Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > General > Links
Links Archived stickys.



Reply
 
Thread Tools Display Modes
X800gto2 Benchmarks.
Old
  (#1)
3bqruk
Newbie
 
Videocard: X800 GTO2 (Flashed to X800XTPE)
Processor: E6300 @3 GHZ.
Mainboard: Gigabyte 965 DS3 Rev 2.0
Memory: 2 gig Patriot DDR2 667
Soundcard: Altec Lansing
PSU: 550 antec
Smile X800gto2 Benchmarks. - 10-05-2005, 11:31 | posts: 19 | Location: Atlanta

Just interested to know benchmarks with this card modded to X850XTPE. Will post results soon.(Mine should arrive today).
   
Reply With Quote
 
Re: X800gto2 Benchmarks.
Old
  (#2)
double_cut
Maha Guru
 
Videocard: PS3/360 Elite
Processor: PS3/360 Elite
Mainboard: PS3/360 Elite
Memory: PS3/360 Elite
Soundcard: PS3/360 Elite
PSU: PS3/360 Elite
Default Re: X800gto2 Benchmarks. - 10-05-2005, 11:50 | posts: 2,150

Quote:
Originally posted by 3bqruk
Just interested to know benchmarks with this card modded to X850XTPE. Will post results soon.(Mine should arrive today).
I'll take a wild guess and say the same as an X850XT PE...
   
Reply With Quote
Old
  (#3)
scatman839
Ancient Guru
 
scatman839's Avatar
 
Videocard: 7970m/970 Mini, KD55XD800
Processor: i7 3610QM/i5 6500
Mainboard: HM77/B150M-C
Memory: 12GB D3/16GB D4
Soundcard: Via HD, x-530
PSU: 180w/RM650x
Default 10-05-2005, 12:16 | posts: 13,143 | Location: Scotland

thats just crazy talk!
   
Reply With Quote
Re: Re: X800gto2 Benchmarks.
Old
  (#4)
bug77
Banned
 
Videocard: Palit 8800GT
Processor: Intel E8400 w/ Freezer 7 Pro
Mainboard: Asus P5B-E Plus
Memory: 2x2GB Mushkin DDR2-800
Soundcard: onboard ADI1988A
PSU: Chieftec 620W ATX2.2
Default Re: Re: X800gto2 Benchmarks. - 10-05-2005, 12:31 | posts: 3,469

Quote:
Originally posted by double_cut
I'll take a wild guess and say the same as an X850XT PE...
Since we talking same core and (hopefully) same speeds, yes, that would be about right

But please post your results. I'm intrested in one of those too. Just short on 'time'
   
Reply With Quote
 
Old
  (#5)
3bqruk
Newbie
 
Videocard: X800 GTO2 (Flashed to X800XTPE)
Processor: E6300 @3 GHZ.
Mainboard: Gigabyte 965 DS3 Rev 2.0
Memory: 2 gig Patriot DDR2 667
Soundcard: Altec Lansing
PSU: 550 antec
Default 10-06-2005, 07:31 | posts: 19 | Location: Atlanta

Finally recieved my X800GTO2 from new egg today. Performed the Bios flash(My First) and whadda ya know........All 16 pipes....
unlocked. Too late and tired to test out.Will post results soon.


SWEEEEEET!!!!!
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
RedAim
Newbie
 
Videocard: eVGA 8800 GTX
Processor: C2D E6400 @ 3.2
Mainboard: eVGA 680i SLI - P29
Memory: Corsair DDR2 PC6400 Dominator
Soundcard:
PSU:
Default 10-06-2005, 08:34 | posts: 33 | Location: Netherlands

Ya i will get mine today to.

ordered the sapphire x800gto fireblade wich i believe is the gto2 version?? cause it has the dual slo cooling the x850xt has and the same 1.6ns memory

hope i ordered the right 1

Last edited by RedAim; 10-06-2005 at 08:46.
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
evilkelvin
Master Guru
 
Videocard: ATI 5870 XFX BLACK
Processor: Core 2 Duo E6550@3.4
Mainboard: magic-pro MP-P35-Extreme
Memory: DDR2 4GB 800 A-DATA DUEL
Soundcard: Onboard High Def Realtek
PSU: 650 PSU MaxCooler
Default 10-06-2005, 11:51 | posts: 536 | Location: Hong Kong

hmm is the x800gto onli PCI-E?? or is it AGP?? if its AGP, i will rush out to the shops and buy it
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
bug77
Banned
 
Videocard: Palit 8800GT
Processor: Intel E8400 w/ Freezer 7 Pro
Mainboard: Asus P5B-E Plus
Memory: 2x2GB Mushkin DDR2-800
Soundcard: onboard ADI1988A
PSU: Chieftec 620W ATX2.2
Default 10-06-2005, 12:04 | posts: 3,469

Quote:
Originally posted by evilkelvin
hmm is the x800gto onli PCI-E?? or is it AGP?? if its AGP, i will rush out to the shops and buy it
No, it's not AGP (yet?)
   
Reply With Quote
Old
  (#9)
phrozin
Ancient Guru
 
phrozin's Avatar
 
Videocard: gskill ripjaw 2133
Processor: i7 4960x
Mainboard: Asus
Memory: 16gb
Soundcard:
PSU: corsair
Default 10-06-2005, 12:43 | posts: 2,842 | Location: Earth

may answer the question good read

http://www.techpowerup.com/articles/.../vidcard/127/2
   
Reply With Quote
Old
  (#10)
3bqruk
Newbie
 
Videocard: X800 GTO2 (Flashed to X800XTPE)
Processor: E6300 @3 GHZ.
Mainboard: Gigabyte 965 DS3 Rev 2.0
Memory: 2 gig Patriot DDR2 667
Soundcard: Altec Lansing
PSU: 550 antec
Default 10-06-2005, 19:22 | posts: 19 | Location: Atlanta

RedAim- your Sapphire Gto Fireblade X800 WON'T mod to unlocked extra 4 pipes. Just the GTO2 SAPPHIRE LIMITED EDITION. Check prior posts as was as article on tech power up-
links are posted several places here. Sorry Dude.
   
Reply With Quote
Old
  (#11)
WildStyle
Ancient Guru
 
WildStyle's Avatar
 
Videocard: MSI GTX 970 Gaming 4G
Processor: Intel Core i7 2600
Mainboard: MSI H77MA-G43
Memory: 16GB Samsung PC3-12800
Soundcard: Onboard
PSU: Corsair CX600M
Default 10-06-2005, 19:37 | posts: 15,302 | Location: UK

Quote:
Originally posted by 3bqruk
Finally recieved my X800GTO2 from new egg today. Performed the Bios flash(My First) and whadda ya know........All 16 pipes....
unlocked. Too late and tired to test out.Will post results soon.


SWEEEEEET!!!!!
Where are these results then?

Where does the card top out in terms of attainable frequency?

Are you running with a dynamic fan or forced @ 100% ?
   
Reply With Quote
Old
  (#12)
3bqruk
Newbie
 
Videocard: X800 GTO2 (Flashed to X800XTPE)
Processor: E6300 @3 GHZ.
Mainboard: Gigabyte 965 DS3 Rev 2.0
Memory: 2 gig Patriot DDR2 667
Soundcard: Altec Lansing
PSU: 550 antec
Default 10-06-2005, 22:58 | posts: 19 | Location: Atlanta

Been playing around with settings somewhat and so far got to 550 core/ 590 memory with Zalman fan. Fan @67%. Played HL2 with high setting for about an hour.....no suttering or artifacts.
Still haven't reached max core/memory yet. So far ...so good.

Will run benchmarks and post later tonite.
Awesome buy for $200.00.
   
Reply With Quote
Old
  (#13)
WildStyle
Ancient Guru
 
WildStyle's Avatar
 
Videocard: MSI GTX 970 Gaming 4G
Processor: Intel Core i7 2600
Mainboard: MSI H77MA-G43
Memory: 16GB Samsung PC3-12800
Soundcard: Onboard
PSU: Corsair CX600M
Default 10-06-2005, 23:32 | posts: 15,302 | Location: UK

If my card does anything worth mentioning, I'll post my benchmark scores too. I'm not expecting too much though given that I've come from an X800XTPE.
   
Reply With Quote
Old
  (#14)
3bqruk
Newbie
 
Videocard: X800 GTO2 (Flashed to X800XTPE)
Processor: E6300 @3 GHZ.
Mainboard: Gigabyte 965 DS3 Rev 2.0
Memory: 2 gig Patriot DDR2 667
Soundcard: Altec Lansing
PSU: 550 antec
Default 10-07-2005, 01:21 | posts: 19 | Location: Atlanta

Here are some benchmark results with my (flashed) X800GTO2:


3D MARK O5:

Stock: core(400)/memory(500)-4916

O/C core 540 memory 600 -5945
core 575 memory 600 -6071


Using Zalman copper fan. Not too bad so far. I'll post more soon.

Last edited by 3bqruk; 10-07-2005 at 01:25.
   
Reply With Quote
Old
  (#15)
flexmaster
Maha Guru
 
Videocard: Saphire X1800XT 512mb/ 6800 GO
Processor: AMD Athlon 64 x2 3800/ PM 1.86
Mainboard: Asus A8R MVP Crossfire/ Centrino
Memory: 2GB Corsair DDR/ 1GB DDR 2
Soundcard: Onboard 7.1
PSU: 450 Watt
Default 10-07-2005, 01:26 | posts: 1,149 | Location: Arizona

Quote:
Originally posted by 3bqruk
Here are some benchmark results with my (flashed) X800GTO2:


3D MARK O5:

Stock: core(400)/memory(500)-4916

O/C core 540 memory 600 -5945
core 575 memory 600 -6071


Using Zalman copper fan. Not too bad so far. I'll post more soon.
What did you get before flashing it
   
Reply With Quote
Old
  (#16)
RedAim
Newbie
 
Videocard: eVGA 8800 GTX
Processor: C2D E6400 @ 3.2
Mainboard: eVGA 680i SLI - P29
Memory: Corsair DDR2 PC6400 Dominator
Soundcard:
PSU:
Default 10-07-2005, 01:55 | posts: 33 | Location: Netherlands

Tobad the fireblade isn't that GTO2 version

still it has the same cooling as the x850xt and he same memory
Fireblade is able to clock at 550/540 so i geuss i'm fine with the 12 pipeline's

still it's tobad
   
Reply With Quote
Old
  (#17)
Saeid
Maha Guru
 
Saeid's Avatar
 
Videocard: Connect3D X800 PCI-Express 256MB
Processor: Intel 630 (3Ghz, 2MB, 64bit, HT)
Mainboard: Intel D945GNTL (BIOS:3933)
Memory: TwinMOS 1024MB DDR2 533Mhz 2X512mb
Soundcard: Sigmatel-OnBoard on Logitech Z4 2.1
PSU: Antec SP2.0 400Watt
Default 10-07-2005, 02:10 | posts: 2,076 | Location: PERSIAN GULF, IRAN, EURASIA.

So does the GTO or GTO2 support HDR?

As well as the features found on the X1600???
   
Reply With Quote
Old
  (#18)
Saeid
Maha Guru
 
Saeid's Avatar
 
Videocard: Connect3D X800 PCI-Express 256MB
Processor: Intel 630 (3Ghz, 2MB, 64bit, HT)
Mainboard: Intel D945GNTL (BIOS:3933)
Memory: TwinMOS 1024MB DDR2 533Mhz 2X512mb
Soundcard: Sigmatel-OnBoard on Logitech Z4 2.1
PSU: Antec SP2.0 400Watt
Default 10-07-2005, 02:13 | posts: 2,076 | Location: PERSIAN GULF, IRAN, EURASIA.

In other words... will the GTO or GTO2 be able to run "Toyshop" smoothly without any lag what-so-ever???
   
Reply With Quote
Old
  (#19)
flexmaster
Maha Guru
 
Videocard: Saphire X1800XT 512mb/ 6800 GO
Processor: AMD Athlon 64 x2 3800/ PM 1.86
Mainboard: Asus A8R MVP Crossfire/ Centrino
Memory: 2GB Corsair DDR/ 1GB DDR 2
Soundcard: Onboard 7.1
PSU: 450 Watt
Default 10-07-2005, 02:26 | posts: 1,149 | Location: Arizona

Quote:
Originally posted by Saeid
So does the GTO or GTO2 support HDR?

As well as the features found on the X1600???
It does support the sm 2.0 HDR not true HDR. It does not have many of the features found on the x1600, but if you manage to unlock it, it would deffinetelly be faster. It can ran Toyshop with no lag as long as it is not using shader model 3.0.
   
Reply With Quote
Old
  (#20)
RedAim
Newbie
 
Videocard: eVGA 8800 GTX
Processor: C2D E6400 @ 3.2
Mainboard: eVGA 680i SLI - P29
Memory: Corsair DDR2 PC6400 Dominator
Soundcard:
PSU:
Default 10-07-2005, 19:38 | posts: 33 | Location: Netherlands

I just readed a Review agian and it says nor the Normal GTO or GTO Ultimate is able to unlock the pipeline's (So The Fireblade version can?)

I checked with Ati tool / Everest / Rivatuner

They all Say it's the X850 Core R480 with the 1.6ns memory
They even show it as x850Pro

I checked wizzards mod article and it says if in ati tool the 2 letters marked red are F's yours is not moddable

Mine aint F's so i'm still wondering if the fire blade edition (wich aint listed on the sapphire site) is able to be modded
   
Reply With Quote
Old
  (#21)
Saeid
Maha Guru
 
Saeid's Avatar
 
Videocard: Connect3D X800 PCI-Express 256MB
Processor: Intel 630 (3Ghz, 2MB, 64bit, HT)
Mainboard: Intel D945GNTL (BIOS:3933)
Memory: TwinMOS 1024MB DDR2 533Mhz 2X512mb
Soundcard: Sigmatel-OnBoard on Logitech Z4 2.1
PSU: Antec SP2.0 400Watt
Default 10-07-2005, 20:36 | posts: 2,076 | Location: PERSIAN GULF, IRAN, EURASIA.

Ya the GTO2 has a 100% unlock rate....
and its only released by Sapphire!

it was around $199 (but i think theres been a small price drop)... also NEWEGG.com doesnt carry it anymore... last time i checked!


So will the GTO run toyshop?
   
Reply With Quote
Old
  (#22)
RedAim
Newbie
 
Videocard: eVGA 8800 GTX
Processor: C2D E6400 @ 3.2
Mainboard: eVGA 680i SLI - P29
Memory: Corsair DDR2 PC6400 Dominator
Soundcard:
PSU:
Default 10-07-2005, 22:08 | posts: 33 | Location: Netherlands

i'm still thinking fireblade is the same as the gto2? and modable but i dun have the ballz to test it
   
Reply With Quote
Old
  (#23)
Ehecu
Maha Guru
 
Ehecu's Avatar
 
Videocard: Sapphire Vapor-X HD 5750
Processor: AMD Phenom II X4 (805)
Mainboard: ASUS M3A78-CM (AMD 780V)
Memory: 4GB Corsair XMS2 PC2-6400
Soundcard: Creative X-Fi XtremeGamer
PSU: Rosewill RG430 (430W/80+)
Default 10-07-2005, 22:25 | posts: 1,247 | Location: US

Quote:
Originally posted by 3bqruk
Here are some benchmark results with my (flashed) X800GTO2:


3D MARK O5:

Stock: core(400)/memory(500)-4916

O/C core 540 memory 600 -5945
core 575 memory 600 -6071


Using Zalman copper fan. Not too bad so far. I'll post more soon.
Man, I need to get me one of those... My X800 Pro can only hit 525 with the stock cooler. Might just be that I have a crappy core though...
   
Reply With Quote
Old
  (#24)
WildStyle
Ancient Guru
 
WildStyle's Avatar
 
Videocard: MSI GTX 970 Gaming 4G
Processor: Intel Core i7 2600
Mainboard: MSI H77MA-G43
Memory: 16GB Samsung PC3-12800
Soundcard: Onboard
PSU: Corsair CX600M
Default 10-08-2005, 02:01 | posts: 15,302 | Location: UK

Ehm, so I go to flash after creating a bootable CD with Nero, but then it says (as it's trying to load ATIFlash) "EMM386: Warning: Address line A20 already enabled."
WTH? I have used this program before with no problems, though I did use a floppy for that. However I don't see why a bootable CD wouldn't work.

Any ideas?
   
Reply With Quote
Old
  (#25)
Dr. Vodka
Ancient Guru
 
Videocard: Sapphire R9 290 Tri-X
Processor: i5 2500k @ 4.5 Ghz
Mainboard: Sabertooth P67
Memory: 2x4GB DDR3-1333 @ 1866
Soundcard: Xonar DX
PSU: PC P&C Silencer 750w
Default 10-08-2005, 02:50 | posts: 3,803 | Location: Buenos Aires, Argentina

Quote:
Originally posted by WildStyle
Ehm, so I go to flash after creating a bootable CD with Nero, but then it says (as it's trying to load ATIFlash) "EMM386: Warning: Address line A20 already enabled."
WTH? I have used this program before with no problems, though I did use a floppy for that. However I don't see why a bootable CD wouldn't work.

Any ideas?
The "gate A20" option in the BIOS?.... Disable it if your bios has that option... It should work...
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 2017, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.