Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > Affiliates > Rivatuner Generic Discussion forum
Rivatuner Generic Discussion forum This forum is intended for generic questions and discussion of the RivaTuner Utility. In this section the users help each other out with answers.



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old
  (#276)
pimp_gimp
Ancient Guru
 
pimp_gimp's Avatar
 
Videocard: EVGA Geforce GTX 980 SLI
Processor: Core i7-3770k 4.5Ghz
Mainboard: Asus P8Z77-V Premium
Memory: 16GB G.Skill Ripjaws Z
Soundcard: Creative SoundBlaster Z
PSU: Corsair AX1200
Default 12-06-2011, 07:26 | posts: 6,563 | Location: Tacoma, Washington

Quote:
Originally Posted by rn5577 View Post
Well for me, its either Rivatuner or the bog standard NVIDIA software.
MSI Afterburner is NOT Rivatuner, even if its by the same programmer & I will NOT switch.
Sorry Unwinder, you were good & maybe you gave us a piece of software that others cannot even get near. But now you're hands are now tied.....
You're wasting your time waiting then, as Unwinder himself has said that it will be quite a long while before he releases another version of RivaTuner, as his time is taken up with Afterburner.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#277)
rn5577
Newbie
 
Videocard: Palit Nvidia GTS250 1gb
Processor: AMD Athlon 64 x2 6000+
Mainboard: ASUS M2N-SLI Deluxe
Memory: 4gb DDR2 Corsair
Soundcard: Creative X-fi Exteme
PSU: Unbranded 550w
Default 12-06-2011, 18:16 | posts: 2 | Location: Exeter, UK

Quote:
Originally Posted by pimp_gimp View Post
You're wasting your time waiting then, as Unwinder himself has said that it will be quite a long while before he releases another version of RivaTuner, as his time is taken up with Afterburner.
Did I say I was going to wait... NO I did not - in fact 2.24 has been uninstalled.
I've got better things to do, then sit on my hands for any updates.
And FYI - most of the things in Rivatuner can't be done by Afterburner.
Not unless the 'Powers that be' wish it.

That's my 10c worth of hot air..... - goodbye and good night
   
Reply With Quote
Old
  (#278)
Mineria
Ancient Guru
 
Mineria's Avatar
 
Videocard: Asus Strix GTX 1080
Processor: Intel i7 4790K
Mainboard: Asus Maximus VI Formula
Memory: 32G G.Skill TridentX@2399
Soundcard: SB ZxR + BD Custom 1 Pro
PSU: EVGA SuperNova 1000 G2
Default 12-11-2011, 01:47 | posts: 3,727 | Location: Denmark

Well, all other monitoring app's that I found can't give me the same on my G19 as RT.
With RT I can monitor fps, memory usage, cpu usage, cpu/gpu temperatures and even my water-pumps status and internal temperatures.
No way that I'm going to trade that for multiple and heavier apps .
   
Reply With Quote
Old
  (#279)
timiman
Newbie
 
Videocard: 2xR9-290 Asus DCU-II
Processor: AMD FX-8320@4.1GHz
Mainboard: Asus M5A99X EVO R2.0
Memory: 16GB/DDR3-1866
Soundcard:
PSU: Corsair 1KW
Default 12-26-2011, 13:57 | posts: 37 | Location: Greece

@Mineria,
Have you tried my free G15/G19 Smart Process applet?
It reads sensors' data from Speedfan/Rivatuner/MSI Afterburner and gives you the opportunity to create a custom screen consisted of the sensors you want to monitor.
You can found it at www.timisoft.gr
   
Reply With Quote
 
Old
  (#280)
xenphor
Member Guru
 
Videocard: Asus HD 6850 1GB
Processor: Intel i5 3570K
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU: Antec 450W
Default 01-29-2013, 18:15 | posts: 45

So if rivatuner ever gets updated, does that mean d3doverrider will get updated as well? Or, if Afterburner is the preferred application now, is there a chance that an updated d3doverrider will make it into that instead?
   
Reply With Quote
Old
  (#281)
Simplex
Member Guru
 
Videocard: MSI 980Ti Gaming
Processor: Core i7-2700K@4.6 GHz
Mainboard: ASUS P8Z68 DELUXE
Memory: 2x4GB GoodRAM 1333MHz
Soundcard: SB Zx, Z-5500 THX
PSU: Corsair RM750
Default 01-29-2013, 18:41 | posts: 72 | Location: Poland

What's wrong with the standalone d3doverrider? It still works for me.
   
Reply With Quote
Old
  (#282)
xenphor
Member Guru
 
Videocard: Asus HD 6850 1GB
Processor: Intel i5 3570K
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU: Antec 450W
Default 01-29-2013, 21:17 | posts: 45

Quote:
Originally Posted by Simplex View Post
What's wrong with the standalone d3doverrider? It still works for me.
I'm talking more in the future than now. It would be nice to have active development.

One problem though is that I can't seem to use Afterburner/Onscreen display in conjunction with d3doverrider. I guess they conflict somehow since they are the same program (happens with Metro 2033).
   
Reply With Quote
Old
  (#283)
Godimus
Member Guru
 
Godimus's Avatar
 
Videocard: everchanging
Processor: Xeon @ 4.8Ghz HT on
Mainboard: MSI Big Bang
Memory: 24gb corsair
Soundcard: Xonar Phoebos 7.1
PSU: 1200watt
Default 11-02-2015, 15:54 | posts: 74 | Location: USA

unwinder I think you should put riva tuner on steam and charge..Think about where everyone would be without rivatuner from back in the day to now..? its seriously unimaginable.
   
Reply With Quote
Reply

Tags
rivatuner 2.25

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.