Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > General > Game Tweaks and Modifications
Game Tweaks and Modifications This forum is dedicated to game modifications and tweaks. Here you can discuss performance and image quality modifications.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old
  (#351)
DirtyDan
Member Guru
 
DirtyDan's Avatar
 
Videocard: GTX 660 1.5gb
Processor: i7 3770 3.40 Ghz
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU: 400 watt
Default 06-28-2014, 23:30 | posts: 76

Any HD Texture Packs for Quake 4?
   
Reply With Quote
 
Old
  (#352)
CPC_RedDawn
Ancient Guru
 
CPC_RedDawn's Avatar
 
Videocard: 3GB HD7970OC/2GB HD7770
Processor: 4770K@4.5GHz/Q6600@3.6GHz
Mainboard: Z87-GD65 / P5K PREMIUM
Memory: 16GB@1866MHz/4GB@1066MHz
Soundcard: Creative SoundBlaster Z
PSU: 1200W/900W
Default 06-28-2014, 23:36 | posts: 5,647 | Location: Wolverhampton/United Kingdom

Quote:
Originally Posted by DirtyDan View Post
Any HD Texture Packs for Quake 4?
Sikkmod for Quake 4
http://www.moddb.com/mods/sikkmod-q4

How to mode Quake 4 with Sikkmod + Parrallax
http://www.youtube.com/watch?v=5Qwc1gFx4Nc
   
Reply With Quote
Old
  (#353)
DirtyDan
Member Guru
 
DirtyDan's Avatar
 
Videocard: GTX 660 1.5gb
Processor: i7 3770 3.40 Ghz
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU: 400 watt
Default 06-28-2014, 23:37 | posts: 76

Quote:
Originally Posted by CPC_RedDawn View Post
Sikkmod for Quake 4
http://www.moddb.com/mods/sikkmod-q4

How to mode Quake 4 with Sikkmod + Parrallax
http://www.youtube.com/watch?v=5Qwc1gFx4Nc
So no HD textures similar to the doom ones? Could the game utilize any of those?
   
Reply With Quote
Old
  (#354)
HonoredShadow
Ancient Guru
 
HonoredShadow's Avatar
 
Videocard: GTX 670 SLI+Qnix2710
Processor: 2700k@4.8 Noctua NH-U12P
Mainboard: AsRock P67 Extreme6
Memory: 16GB Corsair 1866mhz
Soundcard: ASUS Xonar DX PCI-E
PSU: 1300W EVGA SuperNOVA
Default 06-29-2014, 07:58 | posts: 3,393 | Location: UK

I have a few questions before I get started on Doom 3 again.

Which is the best, most complete texture pack to use?

How do I use 1440p?

How do I play at more than 60fps?

When I have finished Doom3 can I play the expansion with Silkmod and the above things too?

Thanks in advance guys. Can't wait to play this again.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#355)
HonoredShadow
Ancient Guru
 
HonoredShadow's Avatar
 
Videocard: GTX 670 SLI+Qnix2710
Processor: 2700k@4.8 Noctua NH-U12P
Mainboard: AsRock P67 Extreme6
Memory: 16GB Corsair 1866mhz
Soundcard: ASUS Xonar DX PCI-E
PSU: 1300W EVGA SuperNOVA
Default 07-07-2014, 23:00 | posts: 3,393 | Location: UK

Anyone? Please?
   
Reply With Quote
Old
  (#356)
DirtyDan
Member Guru
 
DirtyDan's Avatar
 
Videocard: GTX 660 1.5gb
Processor: i7 3770 3.40 Ghz
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU: 400 watt
Default 07-08-2014, 04:47 | posts: 76

Quote:
Originally Posted by HonoredShadow View Post
I have a few questions before I get started on Doom 3 again.

Which is the best, most complete texture pack to use?

How do I use 1440p?

How do I play at more than 60fps?

When I have finished Doom3 can I play the expansion with Silkmod and the above things too?

Thanks in advance guys. Can't wait to play this again.
You can enter your resolution in your Doom3Config.cfg file. and you cant play above 60. the engine is capped at 60. you used to be able to uncap it, but it was patched
   
Reply With Quote
Old
  (#357)
(.)(.)
Ancient Guru
 
(.)(.)'s Avatar
 
Videocard: 580sli (water)
Processor: 2600k @ 4.7
Mainboard: Asus M4E
Memory: Corsair Vengence
Soundcard: onboard
PSU: Enermax Rev 1250w
Default 07-08-2014, 05:45 | posts: 4,645 | Location: Logd n jst 2 change avatar

Quote:
Originally Posted by HonoredShadow View Post
Anyone? Please?
Go through the pages 12 - 14 and check out the OP on the first page. Most of the info you need is contained on those pages.
   
Reply With Quote
Old
  (#358)
HonoredShadow
Ancient Guru
 
HonoredShadow's Avatar
 
Videocard: GTX 670 SLI+Qnix2710
Processor: 2700k@4.8 Noctua NH-U12P
Mainboard: AsRock P67 Extreme6
Memory: 16GB Corsair 1866mhz
Soundcard: ASUS Xonar DX PCI-E
PSU: 1300W EVGA SuperNOVA
Default 07-08-2014, 07:50 | posts: 3,393 | Location: UK

Thanks guys. Will have a look see now
   
Reply With Quote
Old
  (#359)
HonoredShadow
Ancient Guru
 
HonoredShadow's Avatar
 
Videocard: GTX 670 SLI+Qnix2710
Processor: 2700k@4.8 Noctua NH-U12P
Mainboard: AsRock P67 Extreme6
Memory: 16GB Corsair 1866mhz
Soundcard: ASUS Xonar DX PCI-E
PSU: 1300W EVGA SuperNOVA
Question 07-08-2014, 08:46 | posts: 3,393 | Location: UK

Where can I download monoxead? I can't seem to find it. I found what looks to be the official site but the link was dead.

EDIT: I found it on mediafire via a YouTube video but the file is from 2012 so I hope that is updated enough. Anyway...

Also where do I put the monoxead .pk4 (once I have it) and the wulfen_texture_pack_2.0.pk4? In the skkmod directory or the base directory?

Once they are in the directory they need to be in will they just work straight off without doing anything else?

Thanks guys.

Last edited by HonoredShadow; 07-08-2014 at 08:48.
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.