:35 | posts: 2,736 | Location: Ibaraki, Japan

Quote:
Originally Posted by sykozis View Post
reinstall F@H. That usually fixes it for me. If that doesn't work, reinstall drivers.
I did both, also clean installed F@H to make sure no previous confs got left...
Was confused what could be left, that why I ended up posting here.

Gonna reinstall system on weekends, hopefully will fix it.


   
Reply With Quote
Old
  (#4)
iancook221188
Maha Guru
 
Videocard: GTX 670 SLI / GTX 460 SLI
Processor: 2600k4.5 / i7 970 4.4 WC
Mainboard: X68 UD4 / X58A UD5
Memory: 16GB / 24GB
Soundcard:
PSU: TX850 / AX850
Default 08-13-2015, 18:18 | posts: 1,716 | Location: uk

what the error in the log that you are getting
   
Reply With Quote
 
Old
  (#5)
sverek
Maha Guru
 
sverek's Avatar
 
Videocard: MSI GTX970 4G
Processor: i5 2500k
Mainboard: P8Z68-V
Memory: Corsair Ven. 8GB
Soundcard: XonarDG+HD595
PSU: Corsair HX850
Default 08-14-2015, 01:42 | posts: 2,736 | Location: Ibaraki, Japan

Quote:
Originally Posted by iancook221188 View Post
what the error in the log that you are getting
No errors in log at all, just usual config output.

I just gonna reinstall system later tonight and hopefully it fixes it.
Thanks for replies


   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.