Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > Affiliates > MSI AfterBurner Overclock Application Discussion forum
MSI AfterBurner Overclock Application Discussion forum This forum is intended for MSI customers for questions on the AfterBurner Overclock Utility based off Rivatuner. In this section the users help each other out with answers as well as support staff from MSI.



Reply
 
Thread Tools Display Modes
No GPU "memory usage" setting
Old
  (#1)
EriksR
Newbie
 
Videocard: MSI HD5850 OC
Processor: i5 750
Mainboard: Gigabyte GA-P55-US3L
Memory: 8GB
Soundcard: Realtek ALC888
PSU: OCZ 700W
Default No GPU "memory usage" setting - 06-19-2017, 18:21 | posts: 1

Using MSI Afterburner 4.4.0 Beta 8, in settings -> monitoring I have what seems to be all clocks, temps, CPU, GPU usages %, RAM usage, fan speeds, fps but no VRAM usage option (which I think is supposed to be called memory usage. I think this option was added in AB 2.2.0.

All old threads with the issue I found were either unsolved, OS was too new, or AB too old. Also my i5 750 does not have integrated graphics.

GPU drivers are the last available for my card: 16.2.1 Crimson.

Appreciate any help.

Last edited by EriksR; 06-19-2017 at 18:43.
   
Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.