Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > Videocards > Videocards - NVIDIA GeForce Drivers Section
Videocards - NVIDIA GeForce Drivers Section In this section you can discuss everything GeForce driver related. GeForce ForceWare and GeForce Exerience drivers are for NVIDIA Quadro and all GeForce based videocards.



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old
  (#101)
dr_rus
Maha Guru
 
dr_rus's Avatar
 
Videocard: GTX 1080 GRP
Processor: i7-6850K
Mainboard: Sabertooth X99
Memory: 64 GB DDR4
Soundcard: SB X-Fi Ti
PSU: CM V1200 Platinum
Default 06-28-2017, 20:40 | posts: 1,700

Lots of Win10 1703 fixes in the new cumulative update, including this one:
Quote:
* Addressed issue with NVIDIA drivers that stop working (Error 0x9f) when the system goes to sleep. This also causes a shutdown of Microsoft Surface Hubs.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#102)
cryohellinc
Master Guru
 
cryohellinc's Avatar
 
Videocard: 1080Ti SeaHawkX@2k+PG348Q
Processor: Intel i7 4770k @4.5ghz
Mainboard: MSI Z87 Mpower
Memory: Corsair DDR3 @1600
Soundcard: Sound Blaster ZxR + Amp
PSU: ANTEC 1200W
Default 06-29-2017, 08:58 | posts: 649 | Location: St. Petersburg

dr_rus
Odd, didn't get that one yet, will have to manually download it seems. Thanks for the heads up!
   
Reply With Quote
Old
  (#103)
Witcher29
Maha Guru
 
Witcher29's Avatar
 
Videocard: MSI 1080 Ti Gaming X SLI
Processor: 5930k + H110i GTX
Mainboard: MSI X99 GODLIKE
Memory: 64 GB LPX @ 2133
Soundcard: SoundBlaster X7
PSU: Corsair AX 1500
Default 06-29-2017, 16:15 | posts: 820 | Location: Netherlands

Wake me up when wolfenstein or metro exodus is released then i instal a new driver, for now i stick for what i have
   
Reply With Quote
Old
  (#104)
dr_rus
Maha Guru
 
dr_rus's Avatar
 
Videocard: GTX 1080 GRP
Processor: i7-6850K
Mainboard: Sabertooth X99
Memory: 64 GB DDR4
Soundcard: SB X-Fi Ti
PSU: CM V1200 Platinum
Default 06-29-2017, 16:49 | posts: 1,700

Quote:
Originally Posted by cryohellinc View Post
dr_rus
Odd, didn't get that one yet, will have to manually download it seems. Thanks for the heads up!
Cumulative updates rolls out in stages, some get them early, some as late as a week after release date. I've got it on my home machine yesterday but there's nothing yet for my office PC for example.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#105)
Cheerpipe
Member Guru
 
Videocard: 2X HD48702 1GB CF
Processor: C2Q9550@3800
Mainboard: Asus Rampage Formula
Memory: 2x2048 G.Skill F2 PC8500
Soundcard: Asus SupremeFX II
PSU: TP700WM2 Modular
Default 06-29-2017, 19:17 | posts: 94 | Location: Chile

Quote:
Originally Posted by khanmein View Post
C'mon, this one exist for quite some period of time already.
This option appears only if u have two or more color profiles.
   
Reply With Quote
Old
  (#106)
Darren Hodgson
Ancient Guru
 
Darren Hodgson's Avatar
 
Videocard: EVGA GTX 1080 Ti SC2
Processor: Intel Core i7-4770K
Mainboard: ASUS Z87 Deluxe v2103
Memory: 16GB Corsair Veng 1600MHz
Soundcard: Creative Sound Blaster Z
PSU: XFX PRO Black Ed. 850W
Default 06-29-2017, 22:38 | posts: 14,904 | Location: England

*EDIT*

Post deleted as it was in the wrong thread! Sorry!

Last edited by Darren Hodgson; 06-29-2017 at 22:52.
   
Reply With Quote
Old
  (#107)
imanub
Newbie
 
imanub's Avatar
 
Videocard: Asus GTX 1080 Ti Strix OC
Processor: i7-6700K
Mainboard: GA-Z170X-Gaming 5 EU
Memory: 2x8GB 2666Mhz G.Skill
Soundcard: Onboard
PSU: Corsair AX860i
Default 07-02-2017, 11:07 | posts: 21

*EDIT*

Wrong Section

Last edited by imanub; 07-03-2017 at 14:24.
   
Reply With Quote
Old
  (#108)
fluidz
Master Guru
 
Videocard: Palit 1080ti [125/275]
Processor: I7 4770K @ 4.2ghz
Mainboard: Gigabyte Z87 G1 Sniper
Memory: 16gb Crsr Veng Pro* 1866
Soundcard: Chord Mojo> Hifiman he500
PSU: Corsair RM 850 Gold
Unhappy 07-05-2017, 22:50 | posts: 182 | Location: Birmingham, England

Seeing a weird bug with this driver, not sure if it is specific to this driver though.

I've just picked up an x34a monitor and I enabled the on screen fps counter, which is built into the monitor. Which works as it should, and displays the fps, regardless of being in a game or on the desktop.

When i open up Nvidia control panel and disable Gsync for any application, and I mean any, then hit apply, the fps box instantly greys out, theres no fps number, just an empty box in the corner. I tried restarting my pc and its still displayed no number.

First I was trying to disable Gsync for Jriver media player, then I tried a game, same thing for both game profiles.

The only way to get the fps number to return to the box, is to re enable gsync for the application which I disabled it for.

Anybody else seeing this?

Update : I found this (blame Win 10 creators)
https://forums.geforce.com/default/t...33296/#5133296

Last edited by fluidz; 07-06-2017 at 07:38.
   
Reply With Quote
Old
  (#109)
dr_rus
Maha Guru
 
dr_rus's Avatar
 
Videocard: GTX 1080 GRP
Processor: i7-6850K
Mainboard: Sabertooth X99
Memory: 64 GB DDR4
Soundcard: SB X-Fi Ti
PSU: CM V1200 Platinum
Default 07-06-2017, 03:06 | posts: 1,700

Monitor can only count fps when Gsync is active because without Gsync any monitor only knows the fps of its refresh rate.
   
Reply With Quote
Old
  (#110)
ViperAnaf
Member Guru
 
Videocard: Gigabyte GTX570 850/2000
Processor: Intel Core i7 2600 3.4Gh
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU: Chieftec‎ Nitro 650
Default 07-14-2017, 15:14 | posts: 92

anyone notice there is no longer option for Single display performance mode?
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 2017, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.