Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > Affiliates > MSI AfterBurner Overclock Application Discussion forum
MSI AfterBurner Overclock Application Discussion forum This forum is intended for MSI customers for questions on the AfterBurner Overclock Utility based off Rivatuner. In this section the users help each other out with answers as well as support staff from MSI.



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old
  (#651)
dr_rus
Maha Guru
 
dr_rus's Avatar
 
Videocard: GTX 1080 GRP
Processor: i7-6850K
Mainboard: Sabertooth X99
Memory: 64 GB DDR4
Soundcard: SB X-Fi Ti
PSU: CM V1200 Platinum
Default 04-13-2017, 18:05 | posts: 1,656

Here's a rather funny idea: add Win10 1703 Game Mode state monitoring to AB sensors. Possible values are n/a, on and off. No idea if it's even doable as I don't know if MS provide any way of getting this state for 3rd party applications.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#652)
Andy_K
Master Guru
 
Videocard: MSI GTX 960 OC
Processor: AMD FX6300
Mainboard: ASRock 970 Extreme3 R2.0
Memory: Crucial 1600 - 8GB
Soundcard: Realtek ALC892 (7.1)
PSU: Corsair CX430M
Default 04-13-2017, 21:13 | posts: 291 | Location: Germany

Quote:
Originally Posted by Tenshi07 View Post
The problem is that people have to move MSI Afterburner back into position if they are using it for readouts. Having it on the primary display is not ideal if you are gaming on that display. Moving it back to secondary monitor is a hassle. Hope this makes sense.

I just want the option to choose which display should be default, and when that display is reconnected, it will automatically move the application back to that monitor.
Did you try https://www.displayfusion.com ?
   
Reply With Quote
Old
  (#653)
RadioActiveLobster
Member Guru
 
RadioActiveLobster's Avatar
 
Videocard: EVGA 1080Ti FTW3
Processor: Intel i7-5930k @ 4.4Ghz
Mainboard: ASUS X99-Deluxe
Memory: 16GB DDR 2400
Soundcard: Sennheiser PC350 SE
PSU: EVGA SuperNova 1000 P2
Default 05-07-2017, 16:54 | posts: 67 | Location: PA, USA

With newer cards coming out where each fan (up to 3) can have it's own fan curve, would be nice to get the ability to have multiple fan curves or link all fans together.


Currently with my EVGA FTW3 Afterburner only controls the GPU fan, the other 2 are not affected.
   
Reply With Quote
Old
  (#654)
Andy_K
Master Guru
 
Videocard: MSI GTX 960 OC
Processor: AMD FX6300
Mainboard: ASRock 970 Extreme3 R2.0
Memory: Crucial 1600 - 8GB
Soundcard: Realtek ALC892 (7.1)
PSU: Corsair CX430M
Default 05-07-2017, 18:10 | posts: 291 | Location: Germany

Quote:
Originally Posted by S.T.A.L.K.E.R. View Post
With newer cards coming out where each fan (up to 3) can have it's own fan curve, would be nice to get the ability to have multiple fan curves or link all fans together.


Currently with my EVGA FTW3 Afterburner only controls the GPU fan, the other 2 are not affected.
And it won't change:
Quote:
Originally Posted by Unwinder View Post
Both AMD and NV drivers are providing API for controlling the primary fan only, adding support for secondary fan means that controller must be accessed directly at low level, which adds real jar of worms in compatibility area. It won't be in AB just because some vendor (regardless if it is MSI, EVGA or anybody else) decide to play marketing games with second "async" controller.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#655)
RadioActiveLobster
Member Guru
 
RadioActiveLobster's Avatar
 
Videocard: EVGA 1080Ti FTW3
Processor: Intel i7-5930k @ 4.4Ghz
Mainboard: ASUS X99-Deluxe
Memory: 16GB DDR 2400
Soundcard: Sennheiser PC350 SE
PSU: EVGA SuperNova 1000 P2
Default 05-07-2017, 19:47 | posts: 67 | Location: PA, USA

Quote:
Originally Posted by Andy_K View Post
And it won't change:
Well that's unfortunate. Guess we need to convince nvidia to support multiple fans in the driver API (which they probably will never do).

Sucks because Precision X is miles behind AB/RTSS in terms of feature set.
   
Reply With Quote
Old
  (#656)
afterburned
Newbie
 
Videocard: Nvidia Broken GPU
Processor: Super processor
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU: the 1 that provides watts
Lightbulb 05-15-2017, 02:41 | posts: 3

1. Add hotkey for Monitoring logs (start/stop)
2. make option for logs to generate filenames with starting time & date.
   
Reply With Quote
Old
  (#657)
lexer98
Master Guru
 
lexer98's Avatar
 
Videocard: GTX 1070 - WC
Processor: 4790k@4.5Ghz - WC
Mainboard: ASUS Z97-A
Memory: Corsair 16Gb - 2400mhz
Soundcard: Native Instrument Audio 2
PSU: Seasonic M12 750W
Default 05-15-2017, 03:24 | posts: 661 | Location: Argentina

Update the mobile app.
In IOS only works with compatibility mode for example. It's a shame because is the only application that allow to monitor the sensors in real time while you are gaming without using a secondary monitor.
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.