Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > General Chat > Folding@Home - Join Team Guru3D !
Folding@Home - Join Team Guru3D ! Please join the Folding@Home Research Program, join team Guru3D. Let's rank the charts high and fight disease !


Reply
 
Thread Tools Display Modes
client version 7 wrong GPU label
Old
  (#1)
Enizax
Master Guru
 
Enizax's Avatar
 
Videocard: GTX670 1075-1200/1702
Processor: i5 4.8GHz on H100i
Mainboard: Gigabyte Z77X-UD5H
Memory: Csr.Vengance 16GB 1600MHz
Soundcard: ASUS Xonar Essence STX
PSU: CoolerMaster 1000W
Default client version 7 wrong GPU label - 04-10-2012, 19:48 | posts: 220 | Location: Montreal, Quebec, Canada

Hey guys! congratz on all the folding and reaching the 600M milestone!
I've got a simple question for you guys and I was wondering if anyone could shed some light!

i just migrated to client version 7 to check if things work out OK
So far my desktop hasn't whined or anything, resulting in 1:1 performance maintenance, so no worries.

My issues lies in my laptop i use for folding when it stays home
The SMP segment works fine, but the GPU work unit doesnt seem to start.
I give a check and i see that FAH sees my gpu as a GT555M (it's actually more of a GT540M).
Would this mishap be the root of my problem, and if so, is there a manual way to edit a configuration file so that it would work again?

if not i'll just revert to seperate V6 SMP and GPU3 until V7 gets a little tweaked

Thanks in advance!

   
Reply With Quote
 
Old
  (#2)
k1net1cs
Ancient Guru
 
Videocard: Radeon HD 5650m (550/800)
Processor: Intel Core i5-520M 2.4GHz
Mainboard: Sony VAIO VPCEA16FG
Memory: 2x4GB CMSO4GX3M1A1333C9
Soundcard: ASUS Xonar U3
PSU: n/a
Default 04-11-2012, 02:48 | posts: 3,714

What's the driver version you're using?




Interested in folding with fellow gurus? Click here to get you started!
   
Reply With Quote
Old
  (#3)
Enizax
Master Guru
 
Enizax's Avatar
 
Videocard: GTX670 1075-1200/1702
Processor: i5 4.8GHz on H100i
Mainboard: Gigabyte Z77X-UD5H
Memory: Csr.Vengance 16GB 1600MHz
Soundcard: ASUS Xonar Essence STX
PSU: CoolerMaster 1000W
Default 04-11-2012, 17:52 | posts: 220 | Location: Montreal, Quebec, Canada

296.10, tried 301 beta, still the same result.
should I just stick to 280-285?
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
iancook221188
Maha Guru
 
Videocard: GTX 670 SLI / GTX 460 SLI
Processor: 2600k4.5 / i7 970 4.4 WC
Mainboard: X68 UD4 / X58A UD5
Memory: 16GB / 24GB
Soundcard:
PSU: TX850 / AX850
Default 04-11-2012, 18:17 | posts: 1,446 | Location: uk

does it work with 28X.X
   
Reply With Quote
 
Old
  (#5)
k1net1cs
Ancient Guru
 
Videocard: Radeon HD 5650m (550/800)
Processor: Intel Core i5-520M 2.4GHz
Mainboard: Sony VAIO VPCEA16FG
Memory: 2x4GB CMSO4GX3M1A1333C9
Soundcard: ASUS Xonar U3
PSU: n/a
Default 04-11-2012, 19:55 | posts: 3,714

Quote:
Originally Posted by Enizax View Post
296.10, tried 301 beta, still the same result.
should I just stick to 280-285?
Then it's probably a typo/problem with the client's internal GPU whitelist.
Try manually updating it.




Interested in folding with fellow gurus? Click here to get you started!
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
Enizax
Master Guru
 
Enizax's Avatar
 
Videocard: GTX670 1075-1200/1702
Processor: i5 4.8GHz on H100i
Mainboard: Gigabyte Z77X-UD5H
Memory: Csr.Vengance 16GB 1600MHz
Soundcard: ASUS Xonar Essence STX
PSU: CoolerMaster 1000W
Default 04-12-2012, 05:25 | posts: 220 | Location: Montreal, Quebec, Canada

Funny, hex entry for the 540m isn't even there either! :/
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
k1net1cs
Ancient Guru
 
Videocard: Radeon HD 5650m (550/800)
Processor: Intel Core i5-520M 2.4GHz
Mainboard: Sony VAIO VPCEA16FG
Memory: 2x4GB CMSO4GX3M1A1333C9
Soundcard: ASUS Xonar U3
PSU: n/a
Default 04-12-2012, 06:52 | posts: 3,714

What's the make and model of your laptop, by the way?

In any case, you can just add your own entry anyway. =b




Interested in folding with fellow gurus? Click here to get you started!
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
PantherX
Folding@Home Team Leader
 
Videocard: EVGA GTX 650 & GTX 660 Ti
Processor: i7-860 @ 3800 {1.33125V}
Mainboard: Gigabyte P55-UD5
Memory: Kingstston HyperX 8 GB
Soundcard: What's that?
PSU: Zalman 750 Watts
Default 04-12-2012, 12:43 | posts: 1,205

Quote:
Originally Posted by k1net1cs View Post
...In any case, you can just add your own entry anyway. =b
...And it won't do any good The GPU has to be white-listed on the Server too and for that, you have to submit the codes on the F@H Forum so that the white-list can be updated.
   
Reply With Quote
Old
  (#9)
Enizax
Master Guru
 
Enizax's Avatar
 
Videocard: GTX670 1075-1200/1702
Processor: i5 4.8GHz on H100i
Mainboard: Gigabyte Z77X-UD5H
Memory: Csr.Vengance 16GB 1600MHz
Soundcard: ASUS Xonar Essence STX
PSU: CoolerMaster 1000W
Default 04-12-2012, 17:19 | posts: 220 | Location: Montreal, Quebec, Canada

yeah :/
the laptop i'm using is an acer *shrug* 5755G-6620

I guess i'll have to pass by FAH forums to add to the whitelist
   
Reply With Quote
Old
  (#10)
sykozis
Ancient Guru
 
sykozis's Avatar
 
Videocard: Radeon R7 240
Processor: AMD Athlon 5350
Mainboard: Asus AM1M-A
Memory: 8gb G.Skill DDR3-1866
Soundcard: Realtek® ALC887-VD
PSU: Unk 300watt
Default 04-13-2012, 06:11 | posts: 16,134 | Location: US East Coast

Quote:
Originally Posted by PantherX View Post
...And it won't do any good The GPU has to be white-listed on the Server too and for that, you have to submit the codes on the F@H Forum so that the white-list can be updated.
What codes do you have to submit and where do you find them?
   
Reply With Quote
 
Old
  (#11)
PantherX
Folding@Home Team Leader
 
Videocard: EVGA GTX 650 & GTX 660 Ti
Processor: i7-860 @ 3800 {1.33125V}
Mainboard: Gigabyte P55-UD5
Memory: Kingstston HyperX 8 GB
Soundcard: What's that?
PSU: Zalman 750 Watts
Default 04-13-2012, 10:59 | posts: 1,205

Quote:
Originally Posted by sykozis View Post
What codes do you have to submit and where do you find them?
You can find the instructions here -> http://foldingforum.org/viewtopic.php?f=83&t=21205
   
Reply With Quote
Old
  (#12)
Enizax
Master Guru
 
Enizax's Avatar
 
Videocard: GTX670 1075-1200/1702
Processor: i5 4.8GHz on H100i
Mainboard: Gigabyte Z77X-UD5H
Memory: Csr.Vengance 16GB 1600MHz
Soundcard: ASUS Xonar Essence STX
PSU: CoolerMaster 1000W
Default 04-13-2012, 21:46 | posts: 220 | Location: Montreal, Quebec, Canada

thanks Panther ^^
   
Reply With Quote
Old
  (#13)
Enizax
Master Guru
 
Enizax's Avatar
 
Videocard: GTX670 1075-1200/1702
Processor: i5 4.8GHz on H100i
Mainboard: Gigabyte Z77X-UD5H
Memory: Csr.Vengance 16GB 1600MHz
Soundcard: ASUS Xonar Essence STX
PSU: CoolerMaster 1000W
Default 04-13-2012, 21:51 | posts: 220 | Location: Montreal, Quebec, Canada

this is even odder... even with --lspci it says i got a GT555M... O.O
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.