Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > Videocards > Videocards - AMD Radeon Catalyst Drivers Section
Videocards - AMD Radeon Catalyst Drivers Section In this section you can discuss everything AMD Catalyst related. Catalyst drivers are for all AMD based graphics cards and APUs.



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old
  (#51)
AmiloMan
Master Guru
 
AmiloMan's Avatar
 
Videocard: Gigabyte R9 270X 4GB
Processor: AMD FX 8350 @ 4.8Ghz
Mainboard: Asus M5A99FX Pro 2.0
Memory: DDR3 - 8GB 1600 @ 1908
Soundcard: Realtek HD
PSU: Enermax MaxPro 700W
Default 09-26-2014, 07:03 | posts: 329

Quote:
Originally Posted by b7ackjoker View Post
@AmiloMan


These files are corrupt.... the same thing happens when I unpack 7zip.Give new link with rar
Here is a fresh package and link : https://www.dropbox.com/s/4bj9dnlley...May23.rar?dl=0

Enjoy!
   
Reply With Quote
 
Missing 64bit downloads
Old
  (#52)
adrian99
Newbie
 
Videocard: Mobility Radeon X2300
Processor: Core 2 Duo T8100
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU: AC Adapter
Default Missing 64bit downloads - 11-22-2014, 10:08 | posts: 1

Where's the 64bit Modded Drivers?
Dropbox says it's deleted or moved?
Been Looki'n for your 64bit Modded drivers
   
Reply With Quote
Old
  (#53)
DrLightman
Newbie
 
Videocard: XFX 5870 XT
Processor: Intel i5 750
Mainboard: GA-P55A-UD4
Memory: DDR3 G.Skill 4GB ECO 1600
Soundcard: integrated/creative 5.1
PSU: Corsair 650HXEU
Default 06-07-2015, 16:51 | posts: 26 | Location: Italy

Quote:
Originally Posted by AmiloMan View Post
I just finished modding the latest stable driver for the HD2300 and X2300 cards.

13.5 Beta 2 32/64 bit Drivers.
Windows 7 32/64
Windows 8 32/64

You can get it here
Download
http://rapidgator.net/file/1072d8d61...x2300).7z.html

Alternate faster link Updated
http://hugefiles.net/y1tzg8e38phq
Any chance to reup? Both links are offline.
Any help much appreciated.
Thank you.
   
Reply With Quote
Old
  (#54)
DrLightman
Newbie
 
Videocard: XFX 5870 XT
Processor: Intel i5 750
Mainboard: GA-P55A-UD4
Memory: DDR3 G.Skill 4GB ECO 1600
Soundcard: integrated/creative 5.1
PSU: Corsair 650HXEU
Default 06-24-2015, 11:08 | posts: 26 | Location: Italy

Big thanks to AmiloMan for getting back to me on this request.
   
Reply With Quote
 
ATI Mobility Radeon HD 2300 & X2300 with Catalyst
Old
  (#55)
DualCore
Newbie
 
Videocard: 4Gb
Processor: Core2Duo
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU: 4Tech
Arrow ATI Mobility Radeon HD 2300 & X2300 with Catalyst - 04-21-2016, 17:01 | posts: 1

ATI (Mobility) Radeon HD 2300 & X2300 with Catalyst

Download links:

AMD_Catalyst_13.5_Beta2_32&64bit(HD_2300,x2300).7z

yadi.sk/d/XsuUcf2TNsmmM
   
Reply With Quote
Old
  (#56)
fangovk
Newbie
 
Videocard: 4gb
Processor: i5
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU: 750w
Default 05-12-2017, 12:22 | posts: 1

.. hm, I wonder is there anyone who can help me with this issue .. I've use this latest link for my amilo pi 2530 and radeon hd 2300, instalation went ok, system win 10 x64 recognized ati mobility radeon HD 2300 - digital fantasy mod .. at first driver works ok, but when I shutdown laptop and then start it again, all I can see is black screen and mouse pointer (when it should be logon screen) so I have to short press power and then login screen appear .. could it be some kind of glitch or bug?

.. exactly the same issue when use official vista driver from manufacturer site

any advice at all?

thanks!
   
Reply With Quote
Old
  (#57)
AmiloMan
Master Guru
 
AmiloMan's Avatar
 
Videocard: Gigabyte R9 270X 4GB
Processor: AMD FX 8350 @ 4.8Ghz
Mainboard: Asus M5A99FX Pro 2.0
Memory: DDR3 - 8GB 1600 @ 1908
Soundcard: Realtek HD
PSU: Enermax MaxPro 700W
Default 05-15-2017, 09:31 | posts: 329

Quote:
Originally Posted by fangovk View Post
.. hm, I wonder is there anyone who can help me with this issue .. I've use this latest link for my amilo pi 2530 and radeon hd 2300, instalation went ok, system win 10 x64 recognized ati mobility radeon HD 2300 - digital fantasy mod .. at first driver works ok, but when I shutdown laptop and then start it again, all I can see is black screen and mouse pointer (when it should be logon screen) so I have to short press power and then login screen appear .. could it be some kind of glitch or bug?

.. exactly the same issue when use official vista driver from manufacturer site

any advice at all?

thanks!
Yes it's a glitch, I have the same machine. Sometimes the login screen won't appear at all, for this just hard press the power button until it turns off and then turn it back on again. The fix is quite simple and easy to get used to.
Another solution is to automatically login to your your machine on startup.
Here is an example https://www.cnet.com/how-to/automati...windows-10-pc/
   
Reply With Quote
Reply

Tags
2300, ati, hd 2300, legacy, mobility

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 2017, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.