Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > Videocards > 3D Stereo Gaming Section
3D Stereo Gaming Section In this stereo gaming section you can discuss everything 3D Goggles like Oculus, monitors their drivers and graphics cards related.



Reply
 
Thread Tools Display Modes
TriDef 3D
Old
  (#1)
stevevnicks
Maha Guru
 
stevevnicks's Avatar
 
Videocard: Don't need one
Processor: intel pentium 166 mmx
Mainboard: A motherboard
Memory: some memory
Soundcard: some sound
PSU: A PSU
Default TriDef 3D - 10-27-2016, 12:59 | posts: 1,441 | Location: in a house

I decided to have a play around with 3D (again) just for fun.

Anyway I bought the full version of TriDef 3D a while back, when I got my first 3D tv.

Back then I only had an AMD Phenom II X6 1090T and an AMD HD6850 gfx card and windows 7.

To my amazement it worked fairly well with games that are not native (albeit 720p if I wanted 60Hz , 1080p is limited to 30hz over HDMI 1.4a)

Also as an plus I could also view 3D pictures that stood right out of the TV, looked amazing, you could reach out to the image it stood out of the TV so well.

Now I have just decided to download the latest version an install it on this PC using windows 10.

Thing is, like say its the latest build of TriDef 3D but under windows 10 3D look crap ? even the 3D pictures don't stand out of TV ?

anyone else have any experience with TriDef 3D and windows 10 who could help me fix it ?

wondering if it's AMD driver or something to with windows 10 ?

thinking back I'm not sure if AMD HD3D is native to windows 10 now ?

Last edited by stevevnicks; 10-27-2016 at 13:10.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#2)
stevevnicks
Maha Guru
 
stevevnicks's Avatar
 
Videocard: Don't need one
Processor: intel pentium 166 mmx
Mainboard: A motherboard
Memory: some memory
Soundcard: some sound
PSU: A PSU
Default 10-28-2016, 22:40 | posts: 1,441 | Location: in a house

well I have been in contact with TriDef 3D and they are working with me on the issue at the moment, I have read somewhere it could be AMD's driver which is odd as it's based on AMD's own HD3D and TriDef 3D is recommended as middle ware by AMD's web site...
   
Reply With Quote
Old
  (#3)
23Skazy
Newbie
 
Videocard: ?
Processor: Xeon x5460
Mainboard: Asus P5Q
Memory: 4x2gb1066 kingston hyperx
Soundcard:
PSU: chieftec 650w
Default 03-19-2017, 12:54 | posts: 11 | Location: Serbia

   
Reply With Quote
Old
  (#4)
stevevnicks
Maha Guru
 
stevevnicks's Avatar
 
Videocard: Don't need one
Processor: intel pentium 166 mmx
Mainboard: A motherboard
Memory: some memory
Soundcard: some sound
PSU: A PSU
Default 04-29-2017, 19:48 | posts: 1,441 | Location: in a house

i know it's a bit late to respond back (I forgot all about it lol) the easy fix for me was to scrap windows 10 and install windows 7 lol

under windows 7 it worked grate.

never went back to windows 10 or any form of windows.

been having more fun using my PC with kali Linux learning trojan cration, network penetration etc and keep my gaming to consoles.
   
Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 2017, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.