Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > Hardware > General Hardware
General Hardware Want to talk about anything Hardware related? This is the place, you can discuss it here.


 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
GTX 560Ti problem playing Tera
Old
  (#1)
Bump321
Member Guru
 
Videocard: GTX 560ti
Processor: i5 2500K
Mainboard: Gigabyte Z68X-UD3P-B3
Memory: 8gb Corsair V 1600mhz
Soundcard:
PSU: Corsair TX 650w
Default GTX 560Ti problem playing Tera - 05-03-2012, 01:24 | posts: 61

I just started playing Tera and with a fresh driver install the game runs perfect No stutters, high fps etcetc....
I then restart my PC and the game runs like crap even from the intro 90-99% gpu usage drops to 0% giving huge 1-5second stutters... If you fresh install drivers (Any drivers) it's perfect again


Any ideas? It's the only game which causes this problem for me I can run BF3 on preset high @ 1080p with solid 60fps so I dont think it's a faulty card could I be wrong? (Others have the same problem seems to not affect every card tho) https://forum.tera-e...ead.php?t=71701 <-- Link to Support thread for more info on the problem

Specs: i5 2500k, 8gb ram, GTX 560Ti stock, 650w corsair TX


Should I RMA this card? or wait for updates o.O ??


Thankyou
   
Reply With Quote
 
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.