Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > General Chat > Frontpage news
Frontpage news Perhaps you have some news to report or want to check out the latest Guru3D headlines and comment ? Check it in here.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old
  (#26)
SLI-756
Ancient Guru
 
SLI-756's Avatar
 
Videocard: hd4000
Processor: 3570k @4.8
Mainboard: gigabyte z77x up4
Memory: dominator gt @2400mhz
Soundcard: asus xonar dx
PSU: xfx 850
Default 01-21-2013, 20:46 | posts: 5,732 | Location: Sunny Scotland

Quote:
Originally Posted by The Goose View Post
Arma3 has the same engine as arma2 and OA its just more optimsed,so given that arma is intensive on the cpu not the gpu and not brilliant with sli or cf then 2 x 680`s will be ott unless your going multi screen or 3d
Arma3 is gonna use physX, and i suspect hd textures also.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#27)
Spets
Maha Guru
 
Spets's Avatar
 
Videocard: GTX770 + GTX750Ti
Processor: Intel Core i7 2600k @ 4.5
Mainboard: GA-Z68X-UD7-B3
Memory: G.Skill Ripjaws 16gb 2133
Soundcard:
PSU: OCZ
Default 01-21-2013, 21:31 | posts: 1,754

Can't wait for a GK110 card
   
Reply With Quote
Old
  (#28)
HonoredShadow
Ancient Guru
 
HonoredShadow's Avatar
 
Videocard: GTX 670 SLI+Qnix2710
Processor: 2700k@4.8 Noctua NH-U12P
Mainboard: AsRock P67 Extreme6
Memory: 8gb Corsair 1866mhz
Soundcard: ASUS Xonar DX PCI-E
PSU: Corsair HX750w
Talking 01-21-2013, 21:47 | posts: 3,083 | Location: UK

Quote:
Originally Posted by Uncle Dude View Post
Why have only one when two can be had for twice the price?


Love it! Made me chuckle!
   
Reply With Quote
Old
  (#29)
H83
Maha Guru
 
H83's Avatar
 
Videocard: Pallit GTX570
Processor: Q9550 @ 4.0Ghz
Mainboard: Asus P5Q DELUXE
Memory: G. Skill 4G DDR2 @1130MHz
Soundcard: Sound Blaster SB Audigy
PSU: Corsair TX 850W V2
Default 01-21-2013, 22:05 | posts: 1,120 | Location: Mars

Im gonna buy one of these so i can continue to play CO:GO on all its glory!
   
Reply With Quote
 
Old
  (#30)
(.)(.)
Ancient Guru
 
(.)(.)'s Avatar
 
Videocard: 580sli (water)
Processor: 2600k @ 4.7
Mainboard: Asus M4E
Memory: Corsair Vengence
Soundcard: onboard
PSU: Enermax Rev 1250w
Default 01-21-2013, 22:09 | posts: 3,831 | Location: Logd n jst 2 change avatar

Bugger CsGo, I just wanna be able to play console ports.
   
Reply With Quote
Old
  (#31)
Veteran
Ancient Guru
 
Veteran's Avatar
 
Videocard: 690@1267/350 on H20-24/7
Processor: 930@4.0 HT-on-H20-24/7
Mainboard: Asus-P6X58D-Cpu block
Memory: 12 Gb Corsair 1600 (1531)
Soundcard: XonarXense-Sennheiser 350
PSU: Corsair AX 1200i
Default 01-21-2013, 22:10 | posts: 9,008 | Location: United kingdom

Quote:
Originally Posted by IchimA View Post
true on this ! Bf3 is nothing more than a console port ! I enjoy more playing BFBC2 ! ... sad but true ! And the DLC ... c\mon don't even get me started !
Yeap BFBC2 is no BF2 but its much better than BF3.
   
Reply With Quote
Old
  (#32)
Uncle Dude
Maha Guru
 
Uncle Dude's Avatar
 
Videocard: EVGA GTX680 SLI
Processor: 2600k/H100i @ 4.8
Mainboard: ASUS P8Z68 Deluxe
Memory: Vengeance 16GB@1866
Soundcard: Avid Eleven Rack
PSU: Corsair AX860i
Default 01-21-2013, 22:14 | posts: 2,227 | Location: USA

Quote:
Originally Posted by HonoredShadow View Post
Love it! Made me chuckle!
One of my all-time favorite movies...

Can't wait to see some benches on this mofo...

Last edited by Uncle Dude; 01-22-2013 at 13:45.
   
Reply With Quote
Old
  (#33)
Elder III
Maha Guru
 
Elder III's Avatar
 
Videocard: MSI R9 290 4GB Twin Frozr
Processor: Intel i7 3770K @ 4.2 Ghz
Mainboard: MSI Z77A-GD45
Memory: 12 GB DDR3
Soundcard: Realtek
PSU: Corsair CX-600
Default 01-22-2013, 00:06 | posts: 2,306 | Location: Ohio

Quote:
Originally Posted by (.)(.) View Post
G3d benchmarks or it didnt happen, aint buying any new gpu untill i see em.
Well, i don't plan to buy any new GPU anytime soon myself, but I agree with the sentiment exactly.
   
Reply With Quote
Old
  (#34)
cartdog
Maha Guru
 
cartdog's Avatar
 
Videocard: SLi GTX680 FTW 4GB EKWB
Processor: i7 3930K EKWB 4.3GHZ
Mainboard: Gigabyte UP4
Memory: Corsair Plat 2133mhz 32GB
Soundcard: X-Fi
PSU: SilverStone Strider 1kw
Default 01-22-2013, 06:15 | posts: 1,548 | Location: Australia mate!

wow, that sounds like a whopper of a card. And thus begins the mouse running in the wheel, trying to find that tasty of all tasty cheese, not realizing that just beyond his goal lies a vintage 2004 cream cheese . Some may understand this frustration he has.
   
Reply With Quote
Old
  (#35)
SLI-756
Ancient Guru
 
SLI-756's Avatar
 
Videocard: hd4000
Processor: 3570k @4.8
Mainboard: gigabyte z77x up4
Memory: dominator gt @2400mhz
Soundcard: asus xonar dx
PSU: xfx 850
Default 01-22-2013, 06:57 | posts: 5,732 | Location: Sunny Scotland

It's a silly card for gaming if you ask me so i don't suppose this slow clocked 6gb {say what?} is intended for us tbh. geforce titan >geforce gtx 780
   
Reply With Quote
 
Old
  (#36)
jack_rudolph
Master Guru
 
jack_rudolph's Avatar
 
Videocard: ZOTAC GTX 460 1GB
Processor: PHENOMII X4 B35 3.5 GHZ
Mainboard: ASUS M4A87TD/USB3
Memory: CORSAIR VS 4GB DDR3
Soundcard: CREATIVE X-FI EX-MUSIC
PSU: POINT OF VIEW => 500W
Default 01-22-2013, 07:43 | posts: 358

Quote:
Originally Posted by Uncle Dude View Post
One my all-time favorite movies...

Can't wait to see some benches on this mofo...
off topic but which movie is the screenshot from ?
   
Reply With Quote
Old
  (#37)
Lane
Ancient Guru
 
Videocard: 2x HD7970 - EK Waterblock
Processor: I7 4930K H2o EK Supremacy
Mainboard: Asus X79 Deluxe
Memory: G-Skill C9 2133mhz 16GB
Soundcard: X-FI Titanium HD + SP2500
PSU: CM 1000W
Default 01-22-2013, 07:57 | posts: 5,196 | Location: Switzerland

Quote:
Originally Posted by SLI-756 View Post
It's a silly card for gaming if you ask me so i don't suppose this slow clocked 6gb {say what?} is intended for us tbh. geforce titan >geforce gtx 780
Actually nobody have give the spec.. Sweclockers was just indicate the actual spec of the Tesla K20x as reference for describe what is GK110 in it. so Is Nvidia want use the 6gb ? is Nvidia want use 2688CC as for the K20x ( 1SM allready disabled ) ..hard to know yet.

I hope for the full GK110.. but its maybe a little bit too much.

Last edited by Lane; 01-22-2013 at 08:06.
   
Reply With Quote
Old
  (#38)
DCult
Newbie
 
Videocard: Gigabyte GTX 470 1280MB
Processor: Intel i7 2600K
Mainboard: ASUS P8P67 Dlx
Memory: 16 GB Vengeance CAS8
Soundcard: Logitech Z5500
PSU: Corsair HX650W Gold
Default 01-22-2013, 08:59 | posts: 1

Quote:
Originally Posted by jack_rudolph View Post
off topic but which movie is the screenshot from ?
That is from the movie Contact (1997) with Jodie Foster. Actor in pic is John Hurt. (this quote of him refers to the manufacturing of a second superexpensive "machine" with double the money - he's a billionaire - engineer in the movie )

Last edited by DCult; 01-22-2013 at 09:01.
   
Reply With Quote
Old
  (#39)
jack_rudolph
Master Guru
 
jack_rudolph's Avatar
 
Videocard: ZOTAC GTX 460 1GB
Processor: PHENOMII X4 B35 3.5 GHZ
Mainboard: ASUS M4A87TD/USB3
Memory: CORSAIR VS 4GB DDR3
Soundcard: CREATIVE X-FI EX-MUSIC
PSU: POINT OF VIEW => 500W
Default 01-22-2013, 09:11 | posts: 358

Quote:
Originally Posted by DCult View Post
That is from the movie Contact (1997) with Jodie Foster. Actor in pic is John Hurt. (this quote of him refers to the manufacturing of a second superexpensive "machine" with double the money - he's a billionaire - engineer in the movie )
Thanks Dcult & Welcome to the forum.
   
Reply With Quote
Old
  (#40)
PhazeDelta1
Ancient Guru
 
PhazeDelta1's Avatar
 
Videocard: EVGA 770 Classified SLI
Processor: Intel i7 4770k
Mainboard: Asus Sabertooth Z87
Memory: 16GB Corsair 2133MHz
Soundcard: Creative SB Z
PSU: Seasonic X-1050
Default 01-22-2013, 09:14 | posts: 11,979 | Location: USA

I'm interested in folding numbers.
   
Reply With Quote
Old
  (#41)
drac
Maha Guru
 
Videocard: EVGA GTX780 ACX SLI
Processor: i7 2600K
Mainboard: Asus P8P67 PRO V3
Memory: Geil Evo Leggera 1866 16G
Soundcard: Essence/M-Stage/G4ME One
PSU: Corsair HX850
Default 01-22-2013, 09:34 | posts: 1,317 | Location: Australia, QLD

Nice! finally! Will be picking one up for sure.
   
Reply With Quote
Old
  (#42)
Fusion_XT
Maha Guru
 
Fusion_XT's Avatar
 
Videocard: GTX TITAN HO
Processor: Intel i7 980X HO
Mainboard: Gigabyte X58A-UD7
Memory: 6GB Corsair Dominator 1T
Soundcard: AuzenTech Forte w/ Z-5400
PSU: Corsair HX1000
Default 01-22-2013, 13:04 | posts: 805 | Location: Netherlands

If it really is a monster im going for it ! ..

My GTX480's are showing their age
   
Reply With Quote
Old
  (#43)
lucidus
Ancient Guru
 
lucidus's Avatar
 
Videocard: 780
Processor: i7 920 3.7GHz
Mainboard: Asus P6T Deluxe
Memory: 6GB
Soundcard: Onboard
PSU: Corsair TX750
Default 01-22-2013, 14:01 | posts: 5,805 | Location: Sandbox

Titan? So it's a GTX 680 on that same Titan chemical from Arkham Asylum
   
Reply With Quote
Old
  (#44)
DesGaizu
Ancient Guru
 
DesGaizu's Avatar
 
Videocard: TWIN FROZR IV R9 290
Processor: i5-2500K 4.4 GHz
Mainboard: Gigabyte Z68XP-UD4
Memory: 16GB DDR3 2133MHz
Soundcard: D1+A2+/990pro
PSU: Seasonic X-850 Gold
Default 01-22-2013, 14:14 | posts: 2,827 | Location: UK

I see no reason to upgrade from my 680.
   
Reply With Quote
Old
  (#45)
Texter
Maha Guru
 
Texter's Avatar
 
Videocard: Club3d GF6800GT 256MB AGP
Processor: AMD Athlon XP2800+
Mainboard: Asus A7N8X nforce2
Memory: 2x512 MB Samsung DDR-333
Soundcard: Creative Audigy Platinum
PSU: Thermaltake 420W SPP
Default 01-22-2013, 14:21 | posts: 2,269 | Location: Netherlands

Quote:
Originally Posted by DesGaizu View Post
I see no reason to upgrade from my 680.
It should improve your PC's capacity as a space heater by a fair margin. Can't just ignore that. Not in this winter...
   
Reply With Quote
Old
  (#46)
yasamoka
Ancient Guru
 
Videocard: 7970CF@QX2710 1440p 110Hz
Processor: i7 930 @3.61GHz
Mainboard: ASUS P6X58D Premium
Memory: 6GB Corsair Dominators
Soundcard: Audio-GD NFB-11.32 +DT880
PSU: Corsair HX850
Default 01-22-2013, 14:22 | posts: 2,882 | Location: Lebanon

Quote:
Originally Posted by pbvider View Post
The SLI is actually made for ARMA 3,but until then I have BF3 to play.
Yes,BF3 is a console port,just ask anybody that plays the game.
errrm I play the game...

The game is playable ranging from a 9600Gt on low @ 720p up till a GTX680/HD7970 as those are the only cards that maintain 60fps for most of the time @1080p on Ultra 4xMSAA.

How is that game a console port?
   
Reply With Quote
Old
  (#47)
SLI-756
Ancient Guru
 
SLI-756's Avatar
 
Videocard: hd4000
Processor: 3570k @4.8
Mainboard: gigabyte z77x up4
Memory: dominator gt @2400mhz
Soundcard: asus xonar dx
PSU: xfx 850
Default 01-22-2013, 14:37 | posts: 5,732 | Location: Sunny Scotland

Quote:
Originally Posted by Lane View Post

I hope for the full GK110.. but its maybe a little bit too much.
i hope you enjoy your 6gb card then.
   
Reply With Quote
Old
  (#48)
nick0323
Master Guru
 
nick0323's Avatar
 
Videocard: GTX 670 Windforce 3X
Processor: i5 2500k / 4.5GHz @1.275v
Mainboard: Asus P8Z68 V-Pro Gen 3
Memory: Corsair Ven 2x4GB 1866MHz
Soundcard: Recon3D Fatal1ty Pro
PSU: Corsair CX750M
Default 01-22-2013, 14:44 | posts: 485 | Location: Old England

Quote:
Originally Posted by IchimA View Post
true on this ! Bf3 is nothing more than a console port ! I enjoy more playing BFBC2 ! ... sad but true ! And the DLC ... c\mon don't even get me started !
Really? From how it plays I would've never guessed it, then again the amount of patches that have flooded through gigabytes in size could explain that.

Quote:
Originally Posted by RavenMaster View Post
Depends if EA launches Crysis 3 with high res textures and DX11. Or maybe they're just gonna f*** us again like they did with Crysis 2 and release a shoddy console port.
EA confirmed last year Crysis 3 would launch with high res textures and DX11.
   
Reply With Quote
Old
  (#49)
Veteran
Ancient Guru
 
Veteran's Avatar
 
Videocard: 690@1267/350 on H20-24/7
Processor: 930@4.0 HT-on-H20-24/7
Mainboard: Asus-P6X58D-Cpu block
Memory: 12 Gb Corsair 1600 (1531)
Soundcard: XonarXense-Sennheiser 350
PSU: Corsair AX 1200i
Default 01-22-2013, 14:49 | posts: 9,008 | Location: United kingdom

TBH if im gonna spend that kind of money id rather just drop another 690 into the the other PCI-E slot as it will easily smoke 2 of these cards if the specs are correct.

I game at 1920*1200 (IPS) so for me the amount of ram is ok and a second 690 would be plausible at this resolution.

Now all i gotta do is find some games that use this amount of power...there arnt any.

Somehow i see 85% of a 690 a bit too much, Personally i think 20% more than a 680 is more realistic.

This card may not even be the TRUE 780 its more likely to be what a says A Titan from all the binned chips.

A TRUE 780 could appear once TITAN is history.
   
Reply With Quote
Old
  (#50)
SLI-756
Ancient Guru
 
SLI-756's Avatar
 
Videocard: hd4000
Processor: 3570k @4.8
Mainboard: gigabyte z77x up4
Memory: dominator gt @2400mhz
Soundcard: asus xonar dx
PSU: xfx 850
Default 01-22-2013, 14:59 | posts: 5,732 | Location: Sunny Scotland

My current 680 ain't going anywheres, we've been through a lot together, like you and your card, Veteran with the bios unlocking and all, if anything i'll get another 680 but only if a game is deserving.
i can indeed see this titan at around 85% of 690 power actually, however the gtx 780 will be around 30% improvement over 680 imo.
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.