Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > Videocards > 3D Stereo Gaming Section
3D Stereo Gaming Section In this stereo gaming section you can discuss everything 3D Goggles, monitors their drivers and graphics cards related.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old
  (#51)
Techio
Master Guru
 
Videocard: Sapphire 7950 925MHZ
Processor: Intel i7 960 @ 3.4GHZ
Mainboard: Gigabyte GA-XD58A-UDR3
Memory: 3 Sticks 6GB
Soundcard: Pioneer HTP-522
PSU: Corsair HX650W
Default 07-11-2012, 16:27 | posts: 154

Quote:
Originally Posted by L View Post
i know where u block...
you mustn't show him the folder, there is a square below who said something like:"choose among the list of device on my computer", then you click on "disk given" and then you specified the data. (im sorry if its not exactly written this way, im french OS ^^)
I've got the 3D Vision Emulator working by switching back to Windows 7 *Possibly confirming that it does not work with Windows 8 Release Preview* but I still cannot get the INF driver installed. :/

UPDATE: I got the modified INF files working. Just discovered that I had to go to the monitor catagory in Device Manager, and then update driver then "Let me pick from files" or something along the lines then it has "Have disk". I thought everyone meant that you go to "Add legacy hardware" because that's where I found "Have disk" and thought that's where you install it. Thank you very much!

Last edited by Techio; 07-12-2012 at 06:05.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#52)
Radical_53
Ancient Guru
 
Radical_53's Avatar
 
Videocard: MSI GTX 970
Processor: Intel i7-2600k
Mainboard: MSI Z77A-G45 Gaming
Memory: 16GB G.Skill TridentX
Soundcard: Creative SoundBlaster ZXR
PSU: Seasonic X-460 Fanless
Default 07-20-2012, 12:41 | posts: 3,094 | Location: Germany

Can any one of you hear the fan that's supposed to be inside the base of the monitor? I never heard mine but ran into trouble each time I used it to its full capacity (120Hz and 120fps). The first time it went away, this time it stayed:

http://i70.photobucket.com/albums/i1...P1050848rs.jpg

http://i70.photobucket.com/albums/i1...P1050846rs.jpg

The whole picture looks like it was interlaced, low res and the colors are washed out. As the problem occurs right after I turn the screen on I'm sure it has nothing to do with my PC. The OSD won't work anymore either.
   
Reply With Quote
Old
  (#53)
tx3
Newbie
 
Videocard: 660ti
Processor: q9650
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU: 850xt tt
Default 10-24-2012, 22:02 | posts: 6

Take a look here. S27A950D 3d vision 2 enable.
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=370158
   
Reply With Quote
Old
  (#54)
Techio
Master Guru
 
Videocard: Sapphire 7950 925MHZ
Processor: Intel i7 960 @ 3.4GHZ
Mainboard: Gigabyte GA-XD58A-UDR3
Memory: 3 Sticks 6GB
Soundcard: Pioneer HTP-522
PSU: Corsair HX650W
Default 11-19-2012, 12:44 | posts: 154

Just a heads up, I might have found a way to significantly improve the depth and convergence on the monitor. However it makes it more darker, it is very effective. (Only tried in Alice: Madness Returns so far)

On your monitor, go to menu, then MAGIC and then Angle, choosing Standing Mode.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#55)
Sinean
Newbie
 
Sinean's Avatar
 
Videocard: amd hd7950 , S27A950D Mon
Processor: i5 @ 4.5ghz @1.32v
Mainboard: Asus Sabertooth p67
Memory: 16gb 1600 @ 1866 @1.5v
Soundcard: onboard realtek
PSU: 750watt pc&c
Default 11-20-2012, 00:55 | posts: 39

S27A950D is hands down the best monitor to have for an Amd based card. Loving mine connected to my 6950 xfire setup via displayport.
   
Reply With Quote
Old
  (#56)
Lane
Ancient Guru
 
Videocard: 2x HD7970 - EK Waterblock
Processor: I7 4930K H2o EK Supremacy
Mainboard: Asus X79 Deluxe
Memory: G-Skill C9 2133mhz 16GB
Soundcard: X-FI Titanium HD + SP2500
PSU: CM 1000W
Default 11-23-2012, 19:29 | posts: 5,596 | Location: Switzerland

How is the pixel size ( well do you see any pixel or not ? i have read some user was not happy with 1080p 27" on some model... seeing pixel )
   
Reply With Quote
Old
  (#57)
echo.logic
Newbie
 
echo.logic's Avatar
 
Videocard: 7950 1150/1650
Processor: i5-2500K 5.0
Mainboard: Z68-V PRO/G3
Memory: Corsair 8GB 1866
Soundcard: KRK
PSU: HX-750
Default 11-27-2012, 10:55 | posts: 9

You could say the pixels are quite visible if you stare from up close... but since it's a 27" monitor you can push it back on your desk and the problem is solved The display is crisp and clear, i have the S27A750.
   
Reply With Quote
Old
  (#58)
Mufflore
Ancient Guru
 
Mufflore's Avatar
 
Videocard: KFA2 Anarchy 580@930/4650
Processor: 2500K @ 4.5GHz - blew it!
Mainboard: Gigabyte P67 UD4 B3
Memory: 8G Kngston 2.2GHz CL11 1T
Soundcard: Minimax+ & Dexa Opamps !!
PSU: Corsair Pro AX750
Default 11-27-2012, 11:02 | posts: 9,769 | Location: UK

Exactly, screen size only determines how far away you can sit.
At 1080p or higher, the pixel size is a none issue unless you like turning your head a lot or getting eye strain from sitting too close.
   
Reply With Quote
Old
  (#59)
Lane
Ancient Guru
 
Videocard: 2x HD7970 - EK Waterblock
Processor: I7 4930K H2o EK Supremacy
Mainboard: Asus X79 Deluxe
Memory: G-Skill C9 2133mhz 16GB
Soundcard: X-FI Titanium HD + SP2500
PSU: CM 1000W
Default 11-27-2012, 13:14 | posts: 5,596 | Location: Switzerland

Thanks for your response ...
   
Reply With Quote
Old
  (#60)
Mr.Bigtime
Ancient Guru
 
Mr.Bigtime's Avatar
 
Videocard: ZOTAC GTX 680 @ 27" SA950
Processor: I7 4770K @ 3.5 GHZ
Mainboard: ASUS Z87 PRO
Memory: 16GB DDR3 1600 MHZ
Soundcard: ONBOARD & LOGITECH Z906
PSU: Coolermaster something
Default 12-01-2012, 08:40 | posts: 18,500 | Location: Turkey

I use this monitor and im very happy and strongly recommend. It dorsnt support native nvidia 3d support but u will go 3d with many games anyway. Doom bfg or crysis2 works like a charm in native 3d mode.

Last edited by Mr.Bigtime; 12-01-2012 at 09:59.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#61)
Radical_53
Ancient Guru
 
Radical_53's Avatar
 
Videocard: MSI GTX 970
Processor: Intel i7-2600k
Mainboard: MSI Z77A-G45 Gaming
Memory: 16GB G.Skill TridentX
Soundcard: Creative SoundBlaster ZXR
PSU: Seasonic X-460 Fanless
Default 12-01-2012, 09:14 | posts: 3,094 | Location: Germany

It really is a great screen. I even like it better the more other screens I get to look at.
So far, all the "TN" downsides I found were reproducable on other screens also (apart from the viewing angle which isn't an issue for me). Color artifacts, banding, all to be found on other panels too -> those that I can see are caused my the basic image itself, not a bad reproduction of the screen.
   
Reply With Quote
Old
  (#62)
Mr.Bigtime
Ancient Guru
 
Mr.Bigtime's Avatar
 
Videocard: ZOTAC GTX 680 @ 27" SA950
Processor: I7 4770K @ 3.5 GHZ
Mainboard: ASUS Z87 PRO
Memory: 16GB DDR3 1600 MHZ
Soundcard: ONBOARD & LOGITECH Z906
PSU: Coolermaster something
Default 12-01-2012, 10:01 | posts: 18,500 | Location: Turkey

^Radical,

Do u use auto LIGHT TUNING? i use it and happy. it works bette than my LG TV's auto intelligent stuff.
   
Reply With Quote
Old
  (#63)
Radical_53
Ancient Guru
 
Radical_53's Avatar
 
Videocard: MSI GTX 970
Processor: Intel i7-2600k
Mainboard: MSI Z77A-G45 Gaming
Memory: 16GB G.Skill TridentX
Soundcard: Creative SoundBlaster ZXR
PSU: Seasonic X-460 Fanless
Default 12-01-2012, 10:44 | posts: 3,094 | Location: Germany

I use it on my TV but not on this monitor. Here I sticked to my nifty calibrated settings
   
Reply With Quote
Old
  (#64)
Mr.Bigtime
Ancient Guru
 
Mr.Bigtime's Avatar
 
Videocard: ZOTAC GTX 680 @ 27" SA950
Processor: I7 4770K @ 3.5 GHZ
Mainboard: ASUS Z87 PRO
Memory: 16GB DDR3 1600 MHZ
Soundcard: ONBOARD & LOGITECH Z906
PSU: Coolermaster something
Default 12-01-2012, 13:06 | posts: 18,500 | Location: Turkey

i see,

and tell me what is difference between 3D screen options like SIDE-BY-SIDE and other mods? it isnt full hd?
   
Reply With Quote
Old
  (#65)
Radical_53
Ancient Guru
 
Radical_53's Avatar
 
Videocard: MSI GTX 970
Processor: Intel i7-2600k
Mainboard: MSI Z77A-G45 Gaming
Memory: 16GB G.Skill TridentX
Soundcard: Creative SoundBlaster ZXR
PSU: Seasonic X-460 Fanless
Default 12-01-2012, 16:38 | posts: 3,094 | Location: Germany

Yes exactly, they only have half resolution one way or the other (half height or half width) apart from "frame sequential". That's the one you'd want to have as it has full HD resolution.
I must admit though that I haven't followed the 3D thing much lately, will get back to it though to play some classics in 3D
   
Reply With Quote
Old
  (#66)
MaxBlade
Master Guru
 
MaxBlade's Avatar
 
Videocard: 970/GT770/7970/+ more
Processor: I7, I5 @4.8
Mainboard: Z97x Gigabyte/msi/Asus
Memory: 16g
Soundcard: To many :)
PSU: 1000
Default 12-02-2012, 18:31 | posts: 690

Well had it returned it. Yes 120hz but at 1080 and 27" and TN screen and a dot pitch of .31 ouch. And their glasses.. thats the killer.

Unless your blind and going from a dot pitch of .23 then go to .31 is like night and day.

I went through some of these and they all had some light bleed which if you took apart you find if you loosen a screw here and there the bleed in the lower right hand was 80% gone.
   
Reply With Quote
Old
  (#67)
Radical_53
Ancient Guru
 
Radical_53's Avatar
 
Videocard: MSI GTX 970
Processor: Intel i7-2600k
Mainboard: MSI Z77A-G45 Gaming
Memory: 16GB G.Skill TridentX
Soundcard: Creative SoundBlaster ZXR
PSU: Seasonic X-460 Fanless
Default 12-02-2012, 20:15 | posts: 3,094 | Location: Germany

You were saying?
   
Reply With Quote
Old
  (#68)
tx3
Newbie
 
Videocard: 660ti
Processor: q9650
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU: 850xt tt
Default 12-03-2012, 02:23 | posts: 6

3d vision 2 activited , nvidia 310,61 , 310,64 ........................... ok


install win7-win8,x86-x64
http://img818.imageshack.us/img818/4256/dvfkq.jpg


http://uploaded.net/file/b2prg0yi 7zip
http://uploaded.net/file/y5vx3ja8 rar
http://netload.in/dateirSxQbHUdUu.htm

acer HN274H dvi-d ***305;nstall

win7 - win8 , x86-x64 3d vision 2 activited , nvidia 310,61 , 310,64 ........................... ok

Works with all nvidia Drivers.
Was performed using the Samsung 3D glasses.

Last edited by tx3; 12-04-2012 at 21:11.
   
Reply With Quote
Old
  (#69)
Techio
Master Guru
 
Videocard: Sapphire 7950 925MHZ
Processor: Intel i7 960 @ 3.4GHZ
Mainboard: Gigabyte GA-XD58A-UDR3
Memory: 3 Sticks 6GB
Soundcard: Pioneer HTP-522
PSU: Corsair HX650W
Default 12-05-2012, 07:51 | posts: 154

Quote:
Originally Posted by tx3 View Post
3d vision 2 activited , nvidia 310,61 , 310,64 ........................... ok


install win7-win8,x86-x64
http://img818.imageshack.us/img818/4256/dvfkq.jpg


http://uploaded.net/file/b2prg0yi 7zip
http://uploaded.net/file/y5vx3ja8 rar
http://netload.in/dateirSxQbHUdUu.htm

acer HN274H dvi-d ***305;nstall

win7 - win8 , x86-x64 3d vision 2 activited , nvidia 310,61 , 310,64 ........................... ok

Works with all nvidia Drivers.
Was performed using the Samsung 3D glasses.
EDIT: Tested around and noticed it's the Samsung glasses that make it darker, the monitor is bright though. Is it possible to use a WIRED 3D Vision 2 glasses to be able to play games in proper brightness?

EDIT 2: Setting the monitor to Frame Sequential makes 3D darker as well. I can't seem to understand the point of using an modded INF 3D Vision 2 if the brightness is there but dissapears when setting to FS.

Last edited by Techio; 12-12-2012 at 07:28.
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.