Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > General > General Software and Applications
General Software and Applications Trouble with software/DirectX or other programs like Detonator Destroyer.



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Icc
Old
  (#1)
Falkenberg
Newbie
 
Videocard: MSI 560Ti Twin Frozr OC
Processor: AMD Phenom II BE X4 965
Mainboard: Asus Crosshair Formula IV
Memory: OCZ AMD BE Cl8 4Gb
Soundcard:
PSU: Corsair HX 850
Default Icc - 05-01-2017, 22:31 | posts: 34 | Location: Denmark

Can someone pls tell me why the f*** my ICC Profile stop working in steam games like CS GO and h1z1. for 6 months nothing have been wrong.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#2)
yasamoka
Ancient Guru
 
Videocard: 290X CF H2O
Processor: 5820K @ 4.3GHz 1.26V H2O
Mainboard: MSI X99S SLi Plus
Memory: 16GB Crucial DDR4-2133
Soundcard: Audio-GD NFB-11.32 +DT880
PSU: CM Silent Pro Hybrid 1300
Default 05-01-2017, 22:43 | posts: 4,314 | Location: Lebanon

What tool are you using to load ICC profiles?
   
Reply With Quote
Old
  (#3)
Falkenberg
Newbie
 
Videocard: MSI 560Ti Twin Frozr OC
Processor: AMD Phenom II BE X4 965
Mainboard: Asus Crosshair Formula IV
Memory: OCZ AMD BE Cl8 4Gb
Soundcard:
PSU: Corsair HX 850
Default 05-01-2017, 22:50 | posts: 34 | Location: Denmark

I use display profile, and i follow this guide https://pcmonitors.info/articles/usi...es-in-windows/ it works on startup, but when i enter a game it stop working, there have been nothing wrong for many months. I use win 10 maybe that is the problem now after update.
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
Falkenberg
Newbie
 
Videocard: MSI 560Ti Twin Frozr OC
Processor: AMD Phenom II BE X4 965
Mainboard: Asus Crosshair Formula IV
Memory: OCZ AMD BE Cl8 4Gb
Soundcard:
PSU: Corsair HX 850
Default 05-01-2017, 23:04 | posts: 34 | Location: Denmark

Im going to reinstall win10 tommorow, and then dont install the new creators update.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#5)
Extraordinary
Ancient Guru
 
Extraordinary's Avatar
 
Videocard: GTX980 SLI
Processor: FX-8350 @ 4.8GHz / H100i
Mainboard: ASUS Crosshair V Formula
Memory: 12GB 2133 G.Skill
Soundcard: Creative SB1040 7.1
PSU: Corsair RM1000
Default 05-01-2017, 23:11 | posts: 17,572 | Location: 127.0.0.1

Installed the latest NVIDIA drivers? I believe there is some problem with them that causes this
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
yasamoka
Ancient Guru
 
Videocard: 290X CF H2O
Processor: 5820K @ 4.3GHz 1.26V H2O
Mainboard: MSI X99S SLi Plus
Memory: 16GB Crucial DDR4-2133
Soundcard: Audio-GD NFB-11.32 +DT880
PSU: CM Silent Pro Hybrid 1300
Default 05-01-2017, 23:24 | posts: 4,314 | Location: Lebanon

In games using the Source Engine, you need to add the parameter "-nogammaramp".

If you have already done that, use a Color Profile loader to reload your color profile after it has been reset by a game.

I wrote such a tool, it's called Color Sustainer. Try it out and see if it solves the issue.
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 2017, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.