Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > General > General Software and Applications
General Software and Applications Trouble with software/DirectX or other programs like Detonator Destroyer.



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old
  (#76)
tsunami231
Ancient Guru
 
tsunami231's Avatar
 
Videocard: EVGA 660gtx sig2
Processor: i7 6700k NH-D14
Mainboard: Asrock z170 Extreme 4
Memory: Corsair LPX 2400mhz 16gb
Soundcard: Realtek HD Audio
PSU: Antec HCG 750m
Default 05-04-2014, 19:00 | posts: 7,328 | Location: USA

Quote:
Originally Posted by Extraordinary View Post
If you install the "Self-Destructing Cookies" addon for FF, you can tell it which cookies to keep - maybe that will help - its just a little icon at the bottom of the browser you can click and tell it to never forget this sites cookie
https://addons.mozilla.org/en-US/fir...cting-cookies/
hmm i use selective cookies which i dont think work right to keep cookies i want and delete the rest on exit , cuase I wind up have to add said cookies to allow list in FF cookies to just keep those cookies to not get deleted on exit

Last edited by tsunami231; 05-04-2014 at 19:05.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#77)
Extraordinary
Ancient Guru
 
Extraordinary's Avatar
 
Videocard: GTX980 SLI
Processor: FX-8350 @ 4.8GHz / H100i
Mainboard: ASUS Crosshair V Formula
Memory: 12GB 2133 G.Skill
Soundcard: Creative SB1040 7.1
PSU: Corsair RM1000
Default 05-04-2014, 19:01 | posts: 17,538 | Location: 127.0.0.1

Quote:
Originally Posted by tsunami231 View Post
hmm i use selective cookies which i dont think work right to keep cookies i want and delete the rest on exit , cuase I wind up have to add said cookies to allow list in FF cookies to just those cookies to not get deleted on exit
This addon removes all cookies once you leave the site, unless you tell it to keep that particular sites cookie while you are on the site, so it works on a whitelist basis

   
Reply With Quote
Old
  (#78)
tsunami231
Ancient Guru
 
tsunami231's Avatar
 
Videocard: EVGA 660gtx sig2
Processor: i7 6700k NH-D14
Mainboard: Asrock z170 Extreme 4
Memory: Corsair LPX 2400mhz 16gb
Soundcard: Realtek HD Audio
PSU: Antec HCG 750m
Default 05-04-2014, 19:07 | posts: 7,328 | Location: USA

Quote:
Originally Posted by Extraordinary View Post
This addon removes all cookies once you leave the site, unless you tell it to keep that particular sites cookie while you are on the site, so it works on a whitelist basis

yah selective cookies is supposed to remove all cookies but the whitelisted one but it removes even the white listed ones from with in the addon. As of late only way i been able to get FF to remember cookies i want delete the rest was putting them on the allow list in the built in FF cookie manager.

Gona have to give this add on a try
   
Reply With Quote
Old
  (#79)
Extraordinary
Ancient Guru
 
Extraordinary's Avatar
 
Videocard: GTX980 SLI
Processor: FX-8350 @ 4.8GHz / H100i
Mainboard: ASUS Crosshair V Formula
Memory: 12GB 2133 G.Skill
Soundcard: Creative SB1040 7.1
PSU: Corsair RM1000
Default 05-04-2014, 19:10 | posts: 17,538 | Location: 127.0.0.1

Id remove the other cookie addons / disable them before trying this one too
   
Reply With Quote
 
Old
  (#80)
tsunami231
Ancient Guru
 
tsunami231's Avatar
 
Videocard: EVGA 660gtx sig2
Processor: i7 6700k NH-D14
Mainboard: Asrock z170 Extreme 4
Memory: Corsair LPX 2400mhz 16gb
Soundcard: Realtek HD Audio
PSU: Antec HCG 750m
Default 05-04-2014, 19:34 | posts: 7,328 | Location: USA

I disable selective cookies before tring that addon it works under the same premise, only difference is it used the FF internal Whitelist that and it lot simpler to setup. that and it actual delete cookies upon kill the tab too (if a lil delayed) if it whitelisted. that and the icon for the addon is green for whitelisted and yellow/red for stuff that is not.

Selective cookies i have to Whitelist the cookies in the ADDON whilelist and the FF internal whitelist.

I think i will use self destucting cookies as it seem easier to setup.

Last edited by tsunami231; 05-04-2014 at 19:37.
   
Reply With Quote
Old
  (#81)
Extraordinary
Ancient Guru
 
Extraordinary's Avatar
 
Videocard: GTX980 SLI
Processor: FX-8350 @ 4.8GHz / H100i
Mainboard: ASUS Crosshair V Formula
Memory: 12GB 2133 G.Skill
Soundcard: Creative SB1040 7.1
PSU: Corsair RM1000
Default 05-04-2014, 19:37 | posts: 17,538 | Location: 127.0.0.1

Yea it seems to work well, never had any issues with it so far
   
Reply With Quote
Old
  (#82)
tsunami231
Ancient Guru
 
tsunami231's Avatar
 
Videocard: EVGA 660gtx sig2
Processor: i7 6700k NH-D14
Mainboard: Asrock z170 Extreme 4
Memory: Corsair LPX 2400mhz 16gb
Soundcard: Realtek HD Audio
PSU: Antec HCG 750m
Default 05-04-2014, 19:43 | posts: 7,328 | Location: USA

Quote:
Originally Posted by Extraordinary View Post
Yea it seems to work well, never had any issues with it so far
I like it new favorite cookie manager
   
Reply With Quote
Old
  (#83)
Extraordinary
Ancient Guru
 
Extraordinary's Avatar
 
Videocard: GTX980 SLI
Processor: FX-8350 @ 4.8GHz / H100i
Mainboard: ASUS Crosshair V Formula
Memory: 12GB 2133 G.Skill
Soundcard: Creative SB1040 7.1
PSU: Corsair RM1000
Default 05-04-2014, 20:03 | posts: 17,538 | Location: 127.0.0.1

Quote:
Originally Posted by tsunami231 View Post
I like it new favorite cookie manager
I think I only found it about 3-4 months ago
   
Reply With Quote
Old
  (#84)
tsunami231
Ancient Guru
 
tsunami231's Avatar
 
Videocard: EVGA 660gtx sig2
Processor: i7 6700k NH-D14
Mainboard: Asrock z170 Extreme 4
Memory: Corsair LPX 2400mhz 16gb
Soundcard: Realtek HD Audio
PSU: Antec HCG 750m
Default 05-04-2014, 22:32 | posts: 7,328 | Location: USA

only thing that would make it better is IF you leave the page you where on it destroyed that cookie even if you where using the same tab
   
Reply With Quote
Old
  (#85)
Extraordinary
Ancient Guru
 
Extraordinary's Avatar
 
Videocard: GTX980 SLI
Processor: FX-8350 @ 4.8GHz / H100i
Mainboard: ASUS Crosshair V Formula
Memory: 12GB 2133 G.Skill
Soundcard: Creative SB1040 7.1
PSU: Corsair RM1000
Default 05-04-2014, 22:34 | posts: 17,538 | Location: 127.0.0.1

Tab / Page use the same cookie though ?
   
Reply With Quote
Old
  (#86)
tsunami231
Ancient Guru
 
tsunami231's Avatar
 
Videocard: EVGA 660gtx sig2
Processor: i7 6700k NH-D14
Mainboard: Asrock z170 Extreme 4
Memory: Corsair LPX 2400mhz 16gb
Soundcard: Realtek HD Audio
PSU: Antec HCG 750m
Default 05-04-2014, 22:56 | posts: 7,328 | Location: USA

Quote:
Originally Posted by Extraordinary View Post
Tab / Page use the same cookie though ?
Say I go to gamespot, then ign then gametrailers all in one tab, those cookies stay even if you left them already, (this way there deleted upon exit of browser)

If you opened the pages up in separate tabs then closed them they would be deleted. when tab is closed.

Not that maters it does what needs to which delete no whitelisted cookies on exit, or upon tabs closed
   
Reply With Quote
Old
  (#87)
Extraordinary
Ancient Guru
 
Extraordinary's Avatar
 
Videocard: GTX980 SLI
Processor: FX-8350 @ 4.8GHz / H100i
Mainboard: ASUS Crosshair V Formula
Memory: 12GB 2133 G.Skill
Soundcard: Creative SB1040 7.1
PSU: Corsair RM1000
Default 05-04-2014, 23:13 | posts: 17,538 | Location: 127.0.0.1

Ah I see, yea they don't get removed until that tab is closed even if you go to different sites on the same tab

Maybe contact the addon dev and request that feature
   
Reply With Quote
Old
  (#88)
tsunami231
Ancient Guru
 
tsunami231's Avatar
 
Videocard: EVGA 660gtx sig2
Processor: i7 6700k NH-D14
Mainboard: Asrock z170 Extreme 4
Memory: Corsair LPX 2400mhz 16gb
Soundcard: Realtek HD Audio
PSU: Antec HCG 750m
Default 05-05-2014, 00:24 | posts: 7,328 | Location: USA

For now i rather Mozilla fix the hanging FF does when one using Clear Firefox on exit settings. that people are complianing about mozillazine forums.

Would be nice if Adblock plus devs would fix the freeze in FF when Adblock 2.6 first loads upon startup too, both are know about
   
Reply With Quote
Old
  (#89)
lucidus
Ancient Guru
 
lucidus's Avatar
 
Videocard: MSI Gaming X GTX 1070
Processor: i7 6700K 4.5Ghz 1.28v
Mainboard: Asus Maximus 8 Hero
Memory: Vengeance 32GB 3000Mhz
Soundcard: Onboard + H/K Soundsticks
PSU: 850W EVGA Supernova
Default 05-06-2014, 15:01 | posts: 9,931 | Location: Republic of Kekistan

FXOpera looks sweet

Anyone know how to stop FF from showing a bar asking me to allow Flash? Palemoon doesn't do that so it's getting annoying here

Last edited by lucidus; 05-06-2014 at 15:11.
   
Reply With Quote
Old
  (#90)
CrazY_Milojko
Maha Guru
 
CrazY_Milojko's Avatar
 
Videocard: GTX760, R9 270X, GTX970..
Processor: i7-920C0 i7-2600K X5670/5
Mainboard: Asus & GB X58 /Asus Z68
Memory: 24 / 16 / 24 DDR3 1866
Soundcard: int.RealtekHD on all rigs
PSU: Seasonic 620W, Recom 750W
Default 05-06-2014, 17:15 | posts: 1,643 | Location: Serbia, Indjija

Quote:
Originally Posted by lucidus View Post
Anyone know how to stop FF from showing a bar asking me to allow Flash? Palemoon doesn't do that so it's getting annoying here

Here you go mate:

Firefox >>> Tools >>> Add-Ons >>> Plugins (purple LEGO icon) >>>
on the list of Plugins find: Shockwave Flash ...and change from: Ask to Activate ...to: Always Activate

edit:
It should be: Always Activate ...by default

edit #2:
there is more options about plugin control in about:config menu, but try above first and if that doesn't help then I'll send you another solution

Last edited by CrazY_Milojko; 05-06-2014 at 17:26.
   
Reply With Quote
Old
  (#91)
Extraordinary
Ancient Guru
 
Extraordinary's Avatar
 
Videocard: GTX980 SLI
Processor: FX-8350 @ 4.8GHz / H100i
Mainboard: ASUS Crosshair V Formula
Memory: 12GB 2133 G.Skill
Soundcard: Creative SB1040 7.1
PSU: Corsair RM1000
Default 05-06-2014, 17:34 | posts: 17,538 | Location: 127.0.0.1

FXOpera does look sweet and works with FF28 even though it says it doesn't

Install it anyway, it will fail > go to appearance settings and press enable > restart FF
   
Reply With Quote
Old
  (#92)
-Tj-
Ancient Guru
 
-Tj-'s Avatar
 
Videocard: ZOTAC GTX980Ti Amp!Omega
Processor: Intel i7 4770K OC 4.7GHz
Mainboard: ASUS Z87 Deluxe 2103
Memory: Gskill TridX 16GB 2400MHz
Soundcard: X-Fi Titanium HD @Bose A5
PSU: Nitro88+ 650W 52A
Default 05-06-2014, 17:50 | posts: 13,754 | Location: Proxima \/82

Quote:
Originally Posted by lucidus View Post
FXOpera looks sweet

Anyone know how to stop FF from showing a bar asking me to allow Flash? Palemoon doesn't do that so it's getting annoying here
yeah I got that one too in the end, looked the best and no gui bugs



hm idk about flash, it works ok here, maybe double check its config with something like Configuration Mania
https://addons.mozilla.org/en-US/fir...on-mania-4420/
   
Reply With Quote
Old
  (#93)
lucidus
Ancient Guru
 
lucidus's Avatar
 
Videocard: MSI Gaming X GTX 1070
Processor: i7 6700K 4.5Ghz 1.28v
Mainboard: Asus Maximus 8 Hero
Memory: Vengeance 32GB 3000Mhz
Soundcard: Onboard + H/K Soundsticks
PSU: 850W EVGA Supernova
Default 05-06-2014, 18:20 | posts: 9,931 | Location: Republic of Kekistan

I should clarify that I use ask to activate It's just that palemoon doesn't bother me with the infobar at all and I click the element to activate flash. Instead it shows a puzzle piece near the url. Maybe they have changed something since Firefox 24 (ESR)?

Last edited by lucidus; 05-06-2014 at 18:22.
   
Reply With Quote
Old
  (#94)
lucidus
Ancient Guru
 
lucidus's Avatar
 
Videocard: MSI Gaming X GTX 1070
Processor: i7 6700K 4.5Ghz 1.28v
Mainboard: Asus Maximus 8 Hero
Memory: Vengeance 32GB 3000Mhz
Soundcard: Onboard + H/K Soundsticks
PSU: 850W EVGA Supernova
Default 05-07-2014, 01:15 | posts: 9,931 | Location: Republic of Kekistan

Here is a pair of screenshots to show what I'm seeing.

Palemoon 24.5 (based on Firefox ESR 24.5, great browser btw )



Firefox 29

http://i.imgur.com/ZNL0IED.png

(too long to use IMG)

Last edited by lucidus; 05-07-2014 at 01:20.
   
Reply With Quote
Old
  (#95)
scatman839
Ancient Guru
 
scatman839's Avatar
 
Videocard: 7970m/970 Mini, KD55XD800
Processor: i7 3610QM/i5 6500
Mainboard: HM77/B150M-C
Memory: 12GB D3/16GB D4
Soundcard: Via HD, x-530
PSU: 180w/RM650x
Default 05-07-2014, 01:45 | posts: 13,039 | Location: Scotland

Quote:
Originally Posted by lucidus View Post
http://i.imgur.com/ZNL0IED.png

(too long to use IMG)
(psssst, call me crazy, but edit out the blank space in the middle, no one will know)

What I personally am finding irritating now (other than the stupid bookmark button adding an extra click) is i'm sure I used to have the back/forward button at the very left of my buttons, now it's part of the URL bar.

Of course, as with any UI changes, I can never quite remember how exactly it was before, and i'm always left with the niggling thought that it's still a bit wrong. Yet again I wish they (mozilla and more) would warn of incoming UI chamges.

Last edited by scatman839; 05-07-2014 at 01:48.
   
Reply With Quote
Old
  (#96)
lucidus
Ancient Guru
 
lucidus's Avatar
 
Videocard: MSI Gaming X GTX 1070
Processor: i7 6700K 4.5Ghz 1.28v
Mainboard: Asus Maximus 8 Hero
Memory: Vengeance 32GB 3000Mhz
Soundcard: Onboard + H/K Soundsticks
PSU: 850W EVGA Supernova
Default 05-07-2014, 02:17 | posts: 9,931 | Location: Republic of Kekistan

I solved my problem with this extension. Alternatively,

Quote:
by sam8511 on February 20, 2014 permalink translate

It's also possible to just add the following code to your "userChrome.css" in your profile directory:

/* don't display click-to-play notification for disabled hidden plugins */
notification[value="plugin-hidden"] {
display: none !important;
}
   
Reply With Quote
Old
  (#97)
Pill Monster
Banned
 
Videocard: 7950 Vapor-X 1100/1500
Processor: AMD FX-8320 @4.7
Mainboard: ASUS Sabertooth 990FX R2
Memory: 8GB HyperX Beast 2400
Soundcard: X-Fi Fatal1ty, Wharfedale
PSU: AcBel M8 750 Bronze
Default 05-07-2014, 02:43 | posts: 25,235 | Location: NZ

What's happened to FireFox? Latest version looks exactly like Chrome which I hate.


Lucky I use Waterfox though...lol
   
Reply With Quote
Old
  (#98)
Fender178
Ancient Guru
 
Videocard: GTX 1070 FTW 2113/8996
Processor: i7 4790k @ 4.4ghz
Mainboard: Asus Z97 Pro
Memory: Gskill Ares 32Gb 2133
Soundcard: RealTek AC1150
PSU: Corsair AX 860W
Default 05-07-2014, 15:29 | posts: 3,249 | Location: Pennsylvania

Quote:
Originally Posted by Pill Monster View Post
What's happened to FireFox? Latest version looks exactly like Chrome which I hate.


Lucky I use Waterfox though...lol
Yup I noticed that as well on a laptop in which I have Linux installed. I was like WTF? Are you serious. Im with you I use a different variation of Firefox called Cyberfox on my Windows Desktop PC.

Last edited by Fender178; 05-07-2014 at 15:31.
   
Reply With Quote
Old
  (#99)
tsunami231
Ancient Guru
 
tsunami231's Avatar
 
Videocard: EVGA 660gtx sig2
Processor: i7 6700k NH-D14
Mainboard: Asrock z170 Extreme 4
Memory: Corsair LPX 2400mhz 16gb
Soundcard: Realtek HD Audio
PSU: Antec HCG 750m
Default 05-08-2014, 01:38 | posts: 7,328 | Location: USA

Quote:
Originally Posted by Fender178 View Post
Yup I noticed that as well on a laptop in which I have Linux installed. I was like WTF? Are you serious. Im with you I use a different variation of Firefox called Cyberfox on my Windows Desktop PC.
I tried Cyberfox the other day I might switch to that seeing it darker layout and makes, I wont have use dark theme with it cyberfox.


I dont like Way chrome lookes and now FF like just like it. Which perfeclty fine with, Delete history and cache etc on exit is easy in FF in Chrome it royal pain in the ass. and the reason why i never stayed with Chrome.

Long as Mozilla dont take start doing what chrome does as far as the above goes i dont care.

Though I like the idea of built in flash chrome does?
   
Reply With Quote
Old
  (#100)
CrazY_Milojko
Maha Guru
 
CrazY_Milojko's Avatar
 
Videocard: GTX760, R9 270X, GTX970..
Processor: i7-920C0 i7-2600K X5670/5
Mainboard: Asus & GB X58 /Asus Z68
Memory: 24 / 16 / 24 DDR3 1866
Soundcard: int.RealtekHD on all rigs
PSU: Seasonic 620W, Recom 750W
Default 05-09-2014, 09:01 | posts: 1,643 | Location: Serbia, Indjija

Final Mozilla Firefox 29.0.1 available for download:
ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.or.../29.0.1/win32/

ATM FF 29.0.1 still unavailable via autoupdate...
   
Reply With Quote
Reply

Tags
firefox, firefox add-ons, firefox addons, firefox beta, mozilla

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.