Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > Videocards > Benchmark Mayhem
Benchmark Mayhem This section is for you benchmark freaks. Wanna show off your 3D Mark scores with your brand new GTX 980 SLI or Radeon R9 290X Crossfire in that Intel Core i7 rig? Then this is your section!



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old
  (#51)
Enmity
Maha Guru
 
Videocard: EVGA 1080ti FE SLI
Processor: Intel i7 6800K@4.3Ghz
Mainboard: EVGA X99 Micro2
Memory: 32GB G-skill DDR4 2400Mhz
Soundcard: Sony MDR-XB950
PSU: EVGA Supernova 1000w G2
Default 02-15-2013, 05:44 | posts: 1,293 | Location: New Zealand

heres my first run, cpu@4.5Ghz, gpus at stock.

   
Reply With Quote
 
Old
  (#52)
AdamK47
Banned
 
Videocard: Verite V1000 & Voodoo 4MB
Processor: Pentium 166C
Mainboard: Intel 430HX
Memory: 24MB EDO SIMM
Soundcard: AWE64
PSU: Enermax 200W
Default 02-15-2013, 05:51 | posts: 207 | Location: Earth

Quote:
Originally Posted by Agent-A01 View Post
Adam resize those pics to 1280x1024 max
Done
   
Reply With Quote
Old
  (#53)
beta-sama
Member Guru
 
Videocard: GTX 1070 AMP! Ext Edition
Processor: i7-6800K @ 4.60Ghz 1.45v
Mainboard: ROG Rampage V Edition 10
Memory: Corsair 4x8GB @ 3200Mhz
Soundcard: Creative SoundBlaster X7
PSU: EVGA SuperNOVA 1000W G3
Default 02-15-2013, 06:28 | posts: 91 | Location: Belgium, Brussels-European District


Last edited by beta-sama; 02-15-2013 at 06:37.
   
Reply With Quote
Old
  (#54)
blackened-1
Newbie
 
blackened-1's Avatar
 
Videocard: X2 Nvidia GTX 970s In SLI
Processor: I7-4790K @ 4.0 GHz
Mainboard: Gigabyte Z97X Gaming GT
Memory: 16gb G.Skill Ares 1600
Soundcard:
PSU: Corsair HX 750 PSU
Default 02-15-2013, 06:57 | posts: 19 | Location: Texas

Running benchmark with the settings & hardware you see on the left. I have Intel Speed Step enabled, but have an OC of 4.0 ghz.

Extreme


Extreme HD
   
Reply With Quote
 
Old
  (#55)
Agent-A01
Ancient Guru
 
Agent-A01's Avatar
 
Videocard: 1080Ti H20
Processor: i7 5930K 4.7GHz H20
Mainboard: ASUS X99-AU31
Memory: G.Skill 32GB 3200C12
Soundcard: ASUS Phoebus
PSU: EVGA P2-1200W
Default 02-15-2013, 07:15 | posts: 9,418 | Location: USA

Quote:
Originally Posted by AdamK47 View Post
Done
Uhm nope, your last post on the 2nd page.
   
Reply With Quote
Old
  (#56)
Darren Hodgson
Ancient Guru
 
Darren Hodgson's Avatar
 
Videocard: EVGA GTX 1080 Ti SC2
Processor: Intel Core i7-4770K
Mainboard: ASUS Z87 Deluxe v2103
Memory: 16GB Corsair Veng 1600MHz
Soundcard: Creative Sound Blaster Z
PSU: XFX PRO Black Ed. 850W
Default 02-15-2013, 10:40 | posts: 14,886 | Location: England

I saw a video of this last night but haven't had the chance yet to download it and try it for myself. Looks very pretty; all it needs is some song from The Sound of Music playing and it'd be perfect because that was the first thing that came into my head when I watched the YouTube vid!

"The hills are alive... with the sound of music!".
   
Reply With Quote
Old
  (#57)
Silversword
Newbie
 
Videocard: ASUS GTX 760 2GB
Processor: Intel Core i5-3470
Mainboard: ASUS P8H77-I
Memory: HyperX PnP PC3-12800 8GB
Soundcard: VT1708S / Edifier R2600
PSU: CM GX 650W
Default 02-15-2013, 10:53 | posts: 11 | Location: Sweden

   
Reply With Quote
Old
  (#58)
getsuga12
Ancient Guru
 
getsuga12's Avatar
 
Videocard: Geforce GTX870M
Processor: Intel i7 4810MQ, 2.8Ghz
Mainboard: MSI GT60 2PC Dominator
Memory: 2x4GB DDR3-1600
Soundcard: Realtek Audio Card
PSU: MSI GT60 2PC Dominator
Default 02-15-2013, 11:26 | posts: 4,316

beautiful benchmark, really love the atmosphere and the lighting (especially when it rains with sunlight bouncing off)

   
Reply With Quote
Old
  (#59)
MfA
Maha Guru
 
MfA's Avatar
 
Videocard: GBT GTX4601GB@950/4600MHz
Processor: Q9650 @4.25GHz (8.5*500)
Mainboard: Gigabyte EP45-DS3P
Memory: 4GB DDR2 1000MHz 5-5-5-15
Soundcard: Logitech X-530 & ALC889A
PSU: Seasonic Platinum 1kW
Default 02-15-2013, 13:40 | posts: 972 | Location: Istanbul

Q9650@4335MHz(8.5x510), ForceWare 313.96(Q), Win 7 U x64 SP1

GTX4601GB@675/3600MHz - AVG:20.2 FPS, 843 Points


GTX4601GB@900/4350MHz - AVG:26.2 FPS, 1097 Points
   
Reply With Quote
Old
  (#60)
AdamK47
Banned
 
Videocard: Verite V1000 & Voodoo 4MB
Processor: Pentium 166C
Mainboard: Intel 430HX
Memory: 24MB EDO SIMM
Soundcard: AWE64
PSU: Enermax 200W
Default 02-15-2013, 14:25 | posts: 207 | Location: Earth

Quote:
Originally Posted by Agent-A01 View Post
Uhm nope, your last post on the 2nd page.
Sorry, done.
   
Reply With Quote
Old
  (#61)
John Dolan
Maha Guru
 
John Dolan's Avatar
 
Videocard: 2x GTX 780 SLI
Processor: 2600K EK H2o
Mainboard: Asus P8P67 PRO Intel P67
Memory: Corsair Vengeance 8GB
Soundcard: x-fi platinum fatality 7.
PSU: Corsair AX1200i Digital
Default 02-15-2013, 14:46 | posts: 2,248 | Location: uk nottingham



6990 + 6970 stock clocks

2600k @ 4.5
   
Reply With Quote
Old
  (#62)
Koniakki
Maha Guru
 
Koniakki's Avatar
 
Videocard: ZOTAC GTX 1080Ti FE
Processor: Intel i7 6700k@4.7G's
Mainboard: ASUS ROG Maximus 8 Hero
Memory: GSkill TRDZ 3733CL15 32GB
Soundcard: MB ALC1150 SPDIF-OUT
PSU: CORSAIR RMx 750W GOLD
Default 02-15-2013, 15:40 | posts: 2,154 | Location: Inside My Thoughts..

Really enjoyed the bench. I liked it a lot better than Heaven 4.0. Really amazing atmosphere.


Last edited by Koniakki; 02-15-2013 at 15:43.
   
Reply With Quote
Old
  (#63)
Agent-A01
Ancient Guru
 
Agent-A01's Avatar
 
Videocard: 1080Ti H20
Processor: i7 5930K 4.7GHz H20
Mainboard: ASUS X99-AU31
Memory: G.Skill 32GB 3200C12
Soundcard: ASUS Phoebus
PSU: EVGA P2-1200W
Default 02-15-2013, 16:20 | posts: 9,418 | Location: USA

Quote:
Originally Posted by AdamK47 View Post
Sorry, done.
Are you messing with me? They are still way too big.
   
Reply With Quote
Old
  (#64)
Alien_Zero
Master Guru
 
Videocard: 2 X GTX 1080
Processor: Ci7 3970x@ 4.6X
Mainboard: Asus Rampage 4 Extreme
Memory: 4x4GB Corsair DDR3 2133
Soundcard: SoundBlaster ZXr
PSU: Silverstone ST1500
Default 02-15-2013, 16:42 | posts: 304 | Location: Amman

Here is mine :

Core i7 980x @ 4.3Ghz
Tri SLI GTX680 FTW @ 1220/6700
Asus Rampage 3 Extreme

   
Reply With Quote
Old
  (#65)
seaplane pilot
Maha Guru
 
seaplane pilot's Avatar
 
Videocard: 2x GA-980TIXE/
Processor: 5930K/ FX4130
Mainboard: ASROCK X11/ GA-990FXA-UD5
Memory: 32GB GT/ 16GB Crucial
Soundcard: Onboard
PSU: 1600 G2/ 1x AX1200i
Default 02-15-2013, 16:44 | posts: 1,293 | Location: Nebulas

I will post some scores when I get home from work. I ran the test last night and noticed the bench in certain areas would pause for a split second and resume. Anyone else notice this? It happens with Heaven 4.0 also.
   
Reply With Quote
Old
  (#66)
Koniakki
Maha Guru
 
Koniakki's Avatar
 
Videocard: ZOTAC GTX 1080Ti FE
Processor: Intel i7 6700k@4.7G's
Mainboard: ASUS ROG Maximus 8 Hero
Memory: GSkill TRDZ 3733CL15 32GB
Soundcard: MB ALC1150 SPDIF-OUT
PSU: CORSAIR RMx 750W GOLD
Default 02-15-2013, 16:59 | posts: 2,154 | Location: Inside My Thoughts..

Quote:
Originally Posted by AdamK47 View Post
Sorry, done.
Adam he's reffering to your post #49 in page 2 . He means to edit your post and delete the oversized screenshots and repost them in a resolution of 1280x1024 or lower.


Quote:
Originally Posted by seaplane pilot View Post
I will post some scores when I get home from work. I ran the test last night and noticed the bench in certain areas would pause for a split second and resume. Anyone else notice this? It happens with Heaven 4.0 also.
I think I noticed it. What I noticed it freezed for a slit second and resume.. But I blamed my OC because after that if I remember correctly, my FPS went from like 40-50 to 20's. Might not be OC tho.

To me either these 2 new Heaven benches are unstable or my OC. And I think is the former because I just finished Heaven 3.0 with 1228MHz while in Heaven 4.0 I couldn't even bench above 1202MHz.

Last edited by Koniakki; 02-15-2013 at 17:11.
   
Reply With Quote
Old
  (#67)
---TK---
Ancient Guru
 
---TK---'s Avatar
 
Videocard: 2x 980Ti Gaming 1430/7296
Processor: 4790k 4.6ghz HT 1.226v
Mainboard: Asus Z97 Deluxe
Memory: TridentX 2x8GB 2400Mhz
Soundcard: BifrostUber>Lyr 2>HE-560
PSU: Corsair AX 1200
Default 02-15-2013, 17:13 | posts: 22,135 | Location: Schiit Headquarters, USA

Quote:
Originally Posted by seaplane pilot View Post
I will post some scores when I get home from work. I ran the test last night and noticed the bench in certain areas would pause for a split second and resume. Anyone else notice this? It happens with Heaven 4.0 also.
I noticed that too. Probably affects the score a bit
   
Reply With Quote
Old
  (#68)
PhazeDelta1
Moderator
 
PhazeDelta1's Avatar
 
Videocard: EVGA 1080 FTW
Processor: Intel i7 6700k
Mainboard: Asus Sabertooth Z170
Memory: 32GB Corsair 2666MHz
Soundcard: Magni 2 Uber/Modi 2 Uber
PSU: EVGA SuperNOVA 1000 G3
Default 02-15-2013, 17:30 | posts: 15,644 | Location: USA

Quote:
Originally Posted by seaplane pilot View Post
I will post some scores when I get home from work. I ran the test last night and noticed the bench in certain areas would pause for a split second and resume. Anyone else notice this? It happens with Heaven 4.0 also.
I'm getting it as well. Hopefully we get a better driver soon.
   
Reply With Quote
Old
  (#69)
PhazeDelta1
Moderator
 
PhazeDelta1's Avatar
 
Videocard: EVGA 1080 FTW
Processor: Intel i7 6700k
Mainboard: Asus Sabertooth Z170
Memory: 32GB Corsair 2666MHz
Soundcard: Magni 2 Uber/Modi 2 Uber
PSU: EVGA SuperNOVA 1000 G3
Default 02-15-2013, 17:31 | posts: 15,644 | Location: USA

SLI doesn't seem to be scaling well in this.


   
Reply With Quote
Old
  (#70)
Ti3Kob
Master Guru
 
Ti3Kob's Avatar
 
Videocard: GTX 980Ti @ 1505/7600 H2O
Processor: i7 2700K @ 5Ghz HT H2O
Mainboard: ASUS Maximus V GENE
Memory: 16GB G-Skill @2154MHz C9
Soundcard: Asus Xonar crap
PSU: Corsair AX860
Default 02-15-2013, 17:55 | posts: 676 | Location: France

@ PhazeDelta1
It scales well (~2x FPS) on Intel platforms at least. 3 way and 4 way are another story though and it does require heavily overclocked SB/IB chips to scale acceptably. I don't want to start an Intel vs AMD fight here, but yes your score is lowered by your CPU, as overclocked as it is.
   
Reply With Quote
Old
  (#71)
-Tj-
Ancient Guru
 
-Tj-'s Avatar
 
Videocard: ZOTAC GTX980Ti Amp!Omega
Processor: Intel i7 4770K OC 4.7GHz
Mainboard: ASUS Z87 Deluxe 2103
Memory: Gskill TridX 16GB 2400MHz
Soundcard: X-Fi Titanium HD @Bose A5
PSU: Nitro88+ 650W 52A
Default 02-15-2013, 18:10 | posts: 13,758 | Location: Proxima \/82

Quote:
Originally Posted by PhazeDelta1 View Post
I'm getting it as well. Hopefully we get a better driver soon.
Yes me 3,

But i think i found the cause here, it was because of high vram OC.

I lowered it from 2290mhz to 2280mhz and it almost stopped (it didnt affect lowest fps). Before I had one low fps spike down to min 8fps after i lowered my OC it was normal with ~ 17.5fps and maybe 1-2 micro 0.1 -0.2 second hitches (with higher vram almost every scene 6-7 for sure and a lot longer 0.5sec or so).
   
Reply With Quote
Old
  (#72)
erm
Master Guru
 
erm's Avatar
 
Videocard: Zotac GeForce GTX 560 1GB
Processor: Intel Core 2 Quad Q6600
Mainboard: Asus Hp ipibl-la
Memory: 4GB DDR2
Soundcard: Realtek ALC888s
PSU: OCZ Fatal1ty 750W
Default 02-15-2013, 18:53 | posts: 396 | Location: Italia





none tessellation in this benchmark ?
   
Reply With Quote
Old
  (#73)
PhazeDelta1
Moderator
 
PhazeDelta1's Avatar
 
Videocard: EVGA 1080 FTW
Processor: Intel i7 6700k
Mainboard: Asus Sabertooth Z170
Memory: 32GB Corsair 2666MHz
Soundcard: Magni 2 Uber/Modi 2 Uber
PSU: EVGA SuperNOVA 1000 G3
Default 02-15-2013, 19:35 | posts: 15,644 | Location: USA

Quote:
Originally Posted by -Tj- View Post
Yes me 3,

But i think i found the cause here, it was because of high vram OC.

I lowered it from 2290mhz to 2280mhz and it almost stopped (it didnt affect lowest fps). Before I had one low fps spike down to min 8fps after i lowered my OC it was normal with ~ 17.5fps and maybe 1-2 micro 0.1 -0.2 second hitches (with higher vram almost every scene 6-7 for sure and a lot longer 0.5sec or so).
I've ran it with no Vram OC. It doesn;t happen has often, but you can still see it in the GPU usage graph.
   
Reply With Quote
Old
  (#74)
Agent-A01
Ancient Guru
 
Agent-A01's Avatar
 
Videocard: 1080Ti H20
Processor: i7 5930K 4.7GHz H20
Mainboard: ASUS X99-AU31
Memory: G.Skill 32GB 3200C12
Soundcard: ASUS Phoebus
PSU: EVGA P2-1200W
Default 02-15-2013, 19:39 | posts: 9,418 | Location: USA

Quote:
Originally Posted by PhazeDelta1 View Post
I've ran it with no Vram OC. It doesn;t happen has often, but you can still see it in the GPU usage graph.
I get 96-98 usage on mine, but usage drops down to 20% or so with each scene change.. annoying. also sometimes my first card drops to 50% usage at the base clock.
   
Reply With Quote
Old
  (#75)
PhazeDelta1
Moderator
 
PhazeDelta1's Avatar
 
Videocard: EVGA 1080 FTW
Processor: Intel i7 6700k
Mainboard: Asus Sabertooth Z170
Memory: 32GB Corsair 2666MHz
Soundcard: Magni 2 Uber/Modi 2 Uber
PSU: EVGA SuperNOVA 1000 G3
Default 02-15-2013, 19:45 | posts: 15,644 | Location: USA

Quote:
Originally Posted by Agent-A01 View Post
I get 96-98 usage on mine, but usage drops down to 20% or so with each scene change.. annoying. also sometimes my first card drops to 50% usage at the base clock.
Do you have any special settings in NVCP for this program?
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.