Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > Hardware > Network questions and troubleshooting
Network questions and troubleshooting Does it work or doesn't it ? Discuss it here.


 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Bad router settings, or just a bad ISP?
Old
  (#1)
Jason9875
Master Guru
 
Videocard: eVGA 8800GT
Processor: Core i7-920
Mainboard: eVGA X58
Memory: 3x 2GB DDR3-1666
Soundcard: onboard
PSU: Antec Truepower II 550wat
Default Bad router settings, or just a bad ISP? - 09-09-2006, 02:03 | posts: 661

Ok, well ever since my upgrade to good internet (See you in hell direcway!) I have had issues with connecting to certain people, and servers over the internet.

Now none of these are really important things, just in game servers refuse me about 25% of the time, and over hamachi it's a crap shoot as to what friends I can and cannot connect to. To top it off, it seems the friends I can/can't connect to changes daily.

I can also not see 99.9999% of the servers in Steam games, like in CSS, only a total of 3 servers come through at times, although in this case I can connect to some of them via friends in Xfire.

I would also like to note that I have been using the same router with both ISP's (with direcway I never had an issue with talking to specific servers)

And the whois info on my IP, says its run by Qwest. If that makes a difference. (And the connection I assume is split up and sold via "DesertInet" to me and other people where I live.)
   
Reply With Quote
 
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.