Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > Videocards > Benchmark Mayhem
Benchmark Mayhem This section is for you benchmark freaks. Wanna show off your 3D Mark scores with your brand new GTX 980 SLI or Radeon R9 290X Crossfire in that Intel Core i7 rig? Then this is your section!



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old
  (#26)
Loobyluggs
Maha Guru
 
Loobyluggs's Avatar
 
Videocard: EVGA 1070 FTW
Processor: Intel 3770k
Mainboard: Asus P8z77-v pro
Memory: DDR3 16GB Corsair
Soundcard: Creative Labs Recon 3D
PSU: Corsair
Default 10-01-2013, 11:16 | posts: 2,245 | Location: UK



CORES=4
LOGICALCORES=2
MHZ=3500.000000
PROCESSOR= Intel Core i7-3770K CPU
OPENGLVENDOR=NVIDIA Corporation
OPENGLCARD=GeForce GTX 670/PCIe/SSE2
OPENGLVERSION=3.2.0
DRIVERVERSION=320.18
CBTYPE=64 Bit
OSVERSION=Windows 8, 64 Bit, Professional Edition (build 9200)
CBCPU1=167.603149
CBCPUX=839.824477
CBOPENGL=105.021994
CBOPENGLQUALITY=99.616068
C4DINFO=
C4DVERSION=15.037
C4DBUILDID=RC83328demo

I'm a little confused as to why it states my CPU clock is 3.5 though, it's clearly running at 4.6 on liquid:

   
Reply With Quote
 
Old
  (#27)
boerenlater
Master Guru
 
boerenlater's Avatar
 
Videocard: MSI 260X OC 2GB
Processor: FX4300
Mainboard: Asrock 960GC-GS FX
Memory: 8GB 1600 Crucial
Soundcard: X-fi Xtreme Gamer
PSU: Corsair 750TX
Default 10-01-2013, 12:07 | posts: 405 | Location: Netherlands


I didn't expect this
   
Reply With Quote
Old
  (#28)
xXjakXx
Newbie
 
xXjakXx's Avatar
 
Videocard: ASUS GTX 560 Ti DCU II
Processor: Intel Core i5-2500K
Mainboard: Asus P8Z68-V Pro/Gen3
Memory: GSkill F3-12800CL7Q-8GBXM
Soundcard:
PSU: Corsair GS600
Default 10-01-2013, 13:08 | posts: 1 | Location: Italy

This is my, CPU is OC at 4.5 GHz.

   
Reply With Quote
Old
  (#29)
lucidus
Ancient Guru
 
lucidus's Avatar
 
Videocard: MSI Gaming X GTX 1070
Processor: i7 6700K 4.5Ghz 1.28v
Mainboard: Asus Maximus 8 Hero
Memory: Vengeance 32GB 3000Mhz
Soundcard: Onboard + H/K Soundsticks
PSU: 850W EVGA Supernova
Default 10-01-2013, 15:28 | posts: 9,999

Quote:
Originally Posted by boerenlater View Post

I didn't expect this
Maybe they don't want it to be used for workstation grade graphics cards?

Edit: Does the G92 support Open GL 4? :-S I can only find OGL 3.x support.

Last edited by lucidus; 10-01-2013 at 15:30.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#30)
boerenlater
Master Guru
 
boerenlater's Avatar
 
Videocard: MSI 260X OC 2GB
Processor: FX4300
Mainboard: Asrock 960GC-GS FX
Memory: 8GB 1600 Crucial
Soundcard: X-fi Xtreme Gamer
PSU: Corsair 750TX
Default 10-01-2013, 16:31 | posts: 405 | Location: Netherlands

Quote:
Originally Posted by lucidus View Post
Maybe they don't want it to be used for workstation grade graphics cards?

Edit: Does the G92 support Open GL 4? :-S I can only find OGL 3.x support.
No only 3.3
   
Reply With Quote
Old
  (#31)
eddward
Newbie
 
Videocard: MSI GTX 1080 GAMING X 8G
Processor: Core i7 6700K @ 4.6Ghz
Mainboard: MSI Z170A GAMING M7
Memory: 2X8GB DDR4 3200 CL15
Soundcard: ALC1150
PSU: Super Flower 650W GOLD
Default 10-01-2013, 16:58 | posts: 16 | Location: Slovakia

Core i5 4670K @ 4,5Ghz, 2x4GB 1866Mhz CL9
Kingston 2x4GB 1866Mhz CL9
Nvidia GTX670 OC, GF 331.40 BETA

CPU: 679 cb
OpenGL: 148,71fps

   
Reply With Quote
Old
  (#32)
ultraex2003
Member Guru
 
ultraex2003's Avatar
 
Videocard: Amd 2x290 Cfx
Processor: i7 5820k @ 4.0
Mainboard: Gigabyte x99-sli
Memory: G-skill ripjaws v @ 3200
Soundcard: stock
PSU: Coolemaster v 1000
Default 10-01-2013, 17:25 | posts: 74 | Location: greece

fx 8320 @ 4850+

wrong screen says 4.940

   
Reply With Quote
Old
  (#33)
BLEH!
Ancient Guru
 
BLEH!'s Avatar
 
Videocard: Sapphire Fury
Processor: 980X @ 4.00 GHz
Mainboard: ASUS P6T7 WS-SC
Memory: 12 GB Corsair @ 2133 MHz
Soundcard: Saffire Pro40/KRK Rokit 5
PSU: Enermax Revo 1500W
Default 10-01-2013, 18:09 | posts: 5,629 | Location: THE NORTH!!!

HT Off (4.13 GHz):
OpenGL: 112.28 FPS
Ref. Match 98.0%
CPU: 710 cb
CPU (single core): 123 cb
MP Ratio: 5.76 x

HT On (4 GHz):
OpenGL: 106.71 FPS
Ref. Match 98.0%
CPU: 903 cb
CPU (single core): 117 cb
MP Ratio: 7.71 x

Installing new AMD Beta drivers now, see what they do to the OpenGL test.

New beta drivers:
OpenGL: 105.14 FPS
Ref Match 98.0%

Last edited by BLEH!; 10-01-2013 at 18:20.
   
Reply With Quote
Old
  (#34)
Loster
Master Guru
 
Loster's Avatar
 
Videocard: 2xGTX680M 4GB
Processor: Intel Sandy i7 3820QM
Mainboard: CLEVO P370EM
Memory: 16GB DDR3
Soundcard: Sound Blaster Omni 5.1
PSU: Laptop 300W PSU
Default 10-01-2013, 21:28 | posts: 157

   
Reply With Quote
Old
  (#35)
Arctucas
Maha Guru
 
Arctucas's Avatar
 
Videocard: eVGA GTX970SSC
Processor: i7 6700K @ 4.875
Mainboard:
Memory: G.Skill F4-3600C16D-GTZ
Soundcard: Onboard Realtek/ Z-5500
PSU: Corsair AX1200
Default 10-01-2013, 22:48 | posts: 2,027


Last edited by Arctucas; 10-01-2013 at 23:00.
   
Reply With Quote
Old
  (#36)
Koniakki
Maha Guru
 
Koniakki's Avatar
 
Videocard: ZOTAC GTX 1080Ti FE
Processor: Intel i7 6700k@4.7G's
Mainboard: ASUS ROG Maximus 8 Hero
Memory: GSkill TRDZ 3733CL15 32GB
Soundcard: MB ALC1150 SPDIF-OUT
PSU: CORSAIR RMx 750W GOLD
Default 10-02-2013, 00:19 | posts: 2,166 | Location: Inside My Thoughts..

Hmm. Guys I don't if this is normal but @4.6Ghz I got 834points and @4.8Ghz I got 871? Is that point scaling normal?

Can someone with a 3770k can make a 4.8Ghz run and post the score please?

Last edited by Koniakki; 10-02-2013 at 00:22.
   
Reply With Quote
Old
  (#37)
Athlonite
Maha Guru
 
Athlonite's Avatar
 
Videocard: Nitro+RX580 8GB OC
Processor: AMD FX8320 / 4200MHz
Mainboard: ASUS Crosshair V Formula
Memory: Mushkin DDR3-2400MHz
Soundcard: SB XFi Audio PCIe
PSU: SilverStone ST75F-P 750W
Default 10-02-2013, 04:56 | posts: 1,118 | Location: Hawkes Bay

****ty AMD drivers CAT10.13b2 same crappy 84.6% reference gets an error and runs the fps test but wont display the fps score


ii
   
Reply With Quote
Old
  (#38)
studog
Newbie
 
Videocard: nvidia
Processor: amd
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU: 200kw
Default 10-02-2013, 08:08 | posts: 7

My results

   
Reply With Quote
Old
  (#39)
studog
Newbie
 
Videocard: nvidia
Processor: amd
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU: 200kw
Default 10-02-2013, 08:14 | posts: 7

Quote:
Originally Posted by Koniakki View Post
Hmm. Guys I don't if this is normal but @4.6Ghz I got 834points and @4.8Ghz I got 871? Is that point scaling normal?

Can someone with a 3770k can make a 4.8Ghz run and post the score please?
Run CPUz at the same time, check you core speed is at the correct speed during the whole time the test is running. Make sure your speed isnt dropping down at all.

Also confirm in the bios that all ur cores are at the same multi as ur max clock and you have no heat issues as well. As if you are getting high temps. You PC will clock down automatically, regardless of bios settings
   
Reply With Quote
Old
  (#40)
ricardonuno1980
Banned
 
Videocard: GTX 780Ti Classified :D
Processor: i5-2500K@4.5 CM212EVO
Mainboard: ASUS P8P67 REV 3.0
Memory: HyperX 2x4GB DDR3-1600
Soundcard: onboard
PSU: NOX 1000W
Default 10-02-2013, 12:08 | posts: 4,409 | Location: Carvalhos (Gaia)

Quote:
Originally Posted by studog View Post
HD 5800 series - HD 5870 or 5850 or 5830???

EDIT: What's your CPU name???
   
Reply With Quote
Old
  (#41)
studog
Newbie
 
Videocard: nvidia
Processor: amd
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU: 200kw
Default 10-02-2013, 13:16 | posts: 7

Quote:
Originally Posted by ricardonuno1980 View Post
HD 5800 series - HD 5870 or 5850 or 5830???

EDIT: What's your CPU name???
Its a HD5870 and 2x E5-2690s, this is actually my mates PC.

I have a HD 7970 with 2x E5-2667 and I get 1630 but GPU is completely stuffed. I get 84FPS on GPU. But on versions 11.5 I get over 100fps on GPU,
   
Reply With Quote
Old
  (#42)
joe87
Member Guru
 
Videocard: GTX 660 2GB
Processor: i5 3470 @4.2Ghz l CM X6
Mainboard: Asus P8Z77-V LX2
Memory: Vengeance 2x4GB DDR3-1866
Soundcard:
PSU: Corsair GS600
Default 10-02-2013, 13:51 | posts: 64

GPU @Stock
   
Reply With Quote
Old
  (#43)
k3vst3r
Ancient Guru
 
k3vst3r's Avatar
 
Videocard: Tri-fire 290x Qnix 120Hz
Processor: i7 4770k 4.6
Mainboard: Asus Maximus Hero VI
Memory: 4x4GB 2400
Soundcard: SB X-FI Titanium
PSU: Corsair AX1200i
Default 10-02-2013, 14:17 | posts: 3,308 | Location: Sheffield UK

single 7950 @ stock 1000 core

   
Reply With Quote
Old
  (#44)
studog
Newbie
 
Videocard: nvidia
Processor: amd
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU: 200kw
Default 10-02-2013, 14:19 | posts: 7

Whats wrong with the GPU test in the new release? Seems completely stuff.

How are gtx560TI's with a CPU score of 600 beating HD7970s with CPU scores of plus 1000?
   
Reply With Quote
Old
  (#45)
studog
Newbie
 
Videocard: nvidia
Processor: amd
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU: 200kw
Default 10-02-2013, 14:21 | posts: 7

Quote:
Originally Posted by k3vst3r View Post
single 7950 @ stock 1000 core
Is there something I'm missing with the GPU test? Why do I get 80FPS on HD7970?
   
Reply With Quote
Old
  (#46)
k3vst3r
Ancient Guru
 
k3vst3r's Avatar
 
Videocard: Tri-fire 290x Qnix 120Hz
Processor: i7 4770k 4.6
Mainboard: Asus Maximus Hero VI
Memory: 4x4GB 2400
Soundcard: SB X-FI Titanium
PSU: Corsair AX1200i
Default 10-02-2013, 14:28 | posts: 3,308 | Location: Sheffield UK

Quote:
Originally Posted by studog View Post
Is there something I'm missing with the GPU test? Why do I get 80FPS on HD7970?
what cpu?

single 7950 @ 1150/1500

4770k @ 4.6

   
Reply With Quote
Old
  (#47)
studog
Newbie
 
Videocard: nvidia
Processor: amd
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU: 200kw
Default 10-02-2013, 14:37 | posts: 7

Quote:
Originally Posted by k3vst3r View Post
what cpu?

single 7950 @ 1150/1500

4770k @ 4.6
2x E5 xeons and my CPU score is 1630,

Looks like in this version they have really limited the VGA test to very few cores.

My mate gets 2200 on CPU score and he has a HD5870 and gets 99FPS
   
Reply With Quote
Old
  (#48)
k3vst3r
Ancient Guru
 
k3vst3r's Avatar
 
Videocard: Tri-fire 290x Qnix 120Hz
Processor: i7 4770k 4.6
Mainboard: Asus Maximus Hero VI
Memory: 4x4GB 2400
Soundcard: SB X-FI Titanium
PSU: Corsair AX1200i
Default 10-02-2013, 14:49 | posts: 3,308 | Location: Sheffield UK

Quote:
Originally Posted by studog View Post
2x E5 xeons and my CPU score is 1630,

Looks like in this version they have really limited the VGA test to very few cores.

My mate gets 2200 on CPU score and he has a HD5870 and gets 99FPS
could be my 4600 helping have lucid MVP enabled too ^
   
Reply With Quote
Old
  (#49)
Pill Monster
Banned
 
Videocard: 7950 Vapor-X 1100/1500
Processor: AMD FX-8320 @4.7
Mainboard: ASUS Sabertooth 990FX R2
Memory: 8GB HyperX Beast 2400
Soundcard: X-Fi Fatal1ty, Wharfedale
PSU: AcBel M8 750 Bronze
Default 10-02-2013, 16:16 | posts: 25,234 | Location: NZ



OpenGL test is screwed up somehow. Only loads my GPU to 60% and results in the exact same fps no matter how many times I run it.

Last edited by Pill Monster; 10-02-2013 at 16:25.
   
Reply With Quote
Old
  (#50)
ricardonuno1980
Banned
 
Videocard: GTX 780Ti Classified :D
Processor: i5-2500K@4.5 CM212EVO
Mainboard: ASUS P8P67 REV 3.0
Memory: HyperX 2x4GB DDR3-1600
Soundcard: onboard
PSU: NOX 1000W
Default 10-02-2013, 17:39 | posts: 4,409 | Location: Carvalhos (Gaia)

Quote:
Originally Posted by studog View Post
Is there something I'm missing with the GPU test? Why do I get 80FPS on HD7970?
CPU Haswell (Core i3-/i5-/i7-4xxx) optimization has exclusive for OpenGL test in Cinebench.
Get Haswell desktop (better deal) or workstation and update best driver OpenGL 4.4 and will improve much performance.
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 2017, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.