Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > Videocards > Videocards - AMD Radeon Catalyst Drivers Section
Videocards - AMD Radeon Catalyst Drivers Section In this section you can discuss everything AMD Catalyst related. Catalyst drivers are for all AMD based graphics cards and APUs.



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old
  (#151)
Bullu$
Master Guru
 
Bullu$'s Avatar
 
Videocard: R290X CFX@1050/1350
Processor: H2o i7 2600K@4.6GHz
Mainboard: Asus Gene-Z
Memory: Corsair Vengeance 16GB
Soundcard:
PSU: Corsair AX860
Default 10-25-2013, 17:00 | posts: 411

Quote:
Originally Posted by Cyris View Post
Here is the Preview Driver for the Sample (AMD 290X)

AMD_Catalyst_13.11_BetaV5.exe (240MB)
   
Reply With Quote
 
Old
  (#152)
toasty
Member Guru
 
Videocard: 980Ti G1 /w Kraken X41
Processor: i7 7700k
Mainboard: Z270F ROG Strix
Memory: 3200MHz 16GB Ripjaws
Soundcard:
PSU: EVGA P2 1000
Default 10-25-2013, 17:03 | posts: 81 | Location: U.K

Quote:
Originally Posted by Bullu$ View Post
Can someone confirm the presets don't work?
I made 2 presets, 1 for eyefinity and 1 for normal extended view.
But if I switch to another profile it doesn't do anything.

With 13.10beta2 it was working fine.
Not running crossfire but my custom preset from 13.11 beta 1 carried over automatically and works fine for clock adjustment.
   
Reply With Quote
Old
  (#153)
signex
Ancient Guru
 
signex's Avatar
 
Videocard: Asus RX460 4GB Unlocked
Processor: Intel Pentium G4560
Mainboard: MSI H110M Pro-VD
Memory: 8GB Crucial DDR4 2133mhz
Soundcard: Onboard
PSU: EVGA 430W
Default 10-25-2013, 17:29 | posts: 8,136 | Location: Netherlands

Quote:
Originally Posted by Cyris View Post
Here is the Preview Driver for the Sample (AMD 290X)

AMD_Catalyst_13.11_BetaV5.exe (240MB)
Thanks, i get 200fps in BF4.







   
Reply With Quote
Old
  (#154)
Cyris
Master Guru
 
Cyris's Avatar
 
Videocard: 2x ASUS GTX TITAN BLACK
Processor: Intel I7-3970X @ 5GHz
Mainboard: ASRock X79 Extreme9
Memory: DDR3 16GB 2400Mhz
Soundcard:
PSU: Cougar GX 1050W
Default 10-25-2013, 17:49 | posts: 276 | Location: Germany

Tzz , it is the real preview driver not the final v5..!


Last edited by Cyris; 10-25-2013 at 19:54.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#155)
ClockClocker
Master Guru
 
Videocard: 970 gtx
Processor: Core i5 2500k
Mainboard: Asrock z68 Pro3
Memory: 8GB DDR 1333 Kingston
Soundcard:
PSU: Straight Power E9 580W
Default 10-25-2013, 18:26 | posts: 389

The bug fixed with 13.8
Quote:
Resolved intermittent mouse cursor corruption when rapidly moving the cursor across window borders
Seems to be back again in this one. At least in trillian i can reproduce it again.
   
Reply With Quote
Old
  (#156)
Romcom
Newbie
 
Videocard: R9-290x
Processor: i7 3770k
Mainboard: MSI z77 GD55
Memory: 8gb DDR3 @ 1886
Soundcard:
PSU: Corsair 850
Default 10-25-2013, 20:28 | posts: 2

This is rough just sitting here waiting for the new driver to come out while I look at the r9-290x just sitting on my desk.
   
Reply With Quote
Old
  (#157)
asder00
Don Di Driver
 
asder00's Avatar
 
Videocard: Sapphire Nitro+ RX480 8GB
Processor: i7 3770k @ 4.9GHz
Mainboard: ASUS P8Z77-V PRO
Memory: 16GB G.Skill 2133Mhz CL9
Soundcard: Asus Strix Soar
PSU: CoolerMaster Vanguard 850
Default 10-25-2013, 20:37 | posts: 1,196 | Location: iTALY

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=382778
beta6


Twitter!
@asder00 | @guru_3d
   
Reply With Quote
Old
  (#158)
Romcom
Newbie
 
Videocard: R9-290x
Processor: i7 3770k
Mainboard: MSI z77 GD55
Memory: 8gb DDR3 @ 1886
Soundcard:
PSU: Corsair 850
Default 10-25-2013, 20:49 | posts: 2

Quote:
Originally Posted by asder00 View Post
my hero
   
Reply With Quote
Please help me!!
Old
  (#159)
poutsa
Newbie
 
Videocard: Sapphire 5850 Xtreme
Processor: Intel Core i5-750
Mainboard: HP OEM
Memory: 6GB
Soundcard:
PSU: Corsair CX500
Default Please help me!! - 11-12-2013, 16:15 | posts: 9

Hey guys..

I got a Sapphire 5850 Xtreme, with the Beta Driver (13.11 9.2)

but the mouse stuttering is not gone, i have it since 13.9 WHQL drivers.

I tried now the 13.9. / 13.10 / 13.11 Beta 1,2,3 and now the 9.2

I also install the 13.4 drivers, and on that driver it works perfectly, no mouse stuttering nothing!

The mouse stutters, when i start Chrome (website) or a program, when it loads it stutters, when it's finished to load, its gone.

Any Solutions?
   
Reply With Quote
Reply

Tags
@asder00

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.