Go Back Forums > Affiliates > ATI Tray Tools > ATI Tray Tools Generic Discussion > ATI Tray Tools Public Beta Section
ATI Tray Tools Public Beta Section In here only the ATT beta development of this tool is and may be discussed.

Thread Tools Display Modes
Overclocking blank/wrong info, can't change.
Master Guru
Utopia's Avatar
Videocard: Sapphire 280x
Processor: i5 4670k
Mainboard: ASUS Maximus VI Hero
Memory: 8 GB GSkill DDR3-1866
Soundcard: X-Fi Headphones
PSU: Cooler Master V700
Default Overclocking blank/wrong info, can't change. - 12-19-2012, 13:08 | posts: 338 | Location: Orlando, FL

Been using ATT for many years with no problems.
This morning, tried to start Far Cry 3 with my custom profile and got a Windows driver signing error.

I've never seen that before...
Anyway, after some Googling, I fixed it by changing the signed driver settings and got ATT started again.

But now my overclocking settings are blank, the memory setting is wrong, and I can't manually change the settings. When I hit "Apply", everything reverts back and nothing happens.

Here's a screenshot of my overclocking window:

The voltage is blank, and the current MEM value is actually 500 MHz (Not 1000 MHz). GPU-Z and MSI Afterburner show the correct values.

I've reinstalled (and sweeped) the drivers, tried with and without CCC, and I've tried 3 versions of ATT and the problem persists.

solved, somehow my ATT was running in Windows XP Compatability. Reset it to normal, everything's fine.

Last edited by Utopia; 12-19-2012 at 14:00.
Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by:
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.