Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > Videocards > Benchmark Mayhem
Benchmark Mayhem This section is for you benchmark freaks. Wanna show off your 3D Mark scores with your brand new GTX 980 SLI or Radeon R9 290X Crossfire in that Intel Core i7 rig? Then this is your section!



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Cant start superposition bench - fixed
Old
  (#1)
No1True
Member Guru
 
Videocard: 1070
Processor: 6600
Mainboard:
Memory: 4GB
Soundcard:
PSU: 750
Default Cant start superposition bench - fixed - 04-24-2017, 07:52 | posts: 146

Any help?

Redownloaded all c++ redistributables from ms and i think all newest net frameworks too. Still I get same error:

http://i.imgur.com/jpgfuUe.jpg

Last edited by No1True; 04-24-2017 at 12:28. Reason: fixed
   
Reply With Quote
 
Old
  (#2)
Agent-A01
Ancient Guru
 
Agent-A01's Avatar
 
Videocard: 1080Ti H20
Processor: i7 5930K 4.7GHz H20
Mainboard: ASUS X99-AU31
Memory: G.Skill 32GB 3200C12
Soundcard: ASUS Phoebus
PSU: EVGA P2-1200W
Default 04-24-2017, 15:19 | posts: 9,610 | Location: USA

Have you tried running dxwebsetup?

also here is a installer to properly update all C++ redist.
https://onedrive.live.com/?cid=c1fac...JVE1CDhNSyEU_k
   
Reply With Quote
Old
  (#3)
Agonist
Maha Guru
 
Agonist's Avatar
 
Videocard: R9 Fury Nitro Tri-X OC+
Processor: i7 3930k@ 4.1 H100
Mainboard: ASUS P9X79 PRO
Memory: HyperX 1866 16GB DDR3
Soundcard: Asus Xonar DXG X-540 5.1
PSU: OCZ Fata1ty 1000w
Default 04-24-2017, 15:52 | posts: 2,276 | Location: Tennessee

Until yesterday I could not get it to load. Wouldn't even open. Now it opens but it will not run full screen and crashes if I click ok.

Is try to update direct x like agent said.
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
Athlonite
Maha Guru
 
Athlonite's Avatar
 
Videocard: Nitro+RX580 8GB OC
Processor: AMD FX8320 / 4200MHz
Mainboard: ASUS Crosshair V Formula
Memory: Mushkin DDR3-2400MHz
Soundcard: SB XFi Audio PCIe
PSU: SilverStone ST75F-P 750W
Default 07-04-2017, 00:13 | posts: 1,120 | Location: Hawkes Bay

try disabling RTSS if it's running I had the same error and turning off RTSS solved the problem


ii
   
Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 2017, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.