Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > Affiliates > Rivatuner Generic Discussion forum
Rivatuner Generic Discussion forum This forum is intended for generic questions and discussion of the RivaTuner Utility. In this section the users help each other out with answers.



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Totally no profiles after install
Old
  (#1)
xumix
Newbie
 
Videocard: Rx 470
Processor: Xeon E3-1230
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU: Dunno
Default Totally no profiles after install - 04-24-2017, 13:16 | posts: 2

I've installed latest afterburner, then updated to 6.6. Now I see no profiles.
Installed 7.x -but still have empty programs box
   
Reply With Quote
 
Old
  (#2)
Unwinder
Moderator
 
Videocard:
Processor:
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU:
Default 04-24-2017, 13:51 | posts: 13,122 | Location: Taganrog, Russia

Peek into release notes and pay attention to "Hide pre-created profiles" option.


Alexey Nicolaychuk aka Unwinder, RivaTuner creator
   
Reply With Quote
Old
  (#3)
xumix
Newbie
 
Videocard: Rx 470
Processor: Xeon E3-1230
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU: Dunno
Default 04-24-2017, 16:35 | posts: 2

Ok, thank you!
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 2017, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.