Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > Videocards > Videocards - NVIDIA Drivers Section
Videocards - NVIDIA Drivers Section In this section you can discuss everything ForceWare driver related. ForceWare (Detonator) drivers are for NVIDIA TNT, Quadro and all GeForce based videocards.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Nvidia WHQL 301.10 is now live.
Old
  (#1)
HeavyHemi
Ancient Guru
 
HeavyHemi's Avatar
 
Videocard: SLI TITAN SC @ 1097/3105
Processor: i7 980x 4.3 Ghz 1.35 v
Mainboard: EVGA X58 E758
Memory: 12Gb Corsair Dom 2000
Soundcard: Asus Xonar Phoebus
PSU: CORSAIR AX1200
Default Nvidia WHQL 301.10 is now live. - 03-22-2012, 10:05 | posts: 3,561 | Location: Wooing whilst wearing only socks.


Doesn't look like the XP versions are live yet.

Last edited by HeavyHemi; 03-22-2012 at 10:33.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#2)
Spec84
Newbie
 
Videocard: Gigabyte 560Ti OC 900
Processor: Intel Core i7 2600K 4,50
Mainboard: Asus P8Z68-V Pro
Memory: PatriotViperXtreme DDR3 8
Soundcard: SoundBlaster XFI
PSU: Corsair CMPSU-750HXEU - 7
Default 03-22-2012, 10:27 | posts: 6 | Location: Poland

superb international version ???? THX for english
   
Reply With Quote
Old
  (#3)
MfA
Maha Guru
 
MfA's Avatar
 
Videocard: GBT GTX4601GB@950/4600MHz
Processor: Q9650 @4.25GHz (8.5*500)
Mainboard: Gigabyte EP45-DS3P
Memory: 4GB DDR2 1000MHz 5-5-5-15
Soundcard: Logitech X-530 & ALC889A
PSU: Seasonic Platinum 1kW
Default 03-22-2012, 10:29 | posts: 971 | Location: Istanbul

it needs .inf mod i guess
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
IMaysky
Member Guru
 
IMaysky's Avatar
 
Videocard: Gigabyte GTX 770 WF3X OC
Processor: i5-750 (2.66-3.2 GHz)
Mainboard: Asus P7P55D-E
Memory: 2x2Gb HyperX
Soundcard:
PSU: CM 620W
Default 03-22-2012, 10:30 | posts: 81

Vista/Win7 64 Bit International

Vista/Win7 32 Bit International

   
Reply With Quote
 
Old
  (#5)
HeavyHemi
Ancient Guru
 
HeavyHemi's Avatar
 
Videocard: SLI TITAN SC @ 1097/3105
Processor: i7 980x 4.3 Ghz 1.35 v
Mainboard: EVGA X58 E758
Memory: 12Gb Corsair Dom 2000
Soundcard: Asus Xonar Phoebus
PSU: CORSAIR AX1200
Default 03-22-2012, 10:31 | posts: 3,561 | Location: Wooing whilst wearing only socks.

Quote:
Originally Posted by Spec84 View Post
superb international version ???? THX for english
International Versions
Vista/Win7

32 bit
http://us.download.nvidia.com/Window...ional-whql.exe

64 bit
http://us.download.nvidia.com/Window...ional-whql.exe
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
DJ_Casper
Master Guru
 
Videocard: MSI GTX 780 Ti
Processor: Intel i7-3770k 4,5Ghz
Mainboard: Asus P8Z77-VPro Bios 2104
Memory: 4x4Gb Dominator DDR3-2133
Soundcard: Creative ZxR
PSU: Enermax MaxRevo 1350Wts
Default 03-22-2012, 10:34 | posts: 442 | Location: Ukraine

modded inf plz
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
MfA
Maha Guru
 
MfA's Avatar
 
Videocard: GBT GTX4601GB@950/4600MHz
Processor: Q9650 @4.25GHz (8.5*500)
Mainboard: Gigabyte EP45-DS3P
Memory: 4GB DDR2 1000MHz 5-5-5-15
Soundcard: Logitech X-530 & ALC889A
PSU: Seasonic Platinum 1kW
Default 03-22-2012, 10:34 | posts: 971 | Location: Istanbul

Adaptive Vsync and FXAA is working



custom res is even better now.. 3840x2160@51Hz!! used to 48Hz on 295.75

Last edited by MfA; 03-22-2012 at 10:46.
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
Radical_53
Ancient Guru
 
Radical_53's Avatar
 
Videocard: MSI GTX 970
Processor: Intel i7-2600k
Mainboard: MSI Z77A-G45 Gaming
Memory: 16GB G.Skill TridentX
Soundcard: Creative SoundBlaster ZXR
PSU: Seasonic X-460 Fanless
Default 03-22-2012, 10:37 | posts: 3,101 | Location: Germany

It's raining on a sunny day! How remarkable!
   
Reply With Quote
Old
  (#9)
Nyleveia
Newbie
 
Videocard: Gigabyte GTX 580
Processor: Phenom 1100T
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU: Acer 1100W
Default 03-22-2012, 10:50 | posts: 1

Quote:
Originally Posted by MfA View Post
Adaptive Vsync and FXAA is working



custom res is even better now.. 3840x2160@51Hz!! used to 48Hz on 295.75
Hey dude if you have a modded inf for 301.10 don't hold out on us
   
Reply With Quote
Old
  (#10)
Spets
Maha Guru
 
Spets's Avatar
 
Videocard: GTX780Ti+GTX750Ti+G-Sync
Processor: Intel Core i7 2600k @ 4.5
Mainboard: GA-Z68X-UD7-B3
Memory: G.Skill Ripjaws 16gb 2133
Soundcard:
PSU: EVGA SuperNOVA
Default 03-22-2012, 10:52 | posts: 2,082

I'll post an inf soon, have to say though, seeing it's only meant to be compatible with the 680 makes installing this a little uncomfortable

http://www.mediafire.com/?3oxgkolx07i30a2

Last edited by Spets; 03-22-2012 at 10:57.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#11)
MfA
Maha Guru
 
MfA's Avatar
 
Videocard: GBT GTX4601GB@950/4600MHz
Processor: Q9650 @4.25GHz (8.5*500)
Mainboard: Gigabyte EP45-DS3P
Memory: 4GB DDR2 1000MHz 5-5-5-15
Soundcard: Logitech X-530 & ALC889A
PSU: Seasonic Platinum 1kW
Default 03-22-2012, 10:53 | posts: 971 | Location: Istanbul

drop it to
C:\NVIDIA\DisplayDriver\301.10\WinVista_Win7_64\En glish\Display.Driver

http://www.mediafire.com/file/6slal4...50/nv_disp.inf

Last edited by MfA; 03-22-2012 at 11:13.
   
Reply With Quote
Old
  (#12)
Techio
Master Guru
 
Videocard: Sapphire 7950 925MHZ
Processor: Intel i7 960 @ 3.4GHZ
Mainboard: Gigabyte GA-XD58A-UDR3
Memory: 3 Sticks 6GB
Soundcard: Pioneer HTP-522
PSU: Corsair HX650W
Default 03-22-2012, 10:58 | posts: 154

How are people about to install these without a problem?
Mine says that it fails to install.
   
Reply With Quote
Old
  (#13)
WhiteLightning
Ancient Guru
 
WhiteLightning's Avatar
 
Videocard: EVGA 780GTX ACX
Processor: i7-2600k HT @ 4.5 +H70 PP
Mainboard: MSI Z77A-GD65 GAMING
Memory: Gskill 2133Mhz 8GB
Soundcard: Onboard
PSU: Corsair 1000 watt
Default 03-22-2012, 11:01 | posts: 23,472 | Location: Hoek van Holland, Netherlands

Quote:
Originally Posted by Techio View Post
How are people about to install these without a problem?
Mine says that it fails to install.
have you tried whats mentioned one post above yours ?
   
Reply With Quote
Old
  (#14)
Penal Stingray
Banned
 
Videocard: GTX 680 Tri-Sli-S27A950
Processor: i7 3930K 4.6 GHZ
Mainboard: Gigabyte UD3 X79
Memory: 16 GB Ripjaws 2200 MHZ
Soundcard: XFi Titanium HD
PSU: Antec HCP 1200 Watts
Default 03-22-2012, 11:10 | posts: 958 | Location: JerZe

Adaptive Vsync still gives me screen tearing compare to Vsync On
   
Reply With Quote
Old
  (#15)
DiceAir
Master Guru
 
Videocard: 2x Club3D R9-280x RK
Processor: i7-4790k Stock
Mainboard: MSI z97 Gaming 5
Memory: 16GB corsair 1600MHz
Soundcard: Sound Blaster Z
PSU: Corsair ax850w
Default 03-22-2012, 11:10 | posts: 497 | Location: South Africa

Can someone please post benchmarks for me.
   
Reply With Quote
Old
  (#16)
Techio
Master Guru
 
Videocard: Sapphire 7950 925MHZ
Processor: Intel i7 960 @ 3.4GHZ
Mainboard: Gigabyte GA-XD58A-UDR3
Memory: 3 Sticks 6GB
Soundcard: Pioneer HTP-522
PSU: Corsair HX650W
Default 03-22-2012, 11:14 | posts: 154

Quote:
Originally Posted by WhiteLightning View Post
have you tried whats mentioned one post above yours ?
Yes I did. That's when during installation, screen goes blank then comes back and says it failed.

What I did though that is now fixed is disable driver enforcement or whatever it's called in the Windows bootup. Seemed to solve it.
   
Reply With Quote
Old
  (#17)
HeavyHemi
Ancient Guru
 
HeavyHemi's Avatar
 
Videocard: SLI TITAN SC @ 1097/3105
Processor: i7 980x 4.3 Ghz 1.35 v
Mainboard: EVGA X58 E758
Memory: 12Gb Corsair Dom 2000
Soundcard: Asus Xonar Phoebus
PSU: CORSAIR AX1200
Default 03-22-2012, 11:16 | posts: 3,561 | Location: Wooing whilst wearing only socks.

Personally I think anyone that isn't able to manage the 30 seconds it takes to modify your own nv_disp.inf, shouldn't be using them.
   
Reply With Quote
Old
  (#18)
HeavyHemi
Ancient Guru
 
HeavyHemi's Avatar
 
Videocard: SLI TITAN SC @ 1097/3105
Processor: i7 980x 4.3 Ghz 1.35 v
Mainboard: EVGA X58 E758
Memory: 12Gb Corsair Dom 2000
Soundcard: Asus Xonar Phoebus
PSU: CORSAIR AX1200
Default 03-22-2012, 11:17 | posts: 3,561 | Location: Wooing whilst wearing only socks.

Quote:
Originally Posted by Techio View Post
Yes I did. That's when during installation, screen goes blank then comes back and says it failed.

What I did though that is now fixed is disable driver enforcement or whatever it's called in the Windows bootup. Seemed to solve it.

That's weird. How did you modify the inf file?
   
Reply With Quote
Old
  (#19)
HeavyHemi
Ancient Guru
 
HeavyHemi's Avatar
 
Videocard: SLI TITAN SC @ 1097/3105
Processor: i7 980x 4.3 Ghz 1.35 v
Mainboard: EVGA X58 E758
Memory: 12Gb Corsair Dom 2000
Soundcard: Asus Xonar Phoebus
PSU: CORSAIR AX1200
Default 03-22-2012, 11:25 | posts: 3,561 | Location: Wooing whilst wearing only socks.

Quote:
Originally Posted by MfA View Post
drop it to
C:\NVIDIA\DisplayDriver\301.10\WinVista_Win7_64\En glish\Display.Driver

http://www.mediafire.com/file/6slal4...50/nv_disp.inf

Why didn't you add the devices to
[NVIDIA_SetA_Devices.NTamd64.6.0]
[NVIDIA_SetA_Devices.NTamd64.6.1]
In your inf file?
   
Reply With Quote
Old
  (#20)
Cyberdyne
Maha Guru
 
Cyberdyne's Avatar
 
Videocard: EVGA GTX760 ACX 1241/3139
Processor: i7 4770K @4.4GHz CLW0222
Mainboard: MSI Z87-G45 Gaming
Memory: Vengeance 2x8GB @1600
Soundcard: Logitech G430 + FiiO E6
PSU: CORSAIR tx750w
Default 03-22-2012, 11:31 | posts: 2,168 | Location: USA, Pennsylvania

Darn you for forcing me not to be lazy and make my own.
http://www.mediafire.com/file/m1139g...y2/nv_disp.inf
x64 int
(fixes the not installing problem)
   
Reply With Quote
Old
  (#21)
Spets
Maha Guru
 
Spets's Avatar
 
Videocard: GTX780Ti+GTX750Ti+G-Sync
Processor: Intel Core i7 2600k @ 4.5
Mainboard: GA-Z68X-UD7-B3
Memory: G.Skill Ripjaws 16gb 2133
Soundcard:
PSU: EVGA SuperNOVA
Default 03-22-2012, 11:33 | posts: 2,082

Quote:
Originally Posted by HeavyHemi View Post
Why didn't you add the devices to
[NVIDIA_SetA_Devices.NTamd64.6.0]
[NVIDIA_SetA_Devices.NTamd64.6.1]
In your inf file?
Check mine:
http://www.mediafire.com/?3oxgkolx07i30a2
   
Reply With Quote
Old
  (#22)
lucidus
Ancient Guru
 
lucidus's Avatar
 
Videocard: 780
Processor: i7 920 3.5GHz
Mainboard: Asus P6T Deluxe
Memory: 6GB
Soundcard: Onboard
PSU: Corsair TX750
Default 03-22-2012, 11:41 | posts: 6,915 | Location: Dubai

Could someone test this with older games? I thought they won't work if nvidia didn't use anything less than x50 in the driver version.
   
Reply With Quote
Old
  (#23)
Techio
Master Guru
 
Videocard: Sapphire 7950 925MHZ
Processor: Intel i7 960 @ 3.4GHZ
Mainboard: Gigabyte GA-XD58A-UDR3
Memory: 3 Sticks 6GB
Soundcard: Pioneer HTP-522
PSU: Corsair HX650W
Default 03-22-2012, 11:42 | posts: 154

Quote:
Originally Posted by MfA View Post
drop it to
C:\NVIDIA\DisplayDriver\301.10\WinVista_Win7_64\En glish\Display.Driver

http://www.mediafire.com/file/6slal4...50/nv_disp.inf
Quote:
Originally Posted by HeavyHemi View Post
That's weird. How did you modify the inf file?
I didn't modify it. I used the person's link above ^
All I had to do was disable the Driver Signature Enforcement that you can do while booting Windows.

Oh btw, very good drivers. Adaptive vertical sync and FXAA works. Frame rate is awesome. No pink screen of death so far on these drivers compared to the 290s...

EDIT: Nope, still get the PSOD. Son of bitch!

Last edited by Techio; 03-22-2012 at 11:46.
   
Reply With Quote
Old
  (#24)
IMaysky
Member Guru
 
IMaysky's Avatar
 
Videocard: Gigabyte GTX 770 WF3X OC
Processor: i5-750 (2.66-3.2 GHz)
Mainboard: Asus P7P55D-E
Memory: 2x2Gb HyperX
Soundcard:
PSU: CM 620W
Default 03-22-2012, 11:43 | posts: 81

INF for x64 Vista/7 International (for all videocards, including gtx680)

INF for x86 Vista/7 International (for all videocards, including gtx680)

P.S. I just added to his native INF from 301.10 drivers support all video cards, and not thrown from the old drivers INF =)

Last edited by IMaysky; 03-22-2012 at 11:52.
   
Reply With Quote
Old
  (#25)
Noisiv
Ancient Guru
 
Videocard: GTX 460 HAWK Talon Attack
Processor: Q6600@3.5GHz
Mainboard: Gigabyte EP-43-DS3L
Memory: 4GB OCZ 5-4-4-4-12
Soundcard: Onboard Realtek ALC888
PSU: Silent Pro M700
Default 03-22-2012, 11:49 | posts: 3,019

this is not happening

an AA that's not supersample, yet it works in motion



http://forum.beyond3d.com/showpost.p...postcount=1239
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.