Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > Videocards > Benchmark Mayhem
Benchmark Mayhem This section is for you benchmark freaks. Wanna show off your 3D Mark scores with your brand new GTX 980 SLI or Radeon R9 290X Crossfire in that Intel Core i7 rig? Then this is your section!



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old
  (#1376)
Matt26LFC
Ancient Guru
 
Matt26LFC's Avatar
 
Videocard: MSI GTX1070 EKWB
Processor: Golden 4770K 4.7GHz 1.19v
Mainboard: Z97X SOC Force
Memory: TridentX 2400MHz C9
Soundcard: ALC1150 / HD449s
PSU: 850W V Series
Default 02-04-2017, 21:36 | posts: 3,001 | Location: UK

50L of Liquid Nitrogen is being delivered on Monday
   
Reply With Quote
 
Old
  (#1377)
cowie
Ancient Guru
 
cowie's Avatar
 
Videocard: GTX
Processor: 2600k
Mainboard: gigabyte p67 UD7
Memory: 2x4g 1600 ddr3
Soundcard:
PSU: pcp&c 1200 watt
Default 02-06-2017, 11:48 | posts: 12,789 | Location: new jersey

oh nice matt
just watch the gpu's you use some might not want that much cold if you dont have too much voltage running through it.
your cpus will fly like you never seen before when you start pumping voltage.
good luck
   
Reply With Quote
Old
  (#1378)
Matt26LFC
Ancient Guru
 
Matt26LFC's Avatar
 
Videocard: MSI GTX1070 EKWB
Processor: Golden 4770K 4.7GHz 1.19v
Mainboard: Z97X SOC Force
Memory: TridentX 2400MHz C9
Soundcard: ALC1150 / HD449s
PSU: 850W V Series
Default 02-10-2017, 19:23 | posts: 3,001 | Location: UK

Making progress

free photo hosting

3570K under there

Will be paired with G.Skill PI 2200s
   
Reply With Quote
Old
  (#1379)
cowie
Ancient Guru
 
cowie's Avatar
 
Videocard: GTX
Processor: 2600k
Mainboard: gigabyte p67 UD7
Memory: 2x4g 1600 ddr3
Soundcard:
PSU: pcp&c 1200 watt
Default 02-15-2017, 18:02 | posts: 12,789 | Location: new jersey

cool is that a UD5?
mine was a pain when -90c(all 3) but the 4 or 5 chips on ln2 were easy to get 6.1+ 3d with it.i just worked fast lol
you know I wonder what my 4770k will do cold? not sure how well the ud4 I got with it will be,but I should try while I have some free time.

waiting for the 1080 ti and that vega card so long now

have a kickas5 time matt I know I would

Last edited by cowie; 02-15-2017 at 18:04.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#1380)
Matt26LFC
Ancient Guru
 
Matt26LFC's Avatar
 
Videocard: MSI GTX1070 EKWB
Processor: Golden 4770K 4.7GHz 1.19v
Mainboard: Z97X SOC Force
Memory: TridentX 2400MHz C9
Soundcard: ALC1150 / HD449s
PSU: 850W V Series
Default 02-15-2017, 18:22 | posts: 3,001 | Location: UK

It's the Ud3h mate, my UD5 stopped working so I sold it o Ebay for parts not working

Looking forward to start playing with it, Ive done all the insulation now, just gotta get her setup back upstairs. Only be doing 2d though

You should find out while you wait, once I've played with this I'm going to put my 4770K under too

Can't be much longer for 1080ti now surely, pascal has been out a while now!
   
Reply With Quote
Old
  (#1381)
cowie
Ancient Guru
 
cowie's Avatar
 
Videocard: GTX
Processor: 2600k
Mainboard: gigabyte p67 UD7
Memory: 2x4g 1600 ddr3
Soundcard:
PSU: pcp&c 1200 watt
Default 02-15-2017, 18:35 | posts: 12,789 | Location: new jersey

yeah all mine are dead now too lol

I might do xp but really 1200? I think I can wait for other stuff to beat it or come close. I did the 2 titan x's last year they were strong but not 1000 bucks strong.

at least get an o5 run in or smt lol

you got time anyways and a lot of stuff lol
   
Reply With Quote
Old
  (#1382)
Matt26LFC
Ancient Guru
 
Matt26LFC's Avatar
 
Videocard: MSI GTX1070 EKWB
Processor: Golden 4770K 4.7GHz 1.19v
Mainboard: Z97X SOC Force
Memory: TridentX 2400MHz C9
Soundcard: ALC1150 / HD449s
PSU: 850W V Series
Default 02-16-2017, 11:36 | posts: 3,001 | Location: UK

Yeah pricing has gotten a bit out of hand recently! A 6950X is 1500 here! Think I'll stick with my 5960X! Still get great scores with it, and not everyone is benching 6950X I think due to the high cost. Unless you get one for free to play with like some overclockers do.

I might do an 05 run, but anything I do can be easily beat when I put my 4770K under, which should be good for anything up to 6.4Ghz 3d

Biggest problem I have with legacy 3d is Kabylake, it OCs like crazy! Makes my 4770K look rubbish lol

Still got to try my 5960X under cold, so yeah lots of toys to play with lol Still looking for GPUs on ebay too lol Eyeing up a GTX680 Lightning atm along with 2 290X Lightnings lol Supposed to be saving money so I can get on Kabylake and do some real damage in legacy 3d

Sounds like 1080Ti may be 28th of Feb! Not long to go hopefully. Really not sure what price thats going to be, if the XP is 1100 and a 1080s are around 550-700 the Ti surely has to end up around 850-900. Still a lot of money
   
Reply With Quote
Old
  (#1383)
cowie
Ancient Guru
 
cowie's Avatar
 
Videocard: GTX
Processor: 2600k
Mainboard: gigabyte p67 UD7
Memory: 2x4g 1600 ddr3
Soundcard:
PSU: pcp&c 1200 watt
Default 02-23-2017, 17:09 | posts: 12,789 | Location: new jersey

I am sure my 5960x will last till I die for what I use it for unless they make them spoo out money and naked chicks.

tbh the vga hardware is not too much fun anymore.

I have more fun messing around with a 750ti them my titan x's they seemed to respond to everything you do cooling bios hard mods always had something to keep pushing.
there is no glory in a pos $150 card

680s are fun if you get the right one on a good bios
look for a dcII in five minutes with a soldering iron for a real real real easy hard mod you can hit 1650 on just dice 1.60-65v. they are a lot of fun even with just water.

I am playing around with a gts 640 now I put my 4770k aio cooler in a ice bucket doing 4,9 in 3d vantage max 59c lol

the new 1080ti would not be fun for 10+ years

I might enjoy them thuo hahahaha
   
Reply With Quote
Old
  (#1384)
Matt26LFC
Ancient Guru
 
Matt26LFC's Avatar
 
Videocard: MSI GTX1070 EKWB
Processor: Golden 4770K 4.7GHz 1.19v
Mainboard: Z97X SOC Force
Memory: TridentX 2400MHz C9
Soundcard: ALC1150 / HD449s
PSU: 850W V Series
Default 02-25-2017, 10:54 | posts: 3,001 | Location: UK

Having a really weird issue with my UD3H bro! The board cpu ram etc all work! I can post and boot into windows just fine!

However! When I try make a change in UEFI (with either BIOS) the system hangs during post, always stops at 77 on the debug LED, then reboots itself and chucks me back into uefi stating boot failure! Doesn't matter what setting I change in uefi it does the same

I've tried different memory modules, I've tried reseating the CPU, I've tried unlpuggin everything and taking the CMOS battery out, I've tried re flashing the bios. No matter what I do its always the same! Debug code 77 and reboot

Even if I save and exit without making a change it'll do it, if I select exit without saving (after going back to optimzed defaults) it'll post all the way to windows

So confused!
   
Reply With Quote
Old
  (#1385)
cowie
Ancient Guru
 
cowie's Avatar
 
Videocard: GTX
Processor: 2600k
Mainboard: gigabyte p67 UD7
Memory: 2x4g 1600 ddr3
Soundcard:
PSU: pcp&c 1200 watt
Default 02-25-2017, 12:32 | posts: 12,789 | Location: new jersey

have that issue too sometime when I push it
cant you just go in bios when prompted touch nothing let windows boot restart
then I have to set everything all over profiles don't even work.
what drive you use? 77 pch
   
Reply With Quote
Old
  (#1386)
Matt26LFC
Ancient Guru
 
Matt26LFC's Avatar
 
Videocard: MSI GTX1070 EKWB
Processor: Golden 4770K 4.7GHz 1.19v
Mainboard: Z97X SOC Force
Memory: TridentX 2400MHz C9
Soundcard: ALC1150 / HD449s
PSU: 850W V Series
Default 02-25-2017, 13:09 | posts: 3,001 | Location: UK

Not pushing it, just wanted to test fire her, made sure all was OK before I started LN2.

It can boot into windows, then I restart, got back into uefi and all I'd need to do is say turn off IGPU or LAN or Audio, save and exit while it restarts it hangs on 72 then hard resets itself and puts me straight into uefi saying boot failure

Just this second fired it up, went into uefi looked at the settings, everything is stock again, so this time I hit Exit Without saving and its in windows.

If I reboot now and go back into uefi and make a change, like even just change the VDIMM to 1.65v and leave everything else as is, and hit save and exit it'll hang on 72 again
   
Reply With Quote
Old
  (#1387)
cowie
Ancient Guru
 
cowie's Avatar
 
Videocard: GTX
Processor: 2600k
Mainboard: gigabyte p67 UD7
Memory: 2x4g 1600 ddr3
Soundcard:
PSU: pcp&c 1200 watt
Default 02-25-2017, 13:49 | posts: 12,789 | Location: new jersey

dis/can you try other bios?
you think its other hardware?
same is mine but it will let me clock after a reboot or two on default settings.
gigablow
   
Reply With Quote
Old
  (#1388)
Matt26LFC
Ancient Guru
 
Matt26LFC's Avatar
 
Videocard: MSI GTX1070 EKWB
Processor: Golden 4770K 4.7GHz 1.19v
Mainboard: Z97X SOC Force
Memory: TridentX 2400MHz C9
Soundcard: ALC1150 / HD449s
PSU: 850W V Series
Default 02-25-2017, 14:05 | posts: 3,001 | Location: UK

I tried BIOS 2, that had a different BIOS version on it, but didn;t work also

HOWEVER!!!!

I just took out my 80GB WD Drive with my Z77 Win7 install and swapped it for my 120GB Kingston with my X99 Win7 install, and so far everything is working OK!!!!

Can the HDD swap really have fixed this lol

I did also put the GPU in the top PCIe slot, instead of the 2nd and bottom slot.

Been making loads of changes in uefi and had no hangs yet! About to change CPU Multi, think thats the last one as everything else is set

Wish me luck
   
Reply With Quote
Old
  (#1389)
cowie
Ancient Guru
 
cowie's Avatar
 
Videocard: GTX
Processor: 2600k
Mainboard: gigabyte p67 UD7
Memory: 2x4g 1600 ddr3
Soundcard:
PSU: pcp&c 1200 watt
Default 02-25-2017, 15:01 | posts: 12,789 | Location: new jersey

I figured it was your drive that a pch or whatever code.i think there is a legacy setting in there somewhere
that's good easy fix just a slow down lololol
the last time I benched my ud5 I left it at that issue I was to lazy to go through all the settings again since profiles don't work after that for me/bios.
I will go play with it today

well have fun matt
   
Reply With Quote
Old
  (#1390)
Matt26LFC
Ancient Guru
 
Matt26LFC's Avatar
 
Videocard: MSI GTX1070 EKWB
Processor: Golden 4770K 4.7GHz 1.19v
Mainboard: Z97X SOC Force
Memory: TridentX 2400MHz C9
Soundcard: ALC1150 / HD449s
PSU: 850W V Series
Default 02-25-2017, 15:23 | posts: 3,001 | Location: UK

Cheers dude!

I've got a skype account now, u still use skype? How do I add you?
   
Reply With Quote
Old
  (#1391)
cowie
Ancient Guru
 
cowie's Avatar
 
Videocard: GTX
Processor: 2600k
Mainboard: gigabyte p67 UD7
Memory: 2x4g 1600 ddr3
Soundcard:
PSU: pcp&c 1200 watt
Default 02-25-2017, 16:03 | posts: 12,789 | Location: new jersey

yeah I got ygpm
   
Reply With Quote
Old
  (#1392)
Matt26LFC
Ancient Guru
 
Matt26LFC's Avatar
 
Videocard: MSI GTX1070 EKWB
Processor: Golden 4770K 4.7GHz 1.19v
Mainboard: Z97X SOC Force
Memory: TridentX 2400MHz C9
Soundcard: ALC1150 / HD449s
PSU: 850W V Series
Default 02-26-2017, 22:13 | posts: 3,001 | Location: UK

Had a little play today, shame my 3570K sucks.

pic hosting

One of my thermos was no good either! So I only had one, which mean't I was upstairs while my 50L tank was downstairs, not fun! And man those things are heavy full!

post images

The thermos issue

How I had to use until i emptied it of LN2! Dam it was getting cold

image upload

Last edited by Matt26LFC; 02-26-2017 at 22:29.
   
Reply With Quote
Old
  (#1393)
chispy
Ancient Guru
 
chispy's Avatar
 
Videocard: GTX1070@ 2126/2300Mhz-H2O
Processor: AMD R7 1700x@ 4200Mhz-H2O
Mainboard: Asus CH VI Hero x370 AM4
Memory: G.Skill DDR4-3200Ghz 16GB
Soundcard: X-Fi Titanium HD
PSU: eVGA Supernova G2-1300w
Thumbs up 02-27-2017, 02:49 | posts: 7,714 | Location: In Paradise :)

Quote:
Originally Posted by Matt26LFC View Post
Had a little play today, shame my 3570K sucks.
Good to see you finally pop your cherry on LN2 , lot's of fun as Ivy Bridge does not have cold bug meaning full pot benching all the time and go. Any results my friend ? You will need a new Thermos bro , that one is not cutting it :/
   
Reply With Quote
Old
  (#1394)
Matt26LFC
Ancient Guru
 
Matt26LFC's Avatar
 
Videocard: MSI GTX1070 EKWB
Processor: Golden 4770K 4.7GHz 1.19v
Mainboard: Z97X SOC Force
Memory: TridentX 2400MHz C9
Soundcard: ALC1150 / HD449s
PSU: 850W V Series
Default 02-27-2017, 14:20 | posts: 3,001 | Location: UK

Quote:
Originally Posted by chispy View Post
Good to see you finally pop your cherry on LN2 , lot's of fun as Ivy Bridge does not have cold bug meaning full pot benching all the time and go. Any results my friend ? You will need a new Thermos bro , that one is not cutting it :/
Hello mate, cheers.

Yeah I got a couple results, 3570K sucks though, which I knew but was used mostly for experience with Ln2.

I've already ordered two more thermos so should be here soon!

Had a big issue in the beginning, with booting, system wouldn't post. Also had a crash at - 130 and again system wouldn't post. Ended up tearing it all down and starting again. Once I got some bios settings right I was having far fewer issues with booting, the system was booting just fine even at - 180!

Hoping to have another go maybe Wednesday. I kinda want a better chip now though, mines really bad

Check the bot I've got two subs for guru
   
Reply With Quote
Old
  (#1395)
cowie
Ancient Guru
 
cowie's Avatar
 
Videocard: GTX
Processor: 2600k
Mainboard: gigabyte p67 UD7
Memory: 2x4g 1600 ddr3
Soundcard:
PSU: pcp&c 1200 watt
Default 02-27-2017, 16:46 | posts: 12,789 | Location: new jersey

not bad matt at least your mb was good
   
Reply With Quote
Old
  (#1396)
Matt26LFC
Ancient Guru
 
Matt26LFC's Avatar
 
Videocard: MSI GTX1070 EKWB
Processor: Golden 4770K 4.7GHz 1.19v
Mainboard: Z97X SOC Force
Memory: TridentX 2400MHz C9
Soundcard: ALC1150 / HD449s
PSU: 850W V Series
Default 02-27-2017, 23:04 | posts: 3,001 | Location: UK

Quote:
Originally Posted by cowie View Post
not bad matt at least your mb was good
I did have a better R15 run! Hit 792, but instead of taking a screen shot I decided to push further, crashed it, then never got close to 792 again lol

Looking forward to playing again soon, especially can't wait to get my 4770K under cold since I know its a good one to!
   
Reply With Quote
Old
  (#1397)
chispy
Ancient Guru
 
chispy's Avatar
 
Videocard: GTX1070@ 2126/2300Mhz-H2O
Processor: AMD R7 1700x@ 4200Mhz-H2O
Mainboard: Asus CH VI Hero x370 AM4
Memory: G.Skill DDR4-3200Ghz 16GB
Soundcard: X-Fi Titanium HD
PSU: eVGA Supernova G2-1300w
Thumbs up 02-28-2017, 13:36 | posts: 7,714 | Location: In Paradise :)

Quote:
Originally Posted by Matt26LFC View Post
Hello mate, cheers.

Yeah I got a couple results, 3570K sucks though, which I knew but was used mostly for experience with Ln2.

I've already ordered two more thermos so should be here soon!

Had a big issue in the beginning, with booting, system wouldn't post. Also had a crash at - 130 and again system wouldn't post. Ended up tearing it all down and starting again. Once I got some bios settings right I was having far fewer issues with booting, the system was booting just fine even at - 180!

Hoping to have another go maybe Wednesday. I kinda want a better chip now though, mines really bad

Check the bot I've got two subs for guru
keep at it Matt , it gets easier with time , trust me. Not bad for your first experience on LN2
   
Reply With Quote
Old
  (#1398)
Matt26LFC
Ancient Guru
 
Matt26LFC's Avatar
 
Videocard: MSI GTX1070 EKWB
Processor: Golden 4770K 4.7GHz 1.19v
Mainboard: Z97X SOC Force
Memory: TridentX 2400MHz C9
Soundcard: ALC1150 / HD449s
PSU: 850W V Series
Default 03-05-2017, 21:35 | posts: 3,001 | Location: UK

Popped a couple more scores up. Only XTU left that I fancy doing now. Hope to get that one done early next week

Managed to hit 6Ghz too, well please with that one, never seen 6G before
   
Reply With Quote
Old
  (#1399)
cowie
Ancient Guru
 
cowie's Avatar
 
Videocard: GTX
Processor: 2600k
Mainboard: gigabyte p67 UD7
Memory: 2x4g 1600 ddr3
Soundcard:
PSU: pcp&c 1200 watt
Default 03-06-2017, 10:59 | posts: 12,789 | Location: new jersey

cool matt
looking at the scores now
nice job
   
Reply With Quote
Old
  (#1400)
Matt26LFC
Ancient Guru
 
Matt26LFC's Avatar
 
Videocard: MSI GTX1070 EKWB
Processor: Golden 4770K 4.7GHz 1.19v
Mainboard: Z97X SOC Force
Memory: TridentX 2400MHz C9
Soundcard: ALC1150 / HD449s
PSU: 850W V Series
Default 03-06-2017, 15:35 | posts: 3,001 | Location: UK

Cheers dude! Had fun playing, think it was like another 6 hour session. These boards are resilient little ****ers when you learn them! Not bad for a more low end board at the top end if you get my meaning.

Considering picking up a 3770K to play with now, as am enjoying the platform

What do you think of the 1080Ti mate!? Not a bad price, you gonna have a play with one or two

Last edited by Matt26LFC; 03-06-2017 at 15:38.
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.