Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > General > Games, Gaming & Game-demos
Games, Gaming & Game-demos You can talk about the latest games here and more ..



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old
  (#226)
kx11
Maha Guru
 
kx11's Avatar
 
Videocard: Titan Xp
Processor: i7 6900k
Mainboard: ASUS Rampage V 10th ed.
Memory: G.skill Trident Z RGB
Soundcard:
PSU: EVGA 1000 g2
Default 10-17-2016, 08:02 | posts: 2,318 | Location: Qatar

finished the game yesterday , such a blast while playing every mission , the number of weapons this game got is insane and probably 4 of them will be used a lot more than the rest , free roam is also there after finishing the game just in case you want to kick ass and collect even more weapons :p not to mention the weapons shop


photomode is funky , it kinda breaks the IQ a little bit , when i jump to bloom tab i can see it being applied to the screen and not going away after turning off , photomode values could use more numbers to allow wider effects on the screen
   
Reply With Quote
 
Old
  (#227)
Netherwind
Ancient Guru
 
Netherwind's Avatar
 
Videocard: MSI 1080Ti 2038/12006MHz
Processor: Intel i7 6700K 4500MHz
Mainboard: MSI Z170 M5
Memory: Corsair 16GB Ven. 2666MHz
Soundcard: ALC1150 & Creative T20
PSU: EVGA Supernova G2 850W
Default 10-17-2016, 09:27 | posts: 4,836 | Location: Sweden

Is it possible to sell weapons? All I've been able to sell so far is weapon upgrades.
   
Reply With Quote
Old
  (#228)
ShadowDuke
Ancient Guru
 
ShadowDuke's Avatar
 
Videocard: MSI Gaming 970 1450/7600
Processor: AMD FX-6300 (4.0 GHz)
Mainboard: MSI 970A-G43
Memory: 16GB Crucial DDR3 (1600)
Soundcard: Creative Inspire 5300
PSU: Antec HCG-620M
Default 10-17-2016, 11:03 | posts: 2,882 | Location: Germany

no.. and not only weapon upgrades, but all upgrades can be sold!
   
Reply With Quote
Old
  (#229)
Darren Hodgson
Ancient Guru
 
Darren Hodgson's Avatar
 
Videocard: EVGA GTX 1080 Ti SC2
Processor: Intel Core i7-4770K
Mainboard: ASUS Z87 Deluxe v2103
Memory: 16GB Corsair Veng 1600MHz
Soundcard: Creative Sound Blaster Z
PSU: XFX PRO Black Ed. 850W
Default 10-17-2016, 12:53 | posts: 14,883 | Location: England

How many missions does this game have by the way (exclusing the side quests)? Am I near the end or do I still have some way to go; I have reached a point in the game where it is warning me that if I proceed with the mission that I will lose all incomplete side quests?
   
Reply With Quote
 
Old
  (#230)
Netherwind
Ancient Guru
 
Netherwind's Avatar
 
Videocard: MSI 1080Ti 2038/12006MHz
Processor: Intel i7 6700K 4500MHz
Mainboard: MSI Z170 M5
Memory: Corsair 16GB Ven. 2666MHz
Soundcard: ALC1150 & Creative T20
PSU: EVGA Supernova G2 850W
Default 10-17-2016, 16:02 | posts: 4,836 | Location: Sweden

Quote:
Originally Posted by Darren Hodgson View Post
How many missions does this game have by the way (exclusing the side quests)? Am I near the end or do I still have some way to go; I have reached a point in the game where it is warning me that if I proceed with the mission that I will lose all incomplete side quests?
Check your completion counter, I guess it should tell you how close you are to the end. Mine is pretty high (dont remember, im at work) and I've only done like 5 missions.
   
Reply With Quote
Old
  (#231)
WhiskeyOmega
Member Guru
 
WhiskeyOmega's Avatar
 
Videocard: 2x 970 G1 Gaming SLI
Processor: Intel Core i7 4930K 5Ghz
Mainboard: Asus RIVE BE
Memory: 32GB G.Skill 2400Mhz
Soundcard: Asus Xonar STX + HD650s
PSU: Corsair AX1200i
Default 10-17-2016, 17:20 | posts: 146 | Location: Jersey, Channel Islands

Quick note to people with SLI problems. There is no SLI profile in 373.06 despite it being the game ready driver. So if you are having trouble you might as well just disable SLI to get it to boot.
   
Reply With Quote
Old
  (#232)
kx11
Maha Guru
 
kx11's Avatar
 
Videocard: Titan Xp
Processor: i7 6900k
Mainboard: ASUS Rampage V 10th ed.
Memory: G.skill Trident Z RGB
Soundcard:
PSU: EVGA 1000 g2
Default 10-17-2016, 18:21 | posts: 2,318 | Location: Qatar

Quote:
KriS [developer] 4 hours ago
It looks like anti-aliasing and tiled mode is horribly broken, when you have temporal AA enabled. Fix will be coming in next path.

now i know why there's aliasing in photomode
   
Reply With Quote
Old
  (#233)
Darren Hodgson
Ancient Guru
 
Darren Hodgson's Avatar
 
Videocard: EVGA GTX 1080 Ti SC2
Processor: Intel Core i7-4770K
Mainboard: ASUS Z87 Deluxe v2103
Memory: 16GB Corsair Veng 1600MHz
Soundcard: Creative Sound Blaster Z
PSU: XFX PRO Black Ed. 850W
Default 10-17-2016, 19:15 | posts: 14,883 | Location: England

Quote:
Originally Posted by Netherwind View Post
Check your completion counter, I guess it should tell you how close you are to the end. Mine is pretty high (dont remember, im at work) and I've only done like 5 missions.
I never even thought of that... duh!

Game completion is just 28% so I'm only just over quarter of the way through! Awesome! Love this game so much.
   
Reply With Quote
Old
  (#234)
Witcher29
Maha Guru
 
Witcher29's Avatar
 
Videocard: MSI 1080 Ti Gaming X SLI
Processor: 5930k + H110i GTX
Mainboard: MSI X99 GODLIKE
Memory: 64 GB LPX @ 2133
Soundcard: SoundBlaster X7
PSU: Corsair AX 1500
Default 10-18-2016, 08:13 | posts: 808 | Location: Netherlands

Quote:
Originally Posted by WhiskeyOmega View Post
Quick note to people with SLI problems. There is no SLI profile in 373.06 despite it being the game ready driver. So if you are having trouble you might as well just disable SLI to get it to boot.
It has, both gpu,s are using 99% of useage for me
   
Reply With Quote
Old
  (#235)
Netherwind
Ancient Guru
 
Netherwind's Avatar
 
Videocard: MSI 1080Ti 2038/12006MHz
Processor: Intel i7 6700K 4500MHz
Mainboard: MSI Z170 M5
Memory: Corsair 16GB Ven. 2666MHz
Soundcard: ALC1150 & Creative T20
PSU: EVGA Supernova G2 850W
Default 10-18-2016, 10:32 | posts: 4,836 | Location: Sweden

Quote:
Originally Posted by Darren Hodgson View Post
I never even thought of that... duh!

Game completion is just 28% so I'm only just over quarter of the way through! Awesome! Love this game so much.
Hehe, it's not super clear
I suppose it shows how many of the total missions you've completed. Would be weird if it was only the story missions.
   
Reply With Quote
Old
  (#236)
moab600
Ancient Guru
 
moab600's Avatar
 
Videocard: 980TI Gaming
Processor: Core I7 4790K 4.6GHZ
Mainboard: Asus Z97 PRO 2501
Memory: 16GB DDRIII 1866MHZ
Soundcard: Asus Xonar STX II Z906
PSU: SeaSonic M12II 650W 85+Br
Default 10-18-2016, 12:31 | posts: 5,920 | Location: Israel

Gonna finish it soon, but this game is freaking awesome, it's heavily inspired from borderlands which is a great thing.

If anyone up for co op, put ur name here.
   
Reply With Quote
Old
  (#237)
MrH
Ancient Guru
 
MrH's Avatar
 
Videocard: MSI GTX 970 4G
Processor: i5 3570K @ 4.3GHz
Mainboard: Asus P8Z77-V PRO
Memory: 8GB DDR3 @ 1600MHz
Soundcard: X-Fi Xtreme Gamer
PSU: Corsair TX 750 v2
Default 10-19-2016, 02:59 | posts: 2,768 | Location: UK

Finished it, 8/10. Ton of fun. Main complaints are spotty performance and difficulty, it was very easy on normal so I'd highly suggest playing it on at least hard.
   
Reply With Quote
Old
  (#238)
Damien_Azreal
Ancient Guru
 
Damien_Azreal's Avatar
 
Videocard: EVGA GTX 970 ACX2.0 4GB
Processor: Intel i7 4790K 4.0GHZ
Mainboard: Gigabyte GA-G1.SNIPER Z97
Memory: 16GB Corsair DDR3 2400
Soundcard: Creative Sound Core3D
PSU: Thermaltake Evo-Blu 650w
Default 10-19-2016, 04:49 | posts: 8,157 | Location: Kansas, USA

I'm 12 hours in... and according to the game, 61% finished.
So... I'm happy with it's length so far.

Also, I'm loving it. FWH continue to be one of my favorite new studios.
   
Reply With Quote
Old
  (#239)
moab600
Ancient Guru
 
moab600's Avatar
 
Videocard: 980TI Gaming
Processor: Core I7 4790K 4.6GHZ
Mainboard: Asus Z97 PRO 2501
Memory: 16GB DDRIII 1866MHZ
Soundcard: Asus Xonar STX II Z906
PSU: SeaSonic M12II 650W 85+Br
Default 10-19-2016, 08:12 | posts: 5,920 | Location: Israel

Quote:
Originally Posted by MrH View Post
Finished it, 8/10. Ton of fun. Main complaints are spotty performance and difficulty, it was very easy on normal so I'd highly suggest playing it on at least hard.
yep normal was too easy, play it on hard with other people, the difficulty will increase, just like Borderlands.
   
Reply With Quote
Old
  (#240)
Undying
Ancient Guru
 
Undying's Avatar
 
Videocard: R9 280X Vapor-X
Processor: Intel i5 @ 4.8Ghz-1.38v
Mainboard: Gigabyte Z68XP-UD3P
Memory: HyperX 16GB @ 2133Mhz
Soundcard: Realtek onboard
PSU: Tt ToughpowerXT 775W
Default 10-19-2016, 11:06 | posts: 9,667 | Location: Serbia, NS

Finished it in little over 10h. I slashed through everything with a melee weapon without firing a single bullet in entire playthrough, so its possible.

Great game overall. So much fun!
   
Reply With Quote
Old
  (#241)
moab600
Ancient Guru
 
moab600's Avatar
 
Videocard: 980TI Gaming
Processor: Core I7 4790K 4.6GHZ
Mainboard: Asus Z97 PRO 2501
Memory: 16GB DDRIII 1866MHZ
Soundcard: Asus Xonar STX II Z906
PSU: SeaSonic M12II 650W 85+Br
Default 10-19-2016, 11:07 | posts: 5,920 | Location: Israel

i prefer weapons over melee, but the ripper claws and swords are too fking amazing
   
Reply With Quote
Old
  (#242)
ramthegamer
Maha Guru
 
ramthegamer's Avatar
 
Videocard: Gigabyte GTX 970 G1 4GB
Processor: Intel i7 6700k @ 4.0 GHZ
Mainboard: Asus Z170-K
Memory: 16Gb Ballistix DDR4
Soundcard: Realtek High Definition
PSU: Corsair CS 550w
Default 10-19-2016, 11:44 | posts: 2,612 | Location: Dubai

loving the game, gives me nostalgia feeling of playing the older 90s shooters, with all the looting and stuff, soundtrack is superb aswell, such great music..
   
Reply With Quote
Old
  (#243)
ShadowDuke
Ancient Guru
 
ShadowDuke's Avatar
 
Videocard: MSI Gaming 970 1450/7600
Processor: AMD FX-6300 (4.0 GHz)
Mainboard: MSI 970A-G43
Memory: 16GB Crucial DDR3 (1600)
Soundcard: Creative Inspire 5300
PSU: Antec HCG-620M
Default 10-19-2016, 13:49 | posts: 2,882 | Location: Germany

I hope with patcfh #3 they fix the stupid slide show in coop with certain enemies! Or is there a way, NOW!? Its unplayabl with 8fps
   
Reply With Quote
Old
  (#244)
Damien_Azreal
Ancient Guru
 
Damien_Azreal's Avatar
 
Videocard: EVGA GTX 970 ACX2.0 4GB
Processor: Intel i7 4790K 4.0GHZ
Mainboard: Gigabyte GA-G1.SNIPER Z97
Memory: 16GB Corsair DDR3 2400
Soundcard: Creative Sound Core3D
PSU: Thermaltake Evo-Blu 650w
Default 10-19-2016, 14:12 | posts: 8,157 | Location: Kansas, USA

Only issue I keep having is the default key for Vanish... is V.
Yet I remap it to W, but every time I start the game it keeps resetting itself to V.
   
Reply With Quote
Old
  (#245)
ShadowDuke
Ancient Guru
 
ShadowDuke's Avatar
 
Videocard: MSI Gaming 970 1450/7600
Processor: AMD FX-6300 (4.0 GHz)
Mainboard: MSI 970A-G43
Memory: 16GB Crucial DDR3 (1600)
Soundcard: Creative Inspire 5300
PSU: Antec HCG-620M
Default 10-19-2016, 14:27 | posts: 2,882 | Location: Germany

Do you even play coop?? Issues coming with coop not with SP! ANd im pretty sure you cant remap (to) wasd.
   
Reply With Quote
Old
  (#246)
Damien_Azreal
Ancient Guru
 
Damien_Azreal's Avatar
 
Videocard: EVGA GTX 970 ACX2.0 4GB
Processor: Intel i7 4790K 4.0GHZ
Mainboard: Gigabyte GA-G1.SNIPER Z97
Memory: 16GB Corsair DDR3 2400
Soundcard: Creative Sound Core3D
PSU: Thermaltake Evo-Blu 650w
Default 10-19-2016, 14:37 | posts: 8,157 | Location: Kansas, USA

No. I don't play coop.
And, I've been able to remap every other control without any issues. And it keeps W as the secondary binding for Vanish, it just resets V to the primary each time I launch the game.

And I'm aware that people are having issues in coop, but since I don't play in coop... I didn't say anything about it. As... I have nothing to contribute.
   
Reply With Quote
Old
  (#247)
JonasBeckman
Ancient Guru
 
JonasBeckman's Avatar
 
Videocard: Sapphire R9 Fury OC
Processor: i7-3930K @ 4.1Ghz
Mainboard: Asus Rampage IV Extreme
Memory: Corsair Vengeance 16GB
Soundcard: Asus ROG Phoebus
PSU: Corsair AX 1200W
Default 10-21-2016, 18:11 | posts: 13,082 | Location: Sweden

1.1.3.0 might see a release later today.
http://steamcommunity.com/app/324800...56722968243471

Quote:
Hi guys!

We're working really hard to deliver patch ASAP but it's not going to happen today, sorry! New ETA is tomorrow (Friday). We're adding some new features like insane difficulty tiers, rebalance of some skills and drop system, better crafting and a lot of bug fixes, so it needs to be tested properly. Hope you understand!

Big thanks for you support!
Been in testing for a few days but if that's gone well it'll hopefully be available shortly.
   
Reply With Quote
Old
  (#248)
JonasBeckman
Ancient Guru
 
JonasBeckman's Avatar
 
Videocard: Sapphire R9 Fury OC
Processor: i7-3930K @ 4.1Ghz
Mainboard: Asus Rampage IV Extreme
Memory: Corsair Vengeance 16GB
Soundcard: Asus ROG Phoebus
PSU: Corsair AX 1200W
Default 10-21-2016, 22:42 | posts: 13,082 | Location: Sweden

http://steamcommunity.com/app/324800...6722971757395/

Quote:
Patch 1.1.3.0
Balance and gameplay changes:
- "Serene Mind" skill nerfed
- "Auto-Reload" skill nerfed
- "Like the Wind skill" nerfed, 5th stage added
- "Second Chance" skill 4th stage added
- "Arm of Orochi" weapon significantly nerfed
- More auras on single enemy for Hard and Insane difficulties
- More enemies attacking at the same time for Hard and Insane difficulties
- Enemies speed increased for Insane difficulty
- Added 3 new ultra-difficult tiers for Insane difficulty with much better loot to find
- Upgrade drops quality now better reflects game difficulty - on higher difficulties better drops start occuring right from the beginning of the playthrough
- Added cap for gaining experience speed for every difficulty: after reaching certain character level player gets experience much slower, appropriate information added to difficulty description
- Fixed bug when player could get quest reward Skill Points more than once per quest per character. If character earned more than maximum number of Skill Points (level + all quests reward) - Skill Points will be capped
- Due to skills rebalance player will have all skill reset after map loaded - inventory will be automatically opened and message box will be shown
- Crafting result upgrade quality depends on source upgrades quality now, crafting price depends on expected result quality
- Final boss drop ("Ryuken" weapon) now available as final quest reward
- More special enemies, more respawns and better loot on Free Roam missions
- Elite and Superior enemy "Hellhound" won't fetch grenades now

General fixes:
- Fixed bug when player could pickup "King Skelletor" weapon before designed mission
- Gauss rifle shot tuned down and smoothed, added alternative reload animation
- Fixed bug when dual melee secondary weapon didn't inherit primary weapon stats (elemental, damage etc)
- Fixed weapon being removed from inventory when spawned as turret on map change
- Fixed "Destroyer of Realms" weapon turret throw animation
- "Damage resist" player stat now works properly
- Fixed "Second Chance" skill bug when player couldn't die even if none enemy was killed
- Fixed bug when player frezees or looses weapon when damaged or killed during teleporting
- Enemies with "Swift" aura now return to correct speed after unfreezing
- Fixed "Belly" enemy animation when reacting to Grip of Darkness
- Fixed entering T-pose for enemies with uzi.
- Some cutscene fixes
- Some walkmesh fixes
- Some missions fixes

UI changes and fixes:
- Fixed crash when replacing gems in weapons
- Fixed bug when player couldn't replace gem when all slots were occupied
- Hint area on loading screen now resizes correctly
- Added option to sell all junks with mouse, added confirmation dialog
- Corrected various translation and textual errors, added missing strings
- Fixed enemy "Tumor" mesh in Wanglopedia.

Multiplayer fixes:
- Performance issue for co-op partners fixed
- Fixed bug when "Bunny Lord" didn't drop loot for clients
- Co-op network bandwidth usage optimizations
- Fixed bug when using "Emperor's Touch" weapon produced excessive lags
- Fixed issue when client was not able to open Inventory or change weapons when using teleport during (or directly before) cutscene

Engine fixes:
- Fixed bug when game freezes on loading on 2-core CPUs
- AlienFX is now by default disabled due to crashes on some configs (add -alienfx to properties->general->set launch options in order to enable it)
- Added -nochroma switch (add -nochroma to properties->general->set launch options in order to disable Razer Chroma)
- Fixed shadow and geometry flickering
- Fixed recovering from GPU driver crash
- Non persistent console commands (e.g. r_weapon_fov) can now be loaded from autoexec.cfg
- Fixed crash when mfplat.dll is not present in system
- Optimized weapon switching CPU performance
- Fixed "DX11 Device not found" error on some notebooks
- HDR Display options are now only available when Full-Screen mode is selected (as only in this mode HDR Display works)
- Reduced audio stuttering (VO and music)
- Optimized shadow rendering performance
- On first game start dedicated GPU will be enabled instead of an integrated one

Photomode fixes:
- Increased exposure slider range
- Fixed slowmo after exiting photomode bug
- Fixed screenshot rendering (tile mode and anti-aliasing)
- Fixed FOV when entering photomode with weapon zoom enabled
- Fixed tiled screenshot mode artifacts (screenshot resolution multiplier > 1 screenshots)
   
Reply With Quote
Old
  (#249)
MrH
Ancient Guru
 
MrH's Avatar
 
Videocard: MSI GTX 970 4G
Processor: i5 3570K @ 4.3GHz
Mainboard: Asus P8Z77-V PRO
Memory: 8GB DDR3 @ 1600MHz
Soundcard: X-Fi Xtreme Gamer
PSU: Corsair TX 750 v2
Default 10-22-2016, 00:09 | posts: 2,768 | Location: UK

Few performance tweaks there, if anyone notices an improvement please let me know. For me the game ran at 60fps most of the time, but it would chug down as low as 40fps for no reason during some fights.
   
Reply With Quote
Old
  (#250)
Darren Hodgson
Ancient Guru
 
Darren Hodgson's Avatar
 
Videocard: EVGA GTX 1080 Ti SC2
Processor: Intel Core i7-4770K
Mainboard: ASUS Z87 Deluxe v2103
Memory: 16GB Corsair Veng 1600MHz
Soundcard: Creative Sound Blaster Z
PSU: XFX PRO Black Ed. 850W
Default 10-22-2016, 00:25 | posts: 14,883 | Location: England

Can't believe I'm asking this but I'm 36% (38%?) of the way into this game and I'm stuck on the Dragon Mountain level where I have to go speak with someone. I'm in a cave, there's a closed gate behind me, a bridge across a stream running to a waterfall (dead end) which leads to another closed gate where 85m away is my objective. To the right is a path that leads to a hole to the surface with a ladder that is annoyingly just out of reach (I can actually jump into it but Wang doesn't grab it). The mini-map shows the route to the ladder. Since the gates do not open and I cannot see a lever I assume I am supposed to go up the ladder.

This area is very small (with just one secret behind some cobwebs) so I'm not sure what it is I am supposed to do. Have I stumbled across a bug?
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.